Μετάβαση σε περιεχόμενο

MIA MANΟΥΛΑ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας.

Θελω και χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας. Το αγορακι μου ειναι σχεδον 2,5 ετων και μου εμφανιζει σπυρακια στο προσωπο! Βεβαια το γεγονος δεν ειναι προσφατο, καθως αντιμετωπιζουμε αυτο το προβλημα σχεδον 1 χρονο τωρα.

Τον εχω παει σε διαφορους γιατρους, η παιδιατρος μου ελεγε οτι δεν ειναι τιποτα(παρολο που πολλες φορες το προσωπακι του παιδιου φουντωνε), μια δερματολογος μου ειπε οτι δεν ξερει να μου πει τι ειναι και απο που προερχονται τα σπυρακια και σε μια παιδοδερματολογο που το πηγα, μας βρηκε σταφυλοκοκκο. Καναμε διαφορες θεραπειες συν αντιβιωση. Προσωρινα ειδαμε μεγαλη βελτιωση, ομως το προβλημα επανηλθε. Σε επικοινωνια που ειχαμε μου ειπε οτι εχουμε κανει τα παντα, και ολα οφειλονται στο υπερβολικα ευαισθητο δερμα του παιδιου. Μου ειπε οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο, εκτος απο το να του βαζω Fucidine και Betadine πανω στα σπυρακια. Το εκανα χωρις αποτελεσματα. Αλλαξα και παιδιατρο και εκεινη μου ειπε ακριβως τα ιδια με την παιδοδερματολογο. Το παιδι ομως δεν ανταποκρινεται σε αυτου του ειδους την θεραπεια και ουτε μπορω να του βαζω για παντα τα φαρμακα αυτα. Εννοειται βεβαια οτι απο καθαριοτητα αλλο τιποτα...

Ειμαι σε απογνωση, δεν μπορω να βλεπω το προσωπακι του μωρου μου αλλο ετσι, κοντευω να τρελαθω.Εχει και ασπρο δερμα και φαινονται ακομα πιο πολυ...

Σας παρακαλω πολυ, μπορειτε να με βοηθησετε γιατι κοντευουν να σπασουν τα νευρα μου, δεν αντεχω αλλο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω δυστυχώς

αλλά πιστεύω αν βάλεις ένα πιο ...σαφή τίτλο στο post σου

(π.χ. σπυράκια στο πρόσωπο, σταφυλίκοκκος ή κάτι τέτοιο)

θα το διαβάσουν κορίτσια που να γνωρίζουν

κ θα σε συμβουλευσουν...

Περαστικά να είναι!

Καλησπερα.

Μηπως το παιδι εχει ατοπικη δερματιτιδα;

Εμενα ο μεγαλος μου γιος εβγαζε σπυρια στο πρσωπο οπως λες και καναμε μεχρι και για αλλεργιες τεστ και τελικα μια γιατρος μας ειπε οτι ειναι ατοπικη δερματιτιδα.

Ειδικα αν τον φιλησει ο πατερας του και ειναι αξυριστος η τρεξουν σαλια πανω του γινεται χαλια και βαζω μια κρεμα της αβεν.

Εσας ποτε τα βγαζει,εχεις παρατηρησει ποτε εχει εξαρση;

Σταφυλόκοκκος είναι βακτήριο που ζει στο ανθρώπινο σώμα kύριος στη μύτη , και στη περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα. Οι περισσότερες μολύνσεις απο σταφυλόκοκκο είναι ακίνδυνες ....Oποτε καλά είναι να χρησιμοποιείς τα φάρμακα που σου έδωσε η γιατρός και να του κανεις καλο καθάρισμα γύρο από τι μυτούλα του !!

Κάτι άλλο δεν ξέρω ....περαστικουλια σας και μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Lemon μου δυστυχως δεν ειναι ατοπικη δερματιτιδα (αληθεια πως το βρισκεις αυτο?).

Ουτε η παιδιατρος ουτε η δερματολογος μου εκαναν λογο για ατοπικη και οι δυο μου ειπαν οτι οφειλεται στο υπερβολικα ευαισθητο δερμα του παιδιου.

Ειδα προσφατα και τη HYDROVIT ANTI-ACNE cream, μια κρεμα για σπυρακια που δεν προκαλει ερεθισμο. Δεν την εχω δοκιμασει, αλλα χρησιμοποιω το σαπουνι και την ενυδατικη της συγκεκριμενης εταιρειας και ειμαι αρκετα ευχαριστημενη. Την εχει δοκιμασει καποια κοπελα? Θα ρωτησω τη γιατρο αν μπορω να τη χρησιμοποιησω, αλλωστε τι εχω να χασω, δεν μου εχει μεινει και τιποτα αλλο να κανω, αλλα με ανησυχει το γεγονος οτι καμια απο τις δυο δεν μου την εχει προτεινει και φοβαμαι οτι το παιδι θα μεινει ετσι. Εγω παντως θα ρωτησω...

Κοριτσια αν εχετε παρομοια εμπειρια, σας παρακαλω να την μοιραστειτε μαζι μου, ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω, ολη μερα κλαιω για αυτο...Φανταστειτε πως ειμαι πλεον ψυχολογικα (και ειμαι και εγκυος...)

ekoliou έγραψε:

Σταφυλόκοκκος είναι βακτήριο που ζει στο ανθρώπινο σώμα kύριος στη μύτη , και στη περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα. Οι περισσότερες μολύνσεις απο σταφυλόκοκκο είναι ακίνδυνες ....Oποτε καλά είναι να χρησιμοποιείς τα φάρμακα που σου έδωσε η γιατρός και να του κανεις καλο καθάρισμα γύρο από τι μυτούλα του !!

Κάτι άλλο δεν ξέρω ....περαστικουλια σας και μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά!!!

Κοριτσακι μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και για τις ευχες σου. Δυστυχως τα ξερω οοοοοοοοολα αυτα, ολο το καλοκαιρι με αυτα ασχολιομουν, εγινα εξπερ, το κακο ειναι οτι οοοοοοολες οι θεραπειες ή δεν ειχαν αποτελεσμα ή ηταν εντελως προσωρινο...

Ρε κοριτσια, δεν μπορει, κατι θα υπαρχει και για μας, αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν γινεται κατι αλλο, σπυρακια ειναι, ελεος δηλαδη.....

Καλησπερα και απο μενα. Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να παρατηρησεις ποτε φουντωνει περισσοτερο το προσωπακι του μωρου. Μηπως ειναι αλλεργικο σε καποια τροφη και με το που την φαει βγαζει σπυρακια??? Ευχομαι να βρεις γρηγορα λυση να μην πεδευεται και το μικρουλι!

Κικιτσα22 έγραψε:

Καλησπερα και απο μενα. Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να παρατηρησεις ποτε φουντωνει περισσοτερο το προσωπακι του μωρου. Μηπως ειναι αλλεργικο σε καποια τροφη και με το που την φαει βγαζει σπυρακια??? Ευχομαι να βρεις γρηγορα λυση να μην πεδευεται και το μικρουλι!

Δεν ειναι αλλεργια, το εχουμε ψαξει ΚΑΙ αυτο, το εχω ρωτησει επανειλλημενως και η απαντηση ειναι παντα αρνητικη. Να σας πω οτι τα σπυρακια ειναι μονο στο προσωπο και ΠΟΛΥ σπανια βγαζει στο σωμα. Αν ηταν θα εβγαζε παντου. Στο προσωπο βγαζει καθε 2-3 μερες! Τοσο συχνα!

Κοριτσια μου,

μολις επικοινωνησα με τη δερματολογο, βεβαιως με θυμηθηκε τοσες φορες που την εχω ενοχλησει, και μου ειπε να του βαζω τοπικα πανω στα σπυρακια την FREZYDERM ΙΖΙΕΛ GEL(στα αγγλικα δεν ξερω πως γραφεται). Την ψαχνω και στο ιντερνετ αλλα δεν τη βρισκω. Μηπως καποια την ξερει για να με βοηθησει?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!

ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Α. ΣΥΓΓΡΟΣ!

ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά, εμετός το σχόλιο! Ναι, οι γυναίκες κάθονται και βάζουν τα κλάματα με τις λεχωνες... 🙄 Άσε που πιο ψύχραιμες γυναίκες από τις μαίες δεν έχω δει.. αλλά για τις μαίες ποτέ κανείς δεν λέει τίποτα... 😒 Καλά, δε θα ρωτήσω από που έκανε αυτή τη στατιστική μελετη... αλλά προφανώς και δεν θα υπάρχουν αρκετές άμα όλοι αυτοί οι άντρες τους κάνουν μπουλινγκ... 😒
    • Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...