Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια πως το καταλάβατε για την ελβίρα ότι ήταν ψεύτικο;φοβάμαι γιατί δεν ξέρω αν υπάρχουν κ άλλα άτομα τέτοια εδώ μέσα.Πως μπορώ να το καταλάβω για κάποιον κ πως πρέπει να προφυλαχθώ;εχω κάνει καλά που δεν δημοσίευσα καμία φωτό μου;

Δημοσίευση

Kαλέ, μην με κάνετε να νιώθω τύψεις που το αποκάλυψα...!

Λοιπόν, τα έχει το Internet αυτά, αλλά έχει και χίλια μύρια καλά, όπως την ευκολία της επικοινωνίας...

1. Μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν γνωρίζετε ή που δίνουν ελλειπή στοιχεία για τον εαυτο τους. Έχω πάει δυο φορές σε συναντήσεις του mammyland και υπάρχουν μέλη εδώ μέσα που γνώρισα από κοντά και θεωρώ πολύ κοντά μου. Ε σε αυτά μπορώ να ανοιχτώ παραπάνω, απ' ότι σε κάποιο μέλος για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα.

2. Όταν θέλετε να δημοσιεύσετε φωτογραφία, κάντε αυτό που έγραψα και στο άλλο μου post: βάλτε στο κέντρο της φωτογραφίας το nickname σας και το όνομα του mammyland, ώστε να "κατοχυρώσετε" ότι είναι δική σας φωτογραφία και να μην τη χρησιμοποιήσει εύκολα και επιπόλαια ο κάθε άσχετος... (Δείτε τι εννοώ εδώ: http://tomwro.blogspot.com/2010/01/blog-post.html)

3. Επιλέξτε το πόσα θα αποκαλύψετε για τον εαυτό σας στο forum. Μην ξεχνάτε ότι τα διαβάζουν και άτομα που δεν είναι μέλη. Για παράδειγμα, εγώ ποτέ δεν συζητώ τα οικογενειακά μου, τα σεξουαλικά μου και οτιδήποτε αφορά εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους.

4. Αν εντοπίσετε περίεργη συμπεριφορά από κάποιο μέλος, μην ασχοληθείτε περαιτέρω με το συγκεκριμένο άτομο. Ή αν κάνει κάτι που σας θίγει, ενημερώστε τη lena.

Αυτά τα λίγα από μένα! :):)

Δημοσίευση

μαμολι κατ'αρχας καλησπερα να σε ρωτησω πως να κανω αυτο με τις φωτογραφιες που ειπες γιατι δεν το καταλαβα και συνδεσμος που εβαλες δεν παραπεμπει σε κατι σχετικο..[συγνωμη για το εκτος θεματος μνμ αλλα με ενδιαφερει..]

Δημοσίευση

Μπράβο βρε Ολίβια, πες τα! :)

Δεν υπάρχει λόγος να μας πιάνει πανικός...

Απλά πρέπει να προσέχουμε γενικώς.... όπως και στον "έξω" κόσμο, έτσι και μέσα σ' ένα φόρουμ, υπάρχουν άνθρωποι διαφόρων τύπων και κατηγοριών. Όπως προσέχουμε τι λέμε και κάνουμε εκεί "έξω", έτσι πρέπει να προσέχουμε κι εδώ "μέσα". ;)

Ολιβιάκι, έξυπνο το κολπάκι με τη φωτογραφία! ;)

Δημοσίευση

Γεια σου ρε Ολιβιάκι!! Πολύ καλή ιδέα αυτή με το nickname στην φώτο! Δεν το είχα σκεφτεί!!

Να σας πω κορίτσια , εγώ φοβόμουν πάρα πολύ στην αρχή, αλλά έχει και τα καλά του! Για παράδειγμα εγώ στο fb βάζω φώτο μας για να μας βλέπουν οι συγγενείς μας από Γερμανία ( οι αδερφές και τα ανίψια του άντρα μου)! Μου αρέσει να μοιράζομαι ένα κομμάτι από μένα με τους άλλους! Το τι θα βρεις εδώ μέσα;; Κάθε καρυδιάς καρύδι! Στοιχεία μην βάζετε κι όλα οκ! Και πιστωτικές κάρτες αν δεν ξέρετε την αξιοπιστία της ιστοσελίδας! Και αγορές μέσω internet έχω κάνει.. το καρότσι μας βγήκε 150 ευρώ λιγότερα και μας ήρθε από Ιταλία!

Δημοσίευση

natali.str έγραψε:

μαμολι κατ'αρχας καλησπερα να σε ρωτησω πως να κανω αυτο με τις φωτογραφιες που ειπες γιατι δεν το καταλαβα και συνδεσμος που εβαλες δεν παραπεμπει σε κατι σχετικο..[συγνωμη για το εκτος θεματος μνμ αλλα με ενδιαφερει..]

Στο link θα βρεις φωτογραφίες που έχουν στο κέντρο τους το url του blog μου... Βάζοντας το στο κέντρο των φωτο, στην ουσία δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις καταχραστεί (εκτός αν είναι πια μάγος του photoshop και έχει και πολύ χρόνο στη διάθεσή του!).

Μπορείς να βάλεις κείμενο τόσο με το paint και το photoshop, όσο και με άλλα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών!

Δημοσίευση

meniamama έγραψε:

Κορίτσια πως το καταλάβατε για την ελβίρα ότι ήταν ψεύτικο;φοβάμαι γιατί δεν ξέρω αν υπάρχουν κ άλλα άτομα τέτοια εδώ μέσα.Πως μπορώ να το καταλάβω για κάποιον κ πως πρέπει να προφυλαχθώ;εχω κάνει καλά που δεν δημοσίευσα καμία φωτό μου;

Αντε..βλακίες!!!!! Πολυ απλά δεν υπάρχει τρόπος να είσαι σίγουρη....απλώς δε θα δίνεις στοιχεία σου έτσι απλά και δε θα είσαι αφελής στην κάθε κοπέλα που σου μιλάει. ΠΟλλές φορές μου έχει φανει περίεργο που κάποιες μιλάνε και στο τηλέφωνο , εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό με μια κοπέλα άγνωστη..συγγνώμη αν θίγω μερικές αλλά δεν ανογομαι ευκολα!!:) Πολύ απλά βλέπεις τις διαδικτυακές φίλες σου μονο σαν διαδικτυακές και τίποτε άλλο...βέβαια όσες έχω και σαν φίλες στο φέισμπουν νιώθω ότι ξέρω πολλά για αυτές και τις έχω περισσότερη εμπιστοσύνη. απο κει και πέρα φροντίζεις εσύ να προστατέψεις τον εαυτό σου. Η περίπτωση της Ελβίρας για μένα ήταν από ακίνδυνη έως αδιάφορη...εκτός από τη χρήση ξένων φωτογραφιών και ένα παραμυθάκι που πούλησε δε νομίζω ότι με πείραξε περαιτέρω...ουτε κινδύνευσε η ζωή μου...ουτε και επηρρέασε τη ζωή μου...είμαι μια χαρά και συνεχίζω έτσι!!:) Η κάθε μια έδώ μέσα θα μπορουσε να είναι παραμυθου..ε και ;;; Αρκεί η σωματική μου ακεραιότητα να μην κινδυνευει!!

Δημοσίευση

Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ για το ποιός πραγματικά κρύβεται πίσω απο το κάθε nickname.Πρέπει να είσαι προσεχτική ώς προς τα προσωπικά στοιχεία σου που δίνεις,τις φωτογραφίες(θεωρώ λάθος και αποφεύγω την δημοσίευση φωτογραφιών,ιδιαίτερα του παιδιού μου)

Δεν χρειάζεται ο κάθε άσχετος να ξέρει την οικονομική σου κατάσταση ή τα πιο βαθιά σου μυστικά.

Πάντως,για να πω την αλήθεια,και εγώ φοβήθηκα :dry:

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Και αγορές μέσω internet έχω κάνει.. το καρότσι μας βγήκε 150 ευρώ λιγότερα και μας ήρθε από Ιταλία!

Γεια σου Dalaki μου

με τα άσχετα σου!!! χαχαχαχαχα...... φοβερή!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσια συγνώμη αλλα εχει δικιο η Ολιβια! Μου κανει εντύπωση που εκπλήσσεστε! Εχουν ξανασυμβει στο μαμμυ παρόμοιες ιστορίες. Εχουμε κανει αρκετες συζητησεις για την χρηση του ιντερνετ. Μαλιστα εχω λαβει μερος και εγω γι αυτο το ξερω. Τωρα αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τους φόβους σας απλά δεν συμμετέχετε. Δεν ειμαστε παιδακια να πεφτουμε απο τα συννεφα. Αυτα συμβαίνουν και παντα θα συμβαίνουν. Νομιζω οτι οι συμβουλες της Ολιβιας ειναι πολυ σωστες και ας μαθουμε επιτελους να ενημερώνουμε και τη Λενα οταν βλεπουμε κατι περιεργο.

Δημοσίευση

Ρε παιδιά εντάξει!!! Μην είμαστε υπερβολικοί!!! Δεν το γνωρίζατε ότι το Internet κρύβει κινδύνους;;;; Σήμερα το μάθαμε;;; Έχετε αναρωτηθεί το faceboοk που το χρησιμοποιούν πλέον οι περισσότεροι, τι κρύβει;;;;

Δημοσίευση

ογα σε βρισκω πολυ σωστη...το facebook να δειτε τι θα εχει εδω μεσα ειμαστε ενα δειμα απο το μεγαλειο του internet..

θα συνεχιζα τον λογο μου[χαχαχα] αλλα εχω δουλειες σας αφηνω...

και ενα να θυμαστε..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι κριβεται πισω απο ενα nickname..

Δημοσίευση

Στο mammy - μπορεί να μας δυσαρεστεί αυτό - συμβαίνει ότι και στην ευρύτερη κοινότητα του internet.Κυκλοφορούν και τα καλύτερα παιδιά και "περίεργοι" τύποι.Είναι δική μας ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτο μας.Οπως δεν θα δίναμε ο τηλέφωνο ή την δ/νση μας σε έναν τυχαίο στον δρόμο. Λίγη προσοχή μόνο και.... όλα καλά ;)

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

Κοριτσια συγνώμη αλλα εχει δικιο η Ολιβια! Μου κανει εντύπωση που εκπλήσσεστε! Εχουν ξανασυμβει στο μαμμυ παρόμοιες ιστορίες. Εχουμε κανει αρκετες συζητησεις για την χρηση του ιντερνετ. Μαλιστα εχω λαβει μερος και εγω γι αυτο το ξερω. Τωρα αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τους φόβους σας απλά δεν συμμετέχετε. Δεν ειμαστε παιδακια να πεφτουμε απο τα συννεφα. Αυτα συμβαίνουν και παντα θα συμβαίνουν. Νομιζω οτι οι συμβουλες της Ολιβιας ειναι πολυ σωστες και ας μαθουμε επιτελους να ενημερώνουμε και τη Λενα οταν βλεπουμε κατι περιεργο.
συμμφωνω και επισης να πω και για καποιες που δεν κανουν πολλες φιλες στο φεισμπουκ γιατι φοβουνται,οτι ισως εχουν εκτεθειμενα τα προφιλ τους προς τον καθενα χωρις να ειναι φιλοι τους και ισως δεν το γνωριζουν,ας προσεχουν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...