Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιά είναι η γνώμη σας για τον φυσικό κύκλο;


Recommended Posts

Κοριτσάκια γειά σας!!!Εύχομαι να είστε όλες καλές καλά. Με το γιατρό μου συζητάμε να κάνουμε μια προσπάθεια φυσικού κύκλου.Τι λέτε και εσείς;Πώς σας φαίνεται σαν μέθοδος;Μήπως καμιά σας έχει εμπειρία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα,το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό. Παρόλα αυτά έχει θετικά και αρνητικά. Μέσα στα θετικά είναι ότι δεν παίρνεις ορμόνες για να μεγαλώσουν πολλά ωάρια. Το αρνητικό είναι ότι με ένα μόνο ωάριο, στατιστικά, το ποσοστό επιτυχίας μπορεί και να μην είναι εξίσου σημαντικό. Αλλά αν ο γιατρός σου σε συμβουλεύει κάτι τέτοιο σίγουρα θα έχει τους λόγους του. Αν τον εμπιστεύεσαι ακολούθα τις συμβουλές του ή πάρε και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον άλλο εξωσωματικό και αν και ο δεύτερος σου δώσεις τις ίδιες συμβουλές τότε μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Προχώρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eyeore71 καλημέρα. όπως λέει και η esys γλιτώνεις τις ενέσεις, αλλά με ένα ωάριο η αλήθεια είναι ότι ρισκάρεις πολύ. Θα το προλάβουν στην ωοληψία, θα γονιμοποιηθεί, θα εμφυτευτεί, θα προχωρήσει; Εγώ επέλεξα προσπάθεια σε φυσικό κι ενώ έφτασα στην πηγή, νερό δεν ήπια (παλινδρόμησε το 2ο μήνα). Θεωρώ καλύτερη λύση την κατάψυξη τουλάχιστον 3 εμβρύων από φυσικούς κύκλους και εν συνεχεία τη μεταφορά τους, για να έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εσύ αποφασίζεις, καλή σου επιτυχία σε ό, τι κι αν επιλέξεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argyroula μου, συμφωνώ με αυτά που λες. Η παλινδρόμηση πάντως θα μπορούσε να συμβεί άνετα και με τρία ωάρια. Οι συνολικές πιθανότητες επιτυχίας γενικά από έρευνες δεν διαφέρουν μεταξύ τοποθέτησης 3 ωαρίων σε ένα κύκλο ή τοποθέτηση 3 ωαρίων σε 3 διαφορετικούς κύκλους, και στην δεύτερη περίπτωση μειώνονται και οι πιθανότητες πολυδυμης κύησης. Σίγουρα με τη μία φορά βέβαια γλιτώνεις το στρες των 3 β χοριακών και των 3 εμβρυομεταφορών. Από την άλλη για να μαζέψεις 3 ωάρια από φυσικούς κύκλους θα θέλει αρκετή προσπάθεια. Έτσι ίσως είναι καλύτερα με τις ορμόνες, ειδικά όταν υπάρχει καλή ανταπόκριση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επανέρχομαι για να προσθέσω ότι επίσης καλή ιδέα είναι ο τροποποιημένος φυσικός κύκλος με ανταγωνιστή στον οποίο παίρνεις πολύ λιγότερες ορμόνες και τελικά μπορεί να αποδώσει όπως και μια.. full extra εξωσωματική. Θα τον προτείνω στο γιατρό μου κι ελπίζω να μη με.. κοπανήσει, μιας και η ιδέα του φυσικού ήταν δική μου και να μην πω τί κατάφερα :S

Εν πάσει περιπτώσει, πιστεύω ότι το ορμονικό μας προφίλ και η ανταπόκρισή της κάθε μιας στα φάρμακα είναι αυτά που καθορίζουν τι είναι καλύτερο να ακολουθηθεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας.Αργυρούλα, εγώ έκανα παλίνδρομη κύηση τον Μαίο του 2008 και είχα μείνει έγκυος από μόνη μου.Άρα είναι πιθανό να συμβεί στον οποιονδήποτε και κάτω από όποια συνθήκη εγκυμοσύνης.Το πρόβλημα με τα κατεψυγμένα ωάρια είναι οτι η ποιότητα τους δεν είναι αρκετά καλή, πρακτικά υποκείνται σε μια σχετική δυσμένεια.Εγώ δυστυχώς, κρύβω ένα ολόκληρο ιστορικό πίσω μου και στην παρούσα φάση δεν μπορώ να πάρω ορμόνες γιατί ανεβάζω μια FSH η οποία δεν βοηθάει, παρά μονο αν γίνει υπερδιέγερση πράγμα που σε μένα δεν είναι εφικτό.Δεν θα την αντέξω βασικά.Τέλος πάντων καθένας με την τύχη του και αν θέλει και ο μεγαλοδύναμος βλέπουμε...Τι να πώ...Η διαδικάσια ωοληψίας είναι επώδυνη;Βασικά μου κάνει ενέσεις ηπαρίνης και θα μου κάνει και μια Pregnyl,αν προλάβουμε το ωάριο και δεν πέσει εννοείται...ξέρετε γιατι μου δίνει pregnyl;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argyroula, σχετικά με τον τροποποιημένο φυσικό κύκλο πέρνεις δηλαδή κανονικά Daronda και λίγο Gonal με στόχο να είναι καλό το ένα ωάριο και να μην χαθεί?

Αν ξέρεις περισσότερα θα με ενδιέφερε...

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eyeore71 σου εύχομαι κάθε τύχη στην προσπάθειά σου! Η ωοληψία δεν πονάει καθόλου, εφόσον επιλέξεις να σου κάνουν μέθη κι ας είναι ένα το αυγουλάκι. Την pregnyl θα στην κάνει για να ωριμάσει σωστά το ωάριο την ώρα που πρέπει για την ωοληψία. Ενέσεις ηπαρίνης έκανα κι εγώ καθημερινά για προληπτικούς λόγους, παρότι δεν έχω θρομβοφιλία.

fotini73 αυτό που γνωρίζω για τον τροποποιημένο φυσικό είναι ότι δίνεται χαμηλή δόση γοναδοτροπινών(π.χ Gonal) καθώς και ανταγωνιστής που συγκρατεί τη φυσική ωορρηξία. Συζήτησέ το με το γιατρό σου αν ταιριάζει στην περίπτωσή σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρούλα σε παρακαλώ βοήθησε με αν θέλεις.Εγώ π.χ. θα κάνω κανονικά ωορυξία το Σάββατο. Άυριο θα πάω το πρωί στο νοσοκομείο να μετρήσει το ωοθυλάκιο. Μου είπε οτι για να πάρει το ωάριο θα πρέπει το ωοθυλάκιο να είναι περίπου 18 χιλιοστά.Άυριο θα είναι λογικά περίπου 16 χιλιοστά.Και δηλ τι; θα μου δώσει Pregnyl και έτσι θα γίνει ωορυξία,όταν θέλει ο γιατρός;Σωστά κατάλαβα και τότε γιατί μου είπε οτι στο φυσικό κύκλο επειδή δεν παίρνουμε ορμόνες δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ωορυξία και αν πέσει πάμε για τον άλλο κύκλο;Και τα έπαιξα πάλι!!!!!!Χριστέ μου το ψυχολογικό είναι το χειρότερο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα Everyone,

Μπορεί να έχεις ήδη πάρεις τις απαντήσεις σου στο ερώτημα που έθεσες από τον ίδιο το γιατρό, πάντως η διαδικασία είναι ως εξής. Το ωάριο ωριμάζει όταν φτάσει στα 18 χιλιοστά. Αν σήμερα είναι περίπου 15 χιλ σημαίνει ότι τη Δευτέρα θα έχει φτάσει τα 18 (το ωάριο μεγαλώνει περίπου 1-1.5 χιλ την ημέρα) οπότε λογικά αύριο βράδυ Σάββατο (34-36 ώρες πριν την ωοληψία) θα σου πει ο γιατρός να κάνεις την pregnyl ή ovitrelle με την οποία ωριμάζει το ωάριο και ταυτόχρονα δεν σπάει μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο (εκτός από λίγες περιπτώσεις που δεν το προλαβαίνουμε - υπάρχουν αυτά στο φυσικό κύκλο, καθώς δεν είναι τόσο ελεγχόμενος όσο στη διαδικασία πρόκλησης ωορηξίας με ορμόνες).

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Εκτός αν το δει να είναι ήδη σήμερα στα 17 οπότε σου πει να κάνεις τώρα το πρωί την pregnyl και στο πάρει αύριο το μεσημέρι...

Πες μας όταν έχεις νέα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eyeore71 κορίτσι μου τώρα είδα το ερώτημά σου, αλλά ευτυχώς σου απάντησε η fotini73 και μάλιστα λεπτομερώς. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, μόνο όχι άγχος, εμπιστοσύνη στο γιατρό, τήρηση με ευλάβεια της ώρας που σου είπε να κάνεις την pregnyl και ο Θεός μαζί σου!! Σίγουρα ο φυσικός δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενος απ' το γιατρό, υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχουν προλάβει το ωάριο, αλλά εσύ θα σκέφτεσαι τι γίνεται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων κι όχι στις εξαιρέσεις. Περιμένουμε νέα σου! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω ειμαι ασχετη με το ολο θεμα αλλα θα ηθελα να σας ευχηθω συντομα με σπορακια στις κοιλιτσες σας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το τικεράκι που βλέπετε από κάτω είναι αποτέλεσμα εξωσωματικής με φυσικό κύκλο,το θαυματάκι μου!!!Ξέραμε ότι είχαμε λίγες πιθανότητες αλλά προσπαθησαμε και πετύχαμε με την πρώτη!!Η γνώμη μου είναι ότι αν είναι να πιαστεί,θα πιαστεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των εμβρύων που θα τοποθετηθούν!!

Η ωοληψία δεν πονά γιατί θα βρίσκεσαι σε μέθη.Η εμβρυομεταφορά είναι πιο απλή κι από τεστ παπ!!

Καλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Friday μου δίνεις τρελή ελπίδα...Φωτεινούλα και Αργυρώ...ευχαρίστω.Και εσένα Candy (γιατι όλο αυτό με τη σαύρα ζορίζομαι να το γράψω).

Τα νέα είναι τα εξής:Έχθες Παρασκευή έκανα υπήρηχο το ωοθηλάκιο μου στα 17 χιλιοστά.Μου λέει λοιπόν κάνε την pregnyl Σάββατο βράδυ και έλα Δευτέρα πρωί να πάρουμε το ωάριο.

Εγώ όμως φρίκαρα γιατί συνήθως κάνω ωορυξία 13 μέρα του κύκλου μου, έχω 26άρι κύκλο και παθαίνω ένα πανικό αμίμητο και προσπαθούσα να του εξηγήσω πως θα χάσουμε το ωάριο και κρίμα ο κόπος μας.Και να του εξηγώ πως πρέπει να το πάρει σήμερα και να τρέμω κιόλας πως θα αρνηθεί λόγω ΣΚ.

Εκείνος ο δόλιος να προσπαθεί να μου εξηγήσει οτι αν πέσει, έπεσε και ότι στα 17 είναι ανώριμο για να το πάρουμε, όπου με τα πολλά καταλήξαμε στο να κάνω το τεστ ωορυξίας το μεσημέρι και αν δω ωορύξια για σήμερα Σάββατο να κάναμε το πρωί ωοληψία.

Όπου συνέβει το ανεπανάληπτο, το τέστ δεν έδειξε ωορυξία,και δεν έδειξε ούτε και σήμερα Σάββατο για αύριο που σημαίνει ότι πάω για ωορυξία την Δευτέρα, όπου το ωοθηλάκιο θα έχει φτάσει στα 20 χιλιοστά τουλάχιστον...

Τι να πω ελπίζω πως θα το προλάβουμε.Την pregnyl θα την κάνω 21:30 σήμερα το βράδυ....

Κόριτσια σας παρακαλώ κάντε μια προσευχούλα και για μένα.

:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...Ξέρω πως οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...Και αν δεν πετύχει θα λυπήθω πολύ, αλλά θα ξαναπροσπαθήσω είναι καλύτερο από το τίποτα.Με βολεύει να πίστεψω στο φοβερό του "Αλχημιστή" που λέει..."όταν θέλεις κάτι πολύ,ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να το επιτύχεις..."

Αυτό ισχύει για όλες μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου,ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ!!!!!!!Νόμιζα ότι είχα ωορρηξία 14η μέρα και τελικά έγινε 17η!!!!!!!!Είχα το ίδιο άγχος γιατί μεσολαβούσε αργία και όλο νόμιζα ότι θα πέσει και θα χαθεί.Αυτό το άγχος υπάρχει,πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα.Γιατί τη φύση δεν την προλαβαίνεις!!!!Επειδή κι εγώ δεν μπορούσα να είμαι ήρεμη,σκέφτηκα:τι να κάνουμε??αν το προλάβουμε,το προλάβαμε!!!Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και να τον ακούς.Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και το ωαριάκι σου θα σε περιμένει.Να είσαι σίγουρη ότι μετά θα έχεις άλλο άγχος.Όταν μου έκαναν την ωοληψία,μετά αγωνιούσα αν θα γονιμοποιηθεί...Και μετά όλη η εγκυμοσύνη είναι γεμάτη αγωνίες.Πρέπει να είσαι ήρεμη για να δεχτείς το σποράκι σου!!!!!!!!!Καλή επιτυχία!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι τόσο σημαντικό που έχουμε αυτό το φορουμ.Friday και πάλι σε ευχαριστώ και εσένα το ίδιο bell.Όσο για την ωορυξία μου αυτό είναι φαινόμενο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ξέρω γιατί τύχαινε να μου το πει ο γυναικολόγος ότι την 13 μέρα το αργότερα κάνω ωορυξία.Ο κύκλος μου είναι σκάρτος 27 μέρες συνήθως είναι 26.Αύριο είναι η ωοληψία,ομολογώ πως προσπαθώ πολύ να μην αγχώνομαι πολύ.Τουλάχιστον ας βρεί ωαριάκι να πάρει και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.Από την άλλη ότι είναι να γίνει ας γίνει.Αν και πρέπει να πετύχει γιατί είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα για μένα,μια και υπάρχει δυσκολία στην χορήγηση ορμονών για μια κανονική φαρμακευτική εξωσωματική.Ας είναι...θα δούμε...Πάντως δεν θα καταθέσω εύκολα τα όπλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η καθυστέρηση στην ωορηξία σου οφείλεται στο άγχος. Με το άγχος καθυστερεί η ανάπτυξη του ωαρίου, μου έχει συμβεί και εμένα όταν πήγαινα για οωληψία από φυσικό κυκλο και ενώ πάντα είχα ωορηξία 13-14 μέρα τελικά εκείνη τη φορά έγινε 15 (ίσως και αργότερα - δεν θα μάθουμε γιατί έκανα την ένεση τότε και το πήραμε τη 15 μέρα). Μακάρι να μην είχαμε άγχος, ειδικά στο φύσικό κύκλο επηρεάζεται και η ποιότητα του ωαρίου καθώς με το άγχος αυξομειώνονται οι ορμόνες....

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να σου πάρουνε ένα τέλειο ωάριο. Περιμένουμε νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κοριτσάκια! :) Το ωάριο μου απελευθερώθηκε από το ωοθηλάκιο περίπου μισή ώρα πρίν μου το πάρει :( ...και πολύ κράτησε εγώ τον είχα προειδοποίησει.Του είχα πει να το πάρει Κυριακή.Ωστόσο έκρινε πως επρόκειτο για έναν εξαιρετικο κύκλο. Το ενδομήτριο ήταν στα 12,5 χιλιοστά και το ωοθυλάκιο ακόμη στα 17χιλ. όπου και έκανε άμεσα σπερματέγχυση.

Δεν ελπίζω σε πολλά,δεν έχω ακούσεικαι πολλές σπερματεγχύσεις επιτυχημένες, το βλέπω δύσκολο.Ξέρετε εσείς καμιά επιτυχία;Μου είπε οτι οι πιθανότητες είναι γύρω στο 10%.Και πάλι περισσότερες από το δικό μου τίποτα... αλλα....

Δεν έχω καμιά ιδιαίτερη αναμονή, και περιέργως κανένα άγχος, ξέρω ότι μάλλον έχω δρόμο ακόμα...Απ'την άλλη καθένας με την τύχη του. :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς ο φυσικός κύκλος έχει πολλούς βαθμούς δυσκολίας. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερή για να μαζέψεις ένα καλό ωάριο. Μην απογοητεύεσαι όμως, και η σπερματέγχηση όπως λες είναι καλύτερη από το τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις...

Να σε ρωτήσω, πόσες ώρες είχαν περάσει από την pregnyl?

Kαι αυτό που αναφέρεις ότι το ωοθηλάκιο ήταν 17 εκ. Από όσο ξέρω όταν έχει σπάσει φαίνεται σαν ένα μικρό ωάριο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eyeore71 κρίμα βρε κορίτσι, τι να πώ.. Ο φυσικός θέλει γερά νεύρα και εξαιρετικά έμπειρο γιατρό στο συγκεκριμένο..σπόρ! Μην τα παρατάς, πρότεινέ του την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσετε ανταγωνιστή (orgalutran, cetrotide) που αναστέλλει τη φυσική ωορρηξία, για να είναι περισσότερο ελεγχόμενος ο κύκλος και να προλάβει να το πάρει. Θα τα καταφέρεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν Φωτεινούλα κοίτα...(αν με ρωτούσες πρίν μια εβδομάδα δεν θα είχα ιδέα,αλλά ο παθών γίνεται μαθών).Από ότι κατάλαβα, για περίπου μια με μιαμιση ώρα από την στιγμή που θα απελευθερωθεί το ωάριο το ωοθηλάκιο μικραίνει σιγά σιγά δηλ αυτό που λέμε ότι παίρνουμε ωάριο σε ωοθηλάκιο παραπάνω απο 18 χιλιοστά(δεν είναι εκατοστά),σημαίνει ότι το ωοθηλάκιο φτάνει να εχει μια συγκεκριμένη διάμετρο καθώς απελευθερώνεται το ωάριο προς γονιμοποιήση αυτό αρχίζει σιγά σιγά και συρικνώνεται,όταν το παρατηρήσεις τη στιγμη που έχει απελευθερωθεί το ωάριο είναι ακόμη μεγάλο και όσο πάει μικραίνει.Από την διάμετρο λοιπόν καταλαβαίνει κανείς περίπου την ώρα που έχει περάσει από την στιγμή που απελευθέρωθηκε το ωάριο.Και επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τα χιλιοστα των τοιχωμάτων του ενδομητρίου.Το οποίο της γόνιμες μέρες μας και καθώς πλησιάζει προς ωορυξία αυξάνεται.Για να εμφυτεύτει επιτυχώς ένα ωάριο το ενδομήτριο πρέπει να είναι στα 10-11 χιλιοστά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τι πιο καλή βαλίτσα σκέφτεσαι να κανείς εσυ κορίτσι των διακοπών για τώρα είναι ότι πρέπει 😊 που σκέφτεστε να πάτε διακοπές ; και εγω μαιευτηρίου δεν έχω κάνει μόνο παραγγελία έχω κάνει περιμένω να έρθουν τα πράγματα και αυτά γιατί τα παρήγγειλε ο αντρας μου αυτός θέλει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο μας είπε και η μαία για γεννά στις 38 εβδ και κάπως το έχω δέσει κόμπο τώρα εγω ότι 9-10 Αυγούστου να με βάλει για γεννά 😂  και εγω 40 εβδ + 2 γέννησα το πρώτο είχα ετοιμάσει τζαντα και είχα βαρεθεί να την βλέπω μέσα στην ντουλάπα 😂
    • Κι εγω αυτο που πήρα! Νομιζω θα βολέψει και για πιο μετα☺️
    • Ναι αυτά λέω κι εγώ! Λέω να πάρω ένα τέτοιο! Εγώ έχω λίκνο από μια φίλη μου, οπότε σκέφτομαι πόσο θα κοιμηθεί στην κούνια αν πάρω την κλασική; Ενώ το άλλο αξιοποιείται για κάποια χρονακια 
    • Πιστεύω έχεις περιθώριο ακόμα να γυρίσει..Μια γνωστή μου όταν πήγε να γεννήσει κ λίγο πριν το πάρουν με καισαρική γτ ηταν ανάποδα, γύρισε τελευταία στιγμή μόνο του και γέννησε φυσιολογικά κ όλα καλά.. Όσο για τις συσπασεις ρώτησα χθες τη γιατρό κ μου ειπε ότι θα τις καταλάβω αν είναι γιατί θα έχω πονακια..Όχι ότι με κατατοπισε αλλά αυτό μου είπε..
    • Κι εγώ έχω δει αυτα  που βγαίνουν τα κάγκελα ,γίνεται κρεβατάκι και κοιμάται εκεί ως 6 χρονών..Μου φαίνεται θα βολεύει καλύτερα..τέτοιο σκέφτομαι να πάρω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...