Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΥΦΙΚΟ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Recommended Posts

Α, ΞΕΧΑΣΑ,ΚΑΙ ΠΕΠΛΟ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ 2 ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ ΔΩΡΟ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΑΛΩ 4 ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ,ΜΟΥ ΑΓΗΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παλι νομιζω πως 8α μου πιανει χωρο (μπορει να σκεφτομαι λαθος οπως μου λενε οι φιλεσ μου)

της μαμα μου δεν 8α το φοραγα γιατι η κα8εμια αλλιως το φανταζεται.

boymama με το καλο κοπελα μου ολα !!!

juliax έγραψε:

εγω παλι νομιζω πως 8α μου πιανει χωρο (μπορει να σκεφτομαι λαθος οπως μου λενε οι φιλεσ μου)

της μαμα μου δεν 8α το φοραγα γιατι η κα8εμια αλλιως το φανταζεται.

boymama με το καλο κοπελα μου ολα !!!

Αχ βρε κορίτσια από χθες που διάβασα το θέμα, το νυφικό μου έβλεπα στον ύπνο μου :P ! Juliax η αλήθεια είναι ότι μόνο χώρο θα σου πιάνει αφού δεν πρόκειται να το ξαναφορέσεις. Είναι όμως τόσο μικρή η διαφορά ενοικίου και αγοράς που δεν χάνεις και τίποτα αν το αγοράσεις. Παντρεύτηκα τον Ιούλιο οπότε το έχω πολύ πρόσφατο το θέμα. Το νυφικό μου κόστιζε 1200 για ενοικίαση και 1500 για αγορά οπότε αποφασίσα να το αγοράσω. Και να σου πω την αλήθεια δεν το μετάνοιωσα καθόλου! Ο pronovias που ρώτησες εχθές έχει αρκετά μεγάλη αναμονή στα ραντεβού (2 μήνες μετά μου έκλεισαν) οπότε μην το καθυστερείς. Και να σου δώσω και μία ακόμη συμβουλή? Προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστα (με νυφικό, μπομπονιέρες, λαμπάδες, στέφανα) δώσε ημερομηνία γάμου μία βδομάδα πριν την κανονική :blush: . Μπορεί να μην είναι και τόσο σωστό αλλά τράβηξα τέτοια ταλαιπωρία (έτρεχα μέχρι και την ημέρα του γάμου μου για τις τελευταίες λεπτομέρειες, παρόλο που είχα τελειώσει με όλες τις παραγγελίες μου δύο μήνες πριν) αφού για όλους αυτούς δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί αλλά καθαρό εμπόριο!

droseroula dustuxws 8a diafwnhsw mazi sou..den kserw gia poio katasthma pronovias kaneis anafora ,pantws to katasthma ths thessalonikhs exei polu kalh eksuphrethsh..den eixa ka8olou anamonh!isa isa, malista kai tis proves tis evaza opote h8ela egw se sxesh me alles kopeles stis opoies elegan oi upeu8unes pote 8a pane!egw eimai polu euxaristhmenh..

Γεια σου an-n! Μιλάω για τον pronovias στην Ερμού στην Αθήνα. Και εννοώ το πρώτο ραντεβού για να δεις τα σχέδια. Τηλεφώνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2008 και μου κλείσαν ραντεβού για τα μέσα Φεβρουαρίου του 2009! Για τις πρόβες δεν ξέρω γιατί τελικά κατέληξα σε άλλο οίκο ;)

geia sou droseroula, katalava pws milas gi'allo magazi afou kate8esa th skepsh mousthn a8hna kai eidika sthn ermou einai apoluta fusiologiko na exei tosh anamonh osh anafereis..egw eixa thl sto pronovias thess aprilio kai mou eipan pws einai polu nwris na kleiseis rantevou.mou eipan na tous parw telh iouliou kai o gamos mou htan 23 augoustou..na upen8umisw pws mexri tis 30/7 hmoun sto ekswteriko opou k zw.opote phra kata tis 20/7 thl kai mou ekleisan rantevou thn hmera pou h8ela.to nufiko mou htan apsogooo!!!!san prigkipissa hmoun!!! ;):D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...