Μετάβαση σε περιεχόμενο

κλωτσιές..

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τις κινησες του μωρου..τις νιώθω συνέχεια προς τα μέσα και χαμηλά. Δηλαδή δυο φορές σήμερα νομιζα ότι ένιωθα το μωρό στον κόλπο μου, τις κλωτσιές δηλαδή..ακουγεται κουφό και ξέρω ότι αποκλείεται να είναι τόσο χαμηλα, θα είχε βγει όμως είναι δυνατόν να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη μήτρα;Αρα πολύ πιο χαμηλά από το πρώτο; Χαζο΄-ερώτηση το ξέρω αλλά προκειμένου να ρωτήσω το γιατρό και να με πάρει με τις ντομάτες..είπα να το πω σε σας...εσείςδε θα με ντοματιασετε..εεεε;;; ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα.Εγω πιστευω οτι αναλογως τη στιγμη και τη σταση του μωρου μπορει να νιωσεις τα ποδαρακια του σε διαφορετικα σημεια.Παντα εκει το νιωθεις η ειναι καινουρια αισθηση για σενα?

Καινουρια όχι, ίσως πιο έντονη σε εκείνα τα σημεία παρά επάνω στην κοιλιά. Εχω την αίσθηση ότι είναι χαμηλα..αφου το νιώθω ώρες ώρες κοντά στο εφήβαιο..

Εγώ όμως είμαι μόλις στην 24η εβδομάδα δηλαδή ακριβώς 5 μηνών..και πονάω κι εγώ πολύ χαμηλά. Λέτε να έχει ήδη πάρει θέση; Εν τω μεταξύ στο πρώτο παιδί γέννησα μέσα σε μια ώρα..πόσο πιο γρήγορα θα γεννήσω τώρα;;

φανουλα μου,εγω δεν ξερω ειλικρινα να σου απαντησω,εμενα τωρα αρχισε τις κλωτσιες,και τα στριφογυρισματα..χαμηλα τα νιωθω,αλλα ειναι λογικο,εκει βρισκεται το μωρο...δεν ειναι ομως τοσο χαμηλα οσο περιγραφεις..

μπορει να ειναι "ορθιο",δηλαδη τα ποδαριακια του να ειναι κοντα στον τραχηλο σου και για αυτο να το αισθανεσαι ετσι,μπορει παλι να πηρε θεση οπως λες αν και δεν ειναι νωρις μωρε????

δεν ξερω,ειλικρινα δεν ξερω....τελευταια φορα που το ειδες στον υπερηχο πως ηταν???μηπως να ξαναπας να το δειτε???

Αλεξάνδρα μου τι κάνεις;:) Πως πάει ο μικρουλης;;;:) Μάλλον θα είναι όρθιο και προφανώς με κλωτσάει χαμηλά..ποιος ξέρει; Θα πάω τη Δευτέρα να με δει ...σε μια βδομάδα δηλαδή..δεν περνάνε οι μέρες, δεν περνάνε!!!!:)

και εγω το ειχα νιωσει περιπου απο τον 7ο μηνα και μετα αλλα θεση ειχε παρει την τελευταια μερα απο οτι μου ειπε ο γυναικολογος μου!!!!

γεννησα στις 38 βδομαδες ειναι προς το παρον το μωρακι σου μετακινητε συνεχως και ειναι λογικο να κλωτσαει απο διαφορα σημεια!!!! :P:)

και εγω οταν το ενιωθα αυτο με επιανε ενα αγχος αλλα ευτηχως πηγαν ολα καλα

Καλημέρα..Είμαι στην 25η βδομάδα και κατα την διάρκεια της ημέρας τον μπόμπιρα μας τον νιώθω και εγώ τόσο χαμηλά όσο λέτε (μάλλον τα ποδαράκια του είναι) αλλά μόλις ξαπλώνω το βράδυ είναι σαν να ανεβαίνει και τον νώθω πολύ πιο πάνω από το ύψος του αφαλού.Αύριο που έχω ραντεβού με τον γιατρό θα ρωτήσω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...