Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κατι το οποιο ακουω συχνα ειναι το μυκοπλασμα ..Δυστυχως ειμαι στην 8η εβδομαδα κυησης και μετα απο καλλιεργεια κολπικου υγρου μου βρηκανε και μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα και ενα μυκητα κανδιδα που εμφανιζεται κατα την εγκυμοσυνη..Νιωθω τοσο χαλια μεχρι και βρωμικη νιωθω ..

Μου εδωσε σε εμενα το μακριλιντ στον αντρα μου το βιμπραμισιν.εγω 2 μδομαδες εκεινος 28 μερες .

Επισης παιρνω και σιδηρο και φυλλικο οξυ ..

Μπορει ολα αυτα να εχουνε επιπτωσεις στο μωρο ???

Κ οσο αφορα τους μυκητες μου ειπε στο 3ο τριμηνο.... :S

Δημοσίευση

Μαριετα μου δεν ξερω για μυκιτιαση...αλλα εγω στην εγκυμοσυνη επαθα πρωτη φορα στην ζωη μου κολπιτιδα. Ο Γιατρος μου ειπε οτι ειναι συχνο φαινομενο γιατι αλλαζει η χλωριδα το κολπου κλπ κλπ...αλλα αυτο δεν επιρρεαζει το εμβρυο γιατι φρασετε απο τον ταχηλο . Τι να σου πω....σε ευτην την περιπτωση οιστευω οτι ο γιατρος ξερει καλητερα

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ όταν έμεινα έγκυος ανακάλυψα ότι είχα μύκητες. Άρχισα θεραπεία μετά τον 3ο μήνα με Νταλασίν. Η γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κάτι ασυνήθηστο και ότι δεν θα πρέπει να ανησυχώ.

Σε γενικές γραμμές έχω πάρει αρκετά φάρμακα μέχρι τώρα (είμαι στον πέμπτο μήνα) και δεν θέλω να σκεφτώ αν βλάπτουν ή όχι Θεωρώ ότι αν έβλαπταν δεν θα μου τα έδινε η γιατρός μου!!!!!!

Δημοσίευση

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Μετά από μία παλίνδρομη που είχα, έκανα καλλιεργεια κολπικου υγρου για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και χλαμμύδια

(σωστά το έγραψα? :blush: )...ευτυχώς όλα αρνητικά.

Βέβαια εμείς τα κάναμε λόγω της παλίνδρομης, εσύ για ποιό λόγω έκανες καλλιέργεια? είμαι κι εγώ 8 εβδομάδων κ κάτι ημερών κκαι μέ έβαλες σε σκέψεις τώρα!!!! ΧΜ!!! :blink:

Δημοσίευση

Θετική στο μυκόπλασμα ουρεόπλασμα ήμουν κι εγώ.

Στο δεύτερο τρίμηνο πήρα αντιβίωση κι εγώ κι ο σύζυγος, εγώ νομίζω την erythromycin.

Στην επόμενη εξέταση ήμουν οκ.

Μαριέττα όχι και βρώμικη κοπέλα μου!

Τι σκέψεις χαζές βάζεις στο μυαλό σου?

Δεν είναι βρώμικο το σώμα σου, αλλά ευλογημένο! Έτσι κουκλίτσα? ;)

Το μωρούλι σου δε θα πάθει τίποτα μα τίποτα!!!!

Την αντιβίωση μου την έδωσε ο πρώτος γιατρός μου.

Ο δεύτερος (άλλαξα γιατρό λόγω αλλαγής πόλης) μου είπε ότι δεν εξετάζει καν το μυκόπλασμα.

Μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε τέλεια!

Σε φιλώ! :kiss:

Δημοσίευση

Nai kai ama tous peis kai tipota sou lene

Egw kala eimai den eiha pote tipota kai twra den nomizo na ehw kai egw

einai na mhn neyriaseis ekei ??? h dn einai???

Oso afora tn kopela p me rwthse gt ekana tn eksetash, ekana kalliergeia kolpikou ygrou einai mesa stis 1es eksetesaseis p prepei

na kaneis :-)

Twra eimai sto stadio se 20 meres na kanw to PAPP A

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...