Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δουλευω σε καποιο γραφειο εδω και 4 χρονια σαν εποχιακη δηλαση μονο κατα τους καλοκαιρινους μηνες.Συνηθως απο Απριλιο Μαιο μεχρι και Σεπτεμβριο.

Ως πιθανη ημερομηνια τοκετου μου εδωσε ο γιατρος μου 6/9/10 .εγω θελω να δουλεψω ομως για να μην χασω ουτε επιδοματα ουτε και τον χρονο μου.

Πως λοιπον θα του πω οτι μπορω να δουλεψω αλλα μεχρι τελη αυγουστου???

Και αν αρνηθει???

Σωστε με :unsure:

Δημοσίευση

καλησπερα μαριεττα και με το καλο κοπελα μου να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου... :):) μη φοβασαι να του το πεις γιατι απλουστατα δεν μπορει να σου κανει τιποτα...να αρνηθει? δεν μπορει....να σε απολυσει? δεν μπορει....ειναι παρανομο και μπορεις να τον τρεχεις για αποζημιωση...μη φοβου... ;)

Δημοσίευση

το θεμα ειναι η αρνηση.Εφοσον τις συμβασεις τις κανουμε μολις πιασουμε δουλεια , δεν δεσμευομαι με τιποτα αυτη την στιγμη.

Αρα καλλιστα δεν μπορει να μου πει συγγνωμη δεν σε θελω γιατι θελω καποιον μεχρι και σεπτεμβριο?

εκει ειναι ο ενδιασμος μ

Δημοσίευση

Μππρει να σου πει..αλλα και εκει θα φανει ποσο σε εκτιμαει σαν εργαζομενη. Γιατι αυτος σαν εργοδοτης δεν θα παθει τιποτα...μπορει ανετα να κανει καποιος αλλως την δουλεια σου για εναν μηνα.

Απο κει και περα θα δεις.

Δημοσίευση

γωγακι μου δυστυχως η σεσιλια εχει δικιο...4 χρονια τωρα δουλευω το ρεπο μου γιατι δεν εχει αλλα ατομα..το δουλευω ολη μερα για να το παρω..

Δηλαδη δουλεω μια μερα ολη μερα για να ξεκουραστω την επομενη...

Θα του πω αυτα που πρεπει και ας κανει οτι πιστευει.Προπερσι ειχε εγκυο γυναικα.Περσι παλι ειχε αναγκη και πηρε μια νεα εγκυο αλλα δεν θυμαμαι ποτε γεννησε πχ οκτωβριο η σεπτεμβριο ..καπου εκει...

Εκμεταλλευση παντου ...Σας ευχαριστω παντως

Δημοσίευση

λυπαμαι μα δεν υπαρχει εκτιμιση απο κανεναν εργοδοτη...το ξερω απο πρωτο χερι...δουλευα 10 χρονια ως βαφεας σε αξεσουαρ γυναικειων ρουχων...μιλαμε για π ο λ υ βαρια δουλεια...τον απριλιο που εμεινα εγκυος ξερετε τι μου ειπε? να συνεχισω να βαφω μεσα στις τοξικες βαφες και να σηκωνω βαρη...χτυπησα 1 μηνα αδεια και καλα αιμοραγια και με εφαγε με τη γλωσσοφαγια του...εχασα τελικα το μωρο μου ...

Δημοσίευση

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια. Πες του και από κει και πέρα δεν είναι στο χέρι σου τι θα αποφασίσει αυτός. Το καλύτερο είναι να μένεις σπίτι σου και να ασχολείσαι με την εγκυμοσύνη μου που δεν είναι κάτι που το ζεις συνέχεια. Τώρα αν έχεις απόλυτη ανάγκη αυτά τα λέφτα προσπάθησε πριν πας να του μιλήσεις να έχεις έτοιμες κια κάποιες λύσεις όπως για παράδειγμα αν έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις κάποια δουλειά στο σπίτι ή αν την περίοδο, αυτό τον ένα μήνα που θα λέιπεις εαν μπορείς να του προτείνεις εσύ μία άλλη κοπέλα που θα κάνει τη δουλειά σου. Μην νομίζεις ότι είσαι η μόνη που έχει πρόβλημα με το αφεντικό

Δημοσίευση

καλημερα μην φοβασαι καθολου

θα πας κανονικα και θα το ανακοινωσεις.δεν μπορει να σου κανει απολυτως τιποτα.δεν σε κουναει ρουπι

να φανταστεις οτι εγω ειμαι στον 5ο μηνα τωρα και εχω σταματησει απο τον 1ο την δουλεια μου.ξερεισ ποτε θα ξαναπαω πισω?τον αβγουστο του 2011.αν θελει ασ με διωξει,θα του παρω και τα σοβρακα.το ιδιο και συ

καλυπτεσαι κοπελα μου.μην φοβασαι τιποτα και να το πεις.φιλια πολλα.

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. Ε Ι Μ Α Ι Ε Γ Κ Υ Ο Σ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ???ΧΑ,ΧΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΤΣΑ 11 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ....ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ Α Ν Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ο !!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια το θεμα ειναι οτι αυτη την στιγμη ΔΕΝ δουλευω ακομη.ΘΑ δουλεψω εκει ειναι η διαφορα και ο ενδιασμος μου.Οτι ειμαι εποχιακη και θα παω να δουλεψω απο απριλιο ως σεπτεμβριο.Το θεμα ειναι αν θα με δεχτει.

Δημοσίευση

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ!! Θ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ

ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΙΣ Κ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ

ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ,ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΡΩΤΑ ΤΑ

ΠΑΝΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ..ΑΠΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ...

Δημοσίευση

καλημερα και με το καλο το μωρακι σου! φανταζομαι δεν δουλευεις πουθενα αλλου σεπτ-απριλιο τα 4 αυτα χρονια? αυτο νομιζω σημαινει εξαρτημενη μορφη εργασιας και ας εισαι εποχιακη αρα κατι καλυπτει...ρωτα καλυτερα στην επιθεωρηση εργασιας της περιοχης σου. Και εγω με συμβαση ανεξαρτητου συμβουλου δουλευω και κανονικα ουτε αδειες ουτε επιδοματα ηξερα οτι δικαιουμαι, ομως επειδη δουλευω εδω και 2 χρονια μονο για την συγκεκριμενη εταυρεια αυτο δηλωνει εξαρτημενη μορφη και ετσι μου δωσανε μια αδεια τοκετου με πληρωμενο τον ενα μηνα απο τους 4!!!!!!ξοδευτηκανε τι να πεις αλλα απο τα ολοτελα...

γενικα παντως στη δουλεια ειναι γαιδουρια σ αυτο το θεμα εγω ειχα τρακαρισμα στον 5ο μηνα επιστρεφντας σπιτι και ουτε που ενδιαφερθηκε κανεις...ευτυχως ολα πηγανε καλα με το μπεμπακι μου!και γενικα ουτε ενα ευχαριστω για οσα προσφερα κατακαλοκαιρο με τη κοιλια στο στομα... ας οψετε η αναγκη!!!

tz4japoi2h03sv74.png

Δημοσίευση

Α ρε κορίτσια η ανάγκη είναι μεγάλη υπόθεση! Εμένα μέχρι τον 4ο μήνα επειδή δεν φαινόταν η κοιλιά μου δεν εμ πίστευαν ότι είμαι έγκυος και έλεγαν ότι τους λέω ψέματα. Επίσης μου έλεγαν εντάξει σήμερα είσαι έγκυος, αύριο δενε είσαι. Και αφού γέννησα με πήραν τηλέφωνο σπίτι, μετά από κανένα μήνα αν δεν κάνω λάθος και μου είπανε έλα αυτή τη στιγμή στη δουλειά.Πήγα γαιτί είχα που ν΄αφήσω το παιδί αλλά κανείς δεν είπε συγνωμη που σε φέραμε απ' την άδεια σου, αν είχες που ν΄αφήσεις το παιδί σου κλπ.Έτσι είναι οι άνθρωποι......Σιγά μη νοιαστεί κανένας για την δική σου εγκυμοσύνη.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...