Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενα μερος για ΣΚ παρακαλω...!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Θυμαμαι, αλλη μια φιλη ειχε ανοιξει ενα παρομοιο θεμα...προσπαθησα να το βρω αλλα... :blush::blush: κ ετσι ειπα να ξαναρωτησω...

Που θα μου προτεινατε να παω ΣΚ...? Θα ηθελα κοντα στην Αθηνα, βουνο η θαλασσα δε με νοιαζει (ειμαστε της θαλασσας αλλα τωρα απλα θελω μια αποδραση :):):) .

Ν' αλλαξουμε λιγο παραστασεις...με ολα αυτα που μας εχουν συμβει το τελευταιο καιρο, εχουμε μουχλιασει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????????

ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ???ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!

Βουλιτσα μου!!!!!

Παιρνω το αεροπλανο κ κατεβαινω Κρητη! Θα με φιλεψεις??? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ναι μωρε...ειπαμε να παμε καπου γιατι δουλεια σπιτι, σπιτι δουλεια, καταλαβαινεις!! κ με αυτο που βιωσαμε...παλι ξερεις....Αδεια δε μπορουμε να παρουμε....οποτε ενα ΣΚ νομιζω ειναι οτι πρεπει! Ετσι για μια ανασα!!!!

Αραχωβα το σκεφτηκαμε, αλλα εχουμε παει! Οπως κ Ναυπλιο....

Τοσο ωραια μερη η χωρα μας κ εχει κολλησει ο εγκεφαλος μου!!! Εμ το θελω κ κοντα.... :blink::blink::blink::blink::blink::blink:

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ....ΕΛΑΤΕ ΧΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΡΑΧΩΒΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ...

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ Σ/Κ...

Fantastiko 2hmero sth Peloponnhsso( Dimitsana ,Vytina ,Andritsaina kai Loussios potamos!)to exw kanei 2 fores hmerisia ekdromh me diaforetikes parees kai trela8kan oloi!!einai konta kai exei wraia diadromh!

Απιστευτοοοοοοοοοοο Κατρινα!!!

Εχω ανοιξει google τωρα κ κοιταω για εκει :laugh: :laugh: :laugh:

Δεν εχουμε παει κ μου ηρθε φλας η βυτινα απο ενα ξυλινο μπιμπελο που θυμηθηκα οτι ειχαν οι γονεις μου Ντοοοοοοοοοοοοιν :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ειναι κανα 2ωρο απο Αθηνα? Αθηνων Κορινθου ε? Αχ πες μου κ αλλα plzzzzzz

Βουλιτσα κ εμεις εχουμε παει καμποσες φορες κ θα ξαναπαμε εννοειται!!! Ειναι τελεια κ κοντα στην Αθηνα!!! Οτι πρεπει για αποδραση!!! Απλα τωρα θελουμε κατι νεο, κατι καινουργιο :P:P

Οταν ερθεις με το καλο Αθηνα, κερναω καφεδακι εννοειται :kiss::kiss:

E,NAI...XΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΗ...

ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ...

Λατρευω ΝΑΥΠΛΙΟ!!!Αλλα αφου εχετε παει απ'οτι καταλαβα...υπεροχα ειναι κ στη Μονεμβασια!!!Γαλαξιδι,Καρπενησι....εχει τοσα μερη...οπου κ να πατε θα ειναι πανεμορφα!!

Να περασετε υπεροχα :):)

Πολυ καλη η προταση της Κατρινας και μαλιστα ειχα παει προσφατα! Μπορειτε να επισκεφτείτε και το Χιον. κεντρο Μαιναλου για παιχνίδια στο χιονι και ζεστη σοκολατα! ;) Σου προτείνω και αυτόν το ξενώνα στη Βυτίνα:

www.vytinamountainview.gr

Επισης εχω να σου προτείνω Δρακοτρυπα!(οχι που δεν θα το ελεγα) :P :laugh:. Παρε μια ιδεα στο www.drakotrypa.gr. Μπορεις να επισκεφτεις στη γυρω περιοχη τη λιμνη Πλαστηρα, Ελατη - Περτουλι, το Χιον.κεντρο Περτουλιου κτλ. Για διαμονη ψηφίζω "Κεραμαριο" στη Δρακοτρυπα.

http://www.keramario.gr/

Μπορείτε να πατε και Καλαβρυτα - Χιον. κεντρο Καλαβρυτων, ορεινή Κορινθία κπα. Καλα να περασετε όπου και να πάτε! Πάντως ολοι οι προορισμοί ειναι πνιγμένοι στο έλατο!

Κατρινα έγραψε:

Fantastiko 2hmero sth Peloponnhsso( Dimitsana ,Vytina ,Andritsaina kai Loussios potamos!)to exw kanei 2 fores hmerisia ekdromh me diaforetikes parees kai trela8kan oloi!!einai konta kai exei wraia diadromh!

simfono.

Konstans η κοπέλα που σου είπε για Πελοπόννησο έχει δίκιο, Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα φανταστικά μέρη και πολύ ωραίο φαγητό, πιο γραφική είναι η Στεμνίτσα, νομίζω και πιο οικονομική για διαμονή, πας απο εθνικη αθηνων-κορινθου, στριβεις για την τρίπολη και λιγο πριν φτασεις στην τριπολη εχει ταμπελα για βυτινα, μεχρι Βυτινα θες περιπου 2 ωρες, 2 1/2 μέχρι Στεμνίτσα. Αν θες θάλασσα και σχετικά κοντά στην Αθήνα πήγαινε Σκύρο για απόκριες, φανταστικά!!!!Ο, τι θες πές μου!!!

Kimon έγραψε:

Καρπενιση ισως? Εμενα μαρεσει πολυ.Να πας να προσκυνησεις την Παναγια την Προυσιωτισσα!Ειναι φανταστικα!

πω πω πω ...ναι κ εκει θελω να παω...αλλα μονο για ΣΚ??Φτανει???θα ηθελα 4-5 μερουλες να γυρισουμε ολα τα χωριουδακια εκει!!!

little-angel έγραψε:

Λατρευω ΝΑΥΠΛΙΟ!!!Αλλα αφου εχετε παει απ'οτι καταλαβα...υπεροχα ειναι κ στη Μονεμβασια!!!Γαλαξιδι,Καρπενησι....εχει τοσα μερη...οπου κ να πατε θα ειναι πανεμορφα!!

Να περασετε υπεροχα :):)

Κ εγω λατρευω Ναυπλιο!!! ονειρεμενο....Μονεμβασια εχουμε παει....ψαχνω ομως για γαλαξιδι που μου προτεινες :):):)

dimitroula29 έγραψε:

Πολυ καλη η προταση της Κατρινας και μαλιστα ειχα παει προσφατα! Μπορειτε να επισκεφτείτε και το Χιον. κεντρο Μαιναλου για παιχνίδια στο χιονι και ζεστη σοκολατα! ;) Σου προτείνω και αυτόν το ξενώνα στη Βυτίνα:

www.vytinamountainview.gr

Επισης εχω να σου προτείνω Δρακοτρυπα!(οχι που δεν θα το ελεγα) :P :laugh:. Παρε μια ιδεα στο www.drakotrypa.gr. Μπορεις να επισκεφτεις στη γυρω περιοχη τη λιμνη Πλαστηρα, Ελατη - Περτουλι, το Χιον.κεντρο Περτουλιου κτλ. Για διαμονη ψηφίζω "Κεραμαριο" στη Δρακοτρυπα.

http://www.keramario.gr/

Μπορείτε να πατε και Καλαβρυτα - Χιον. κεντρο Καλαβρυτων, ορεινή Κορινθία κπα. Καλα να περασετε όπου και να πάτε! Πάντως ολοι οι προορισμοί ειναι πνιγμένοι στο έλατο!

Δημητρουλα, τι ειπες τωρα :woohoo: :woohoo: :woohoo: μπηκα κ το ειδα!!! Χμμμμμμμμμ μου φαινεται προς τα εκει οτι θα παμε....Βυτινα Στεμνιτσα κ τα σχετικα!!!!

Ελατη ειχα παει με τον πρωην (σχεση)!!!! Χαχαχαχαχαχα, πολυ ωραιο μερος παντως, να πατε κοριτσια, αν δεν εχετε παει :kiss::kiss:

Stacey έγραψε:

Konstans η κοπέλα που σου είπε για Πελοπόννησο έχει δίκιο, Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα φανταστικά μέρη και πολύ ωραίο φαγητό, πιο γραφική είναι η Στεμνίτσα, νομίζω και πιο οικονομική για διαμονή, πας απο εθνικη αθηνων-κορινθου, στριβεις για την τρίπολη και λιγο πριν φτασεις στην τριπολη εχει ταμπελα για βυτινα, μεχρι Βυτινα θες περιπου 2 ωρες, 2 1/2 μέχρι Στεμνίτσα. Αν θες θάλασσα και σχετικά κοντά στην Αθήνα πήγαινε Σκύρο για απόκριες, φανταστικά!!!!Ο, τι θες πές μου!!!

Σευχαριστω πολυ Stacey!!! Κοιταω προς τα εκει αλλα κ στο γαλαξιδι που ειπε η αλλη φιλεναδα...Μαλλον ομως Βυτινα κ τα σχετικα μας βλεπω...το δρομο τον ξερουμε, μεχρι τριπολη, ειναι ευκολος...μετα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι σιγουρα γραφικος!!!

Αχ ανυπομονω.....

Καλησπέρα και απ' μένα.

Βυτίνα είναι πολύ ωραίο μέρος αλλα αρκετά ήσυχο.

Εξαρτάται τί θέλεις.

Εχει καλό φαγητό, είναι γραφικό κατάλληλο για χειμερινές εξορμήσεις.

Μην περιμένεις βέβαια πολλές επιλογές στο θέμα φαγητού, καφέ και ύπνου.

Δημητσάνα, Στεμνίτσα και Καλάβρυτα υπέροχα αλλα επίσης κάπως περιορισμένες επιλογές.

Μεταξύ μας Ναύπλιο δεν συγκρίνεται ιδιαίτερα τις απόκριες και πιο συγκεριμένα το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τη Καθαρά Δευτέρα που επίσης μπορείτε να μείνετε για μια βόλτα στην Επίδαυρο.

Βουλιάζει απο κόσμο!

Τώρα άν θέλετε ησυχία προτιμήστε τα πιο πάνω!

Όπου και να πάτε να περάσετε φανταστικά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...