Μετάβαση σε περιεχόμενο

τα πρώτα μας γεννέθλια και ένα "ευχαριστώ"

Recommended Posts

Να σας θυμίσουμε είμαστε οι δίδυμες Χριστίνα-Νεκταρία και Δήμητρα. Γίναμε ενός έτους στις 29-1 και σας δείχνουμε μερικές φωτογραφίες μας. Επίσης θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" που όσο καιρό ήμασταν στην κοιλίτσα της μαμάς εσείς της κρατήσατε παρέα και μοιραστήκατε τις αγωνίες της. Ευτυχώς γιατί την είχαμε τρελάνει. Αν και είναι σπάνια επισκέπτρια τώρα πιά γιατί είμαστε λίγο δύσκολες στο μεγάλωμα (την τρέχουμε), εμείς το ξέρουμε ότι σας σκέφτεται συνέχεια. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι μου τι να πω τωρα....εχουν γινει καρακουκλαρες οι διδυμουλες σου γλυκιτατες και καλα κανουν και σε τρεχουν χιχιχιχιχι :laugh: :laugh:

να σου ζησουν και παλι κοπελα μου να ειναι χιλιοχρονες και να τις δειτε οπως ποθειτε!!!!!!!!!!!!!!

Μεγαλωσατε!!!!!

Περασε ενας χρονος!!!

Να τις χαιρεσαι!

Παντα γερες και ευτηχισμενες!

Μπραβο για την ομορφη οικογενεια σου!

Χρόνια πολλά στις κουκλίτσες σου!

Να τις καμαρώνετε πάντα γερές και πολύ ευτυχισμένες!

Καλά,δεν έχω λόγια!Είναι γλύκες!!! :kiss::kiss::kiss:

να τις χαιρεστε !!!!!!μα εγω γτ νομιζα οτι γεννησες μετα απο εμενα?φιλια!!!κ οποτε βρισκεις ευαιρια να μπαινεις!!μας ελειψες!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τα λόγια σας. Εύχομαι και σε σας τα καλύτερα για τα παιδάκια σας, και όσες από εσάς τα περιμένετε να πάνε όλα καλά!! :cheer:

μαρακι μου στα ειπα και στο φεις θα στα πω και απο εδω χαχα, να σου ζησουν οι κουκλαρες σου, ακομα θυμαμαι περσυ που μας εγραψες οτι γεννας και ηταν λιγο νωριτερα και περιμενα με αγωνια να μαθω νεα σου μεσα απο το φορουμ, για ποτε ξεπεταχτηκαν δεν λεγεται, να της χαιρεσε φιλια πολλα στα ομορφα προσωπακια τους αλλα και στην κουκλιτσα μανουλα τους!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...