Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 326
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σωτηρια μου Συγχαρητηριαααααα κοπελα μου!!!!Να χεις μια πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου!!!!!!Προσοχη ομως και να το απολαυσεις!!!!!

Αβα μου πιστεψε το κοπελα μου σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα!!!!

Ειμαστε μαζι σου!!!!!

Αντε να αρχισουμε να παιρνουμε λιγο τα πανω μας κα μεις!!!!!!!!

Κοριτσια η Βουλαντερ που εχει χαθει????

Δημοσίευση

Αβα έγραψε:

Κοριτσια μου η χοριακη μου ειναι θετικη αλλα ειναι 25 και πρεπει να περιμενω μεχρι την Δευτερα και να την ξανακανω για δουμε αν εξελησεται φυσιολογικα. Σας παρακαλω προσευχηθητε για μενα.

Αβα συγχαρητήριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Τώρα το είδα!!!!!!! Ολα θα πάνε καλά, κοριτσάκι μου, θα το δεις!

Εσύ προσπάθησε μόνο να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!!!!

Δημοσίευση

Και φυσικά να το πιστέψεις!!!!!!!

Είχα 35 την 15η μέρα μετά την ενβρυομεταφορά (την 15η θέλει ο γιατρός μου να κάνουμε χοριακή) εσύ κοπέλα μου την 15η θα χεις 100!!!!!!!!!

Εεεεεε τι; Θες και παραπάνω;;;;;;;

Ασε και τίποτα για μας, τις καημενούλες....!!!!!! Αστειεύομαι!!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Μπορείς τώρα να πανηγυρίσεις!!!!

Ακουσέ με!!!! Ολα θα πάνε καλάαααααα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Sotiria και Αβα συγχαρητήρια για τις θετικές χοριακές.Με το καλό να δεχθείτε τα μωράκια σας.Αβα μην σε ανησυχεί το νούμερο της χοριακής,εμπιστεύσου το γιατρό σου,ακολούθησε τις συμβουλές του και την Δευτέρα είμαι σίγουρη ότι το νούμερο θα έχει πολλαπλασιασθεί.Σωτηρία ποιό ήταν το νούμερο της πρώτης χοριακής σου?

Stellitsa ένα έχω να σου πω,μην το βάζεις κάτω και να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και από ότι έχεις ονειρευτεί.

Δημοσίευση

αχ με αυτο το site, Προσπαθώ απο το πρωι να μπω κ δεν μπορώ. Αβα μου και sotiria μου είμαι ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ :):) για εσάς , ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε. Τις ευχές μου για μια τέλεια εγκυμοσύνη, μπράβο κοριτσάκια μου. Απολαύστε το, περάσανε τα δύσκολα.

Δημοσίευση

Αβα έγραψε:

Κοριτσακια μου εχω περιμενω να με παρουν τηλ κι εχω μεγαλη αγωνια. Σωτηρια ποσο ηταν η χοριακη σου και ποια μερα την εκανες?
na soy po na gelaseis gia ayto exo ta neyra moy.molis me pirane til thn paraskeyh kai moy eipe synxaritiria eisai egyos ksexasa na rotiso poso alla logika prepei na htan kala gia na moy poyne na pao gia yperixo 25/3 ti lete eseis;h na paro til na moy poune;
Δημοσίευση

Καλέ γιατί δεν παίρνεις τηλ. τι φοβάσαι μην τους κουράσεις ? αυτοί έπρεπε να σου πουν, εσύ φαντάζομαι το άγχος που θα είχες...όχι ότι έχει σημασία αλλά απο περιέργεια...αν έχεις φυσικά. :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...