Μετάβαση σε περιεχόμενο

koritsia niwthw xalia..

Recommended Posts

βρε κελυ μην ψαχνεις που έφταιξες..αυτή η γυναίκα δεν είναι καλά..ζηλεύει την ευτυχία σου..δεν έχει νόημα να τη βρίσεις..εσύ θα γίνεις χειρότερα..και μην την κατηγο΄ρήσεις στον άντρα σου..βλέπει και κρίνει φαντάζομαι,μην τον βάλεις σε χειρότερα..δεν καταλαβαίνω..σε τι κοσμο ζούμε..για να χεις μια τυπική πολιτισμένη σχέση πρεπει και οι δυο πλευρές να είναι πολιτισμένες..δεν μπορεις να μιλάς και να σε φτύνουν..ε δε γινεται..αλλά τι κόλημα..ήρθες να της πάρεις το γιο!!γιατί δικός της είναι?αυτή δεν πήρε τον άντρα της από τη μάνα του?και εννοείται πως δεν μπορέιτε να ζείτε όλοι μαζί και συ να πίνεις καφέ μαζί της όποτε αυτη θέλει..αφού εέιστε διαφορετικοί άνθρωποι..πάλι καλά που είστε λίγο μακ΄ρια τωρα..

σταμάτα να ψάχνεις το φταίξμο σε σενα..δεν θα της λύσεις τωρα το υπαρξιακό της πρόβλημα...ή τι ήθελε για το γιο της..ας πήγαινε στην εκπομπή..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cuando έγραψε:

να του πεις πως λένε οταν έρχεται το παιδάκι συνήθως φέρνει μαζί του κι αλλες χαρές..πολλοί με τον ερχομό του παιδιού τους τους ανοίχτηκαν δουλειές και πολλά άλλα..θα σε βάλω εγώ στη λίστα..πες απλά πότε δεν περιμενεις..

Κελυ..χαμόγελο στους κακούς ανθρώπους..αυτό θα την κάνει να ανησυχήσει..ασε που το φτύσιμο θα γυρίσει πισω σ αυτήν..

Cuando μου, μακάρι να το έβλεπε κι ο άντρας μου έτσι.. αλλά δεν!... :(

Κέλυ μου... σου είπα και πιο πάνω, τέτοιοι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Έχω εμπειρία από δυο φίλες μου, που οι πεθερές τους είχαν ελεεινή συμπεριφορά από την αρχή!! Να φανταστείς η μία ούτε το εγγόνι δεν πήγε να δει!!

Και οι δυο φίλες μου, όσο δύσκολο κι αν ήταν, τις έκαναν πέρα τις πεθερές τους και βρήκαν την ησυχία τους...

Έτσι από περίεργια... να ρωτήσω κάτι: πεθερός υπάρχει;;

petheros uparxei agapi mou kai den vgazei gkix...einai enas iremos kalos anthrwpos pou den anakateuete se tpt se tpt......kai ta paidia tou lene oti itan to lathos tou tosa xronia..i pethera mou mprosta se ola...ntaxei exei 2 egkefalika twra o anthrwpos den einai k poli kala..alla an ginete kana kavgadaki mprosta tou arxizei tin gunaika tou k tin lei stamata..pali auti meta pao ligo...k eipe tou antra mou etsi itan panta....o pethero smou den xeri tpt gia tin fasaria..eipe i sunifada mou oti tis eipe i pethera mou oti thatou pei oti tsakothikame kai an theli autos na rxete spiti na mas vlepei...pios xerei ti tha tou pei...alla k autos prepi na tin arxisei kai na tin vlaei stin thesi tis...vasika o gios tou prepi na tou milisei..alla sas eipa deneinai poli kala den prepi na xei entaseis....

Κελλυ μου κοίταξε να δεις!Τόση ώρα διαβάζω αυτά που γράφει και πραγματικά έχω βγει έκτος ελέγχου!Καλά βρε κορίτσι μου που είναι ο εγωισμός σου?Εχεις τον άντρα σου τον αγαπάς, σε αγαπάει έχετε τη ζωή με τα καλά και τα κακά της και ασχολήσε μαζί της??????????????????????????????????????????????????????????Εδω ο άντρας σου που είναι μάνα του ντρέπετε γι'αυτή και προσπαθεί να της το δείξει και εσύ ακόμα δεν της έχεις πει δυο λόγια στάράτα!!!!Σε παρακαλώ που κάθεσε και στεναχωριέσε!Δεν σε θέλει μία , δεν την θέλεις δέκα!Εχείς να ασχολήθείς με τον πώς θα έρθει το μωράκι σου στη ζωή σας και βάσεις προβλήματα που σε στεναχωρούν??

Όχι δεν το καταλαβαίνω?εσυ έκανες την προσπάθειάσου και το πιο συμαντικό λατρεύεις τον γιο της και σου φέρετα έτσι?

Μακρυαααααααααααααααααααααααααα!

Μην ξαναπάς αν δεν κλαταλα΄βει το λάθος της.Ο άντρας σου μπορεί να πηγαίνει όποτε θέλει!Αυτο που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι το πρόβλημα δεν είσαι έσυ αλλά ο γιος της!Γιατι πιστεύω πως εσύ εισαι αυτή που του λές να πηγαίνει και που πηγαίνεις ακόμα για να πηγαίνει και όγιος της!Κούκλα μου ο άντρας σου ξέρει τι μάνα έχει και είναι επιλογη και δικαίωμάτου να μην την θέλει.Σταμάτα να πηγαίνεις για να καταλάβει ότι χωρίς έσένα θα τον χάσει!!!!!

Αντε έγραψα πολλά αλλα νευρίασα.Φιλιά

ax teri mou..zei se enan diko tis kosmo.siemra ematha otieipe gia tinkuriaki stinsunifada mou na mas pei na pame na fame oli ekei..egw lipw..oloi pigane o antras m den pige..stenaxwrithika pou itan monos..alla ekei nakatalvei ti exei kanei....ti eimai egw k mou milise etsi??kamia petameni?ax den thelw na mathoun oi dikoi m tpt tha ginei xamos...xeris giati den tin ekana koskino giati einai mana tou antra mou kai autos mou to xekovei egw den kanw tpt autos tha tis dixei me ti stasi tou ti kanei....vlepei teri mou ta paidia tis eutixismena kai lei lei lei.....les k ta alla tis paidia ta vlepi parapanw kaimourmouraei mono gia mas...einai xekatharo kai fanike oute me theli outemektimaei .emm vevea deneinmai apo autes pou tha muxoklaei kai gw tha tin glufw...ax!saltara pali...makriaa teri mou makriaa.........ton antra mou panw apo olous i ugeia tou antra m kai i diki mou telos...

twra eimai spiti mou stous dikous mou an xanafugw stin drama omws tha zoristw poli...edw einai oi dikoi m magapanee mou to deixnoun...ekei tha xerw oti exw na antimetopisw enan exthro...kai den exw tindunami giautoo thelw tin iremia mou...ton antra m ou k tiniremia mas...

κελυ24 και γω περασα απο τετοιες καταστααεις με καυγαδες και αλλα τετοια και αυτο που καταλαβα ειναι γραψτους ολους εκει που δεν πιανει η μελανη εσυ να εισαι καλα και ευτιχισμενη με τον αντρα σου και να μιλατε πανω απο ολα για τα παντα και να δεις ολα θα ειναι καλα αρκει να στε ευτιχισμενοι οι 2 σας.:)

και μην ανχονεσαι αλιως παιδακι δεν ερχετε οχι ανχος παρτο χαλαρα.....

auto akrivws....prospathoume gia to mwraki mas kai tha dwsw ekei vasi...na mai iremi kai kala me ton suntrofo mou...i kuria auti den me niazei pleon...to mono pou euxomai einaina min dimiourgei katastaseis....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...