Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

exw mia psixologia edw kai 2-3 meres xalia...niwthw sto stomaxi mou enan kompo pou den mporw na ton diwxw kai me pnigei....prin 1 misi vdomada malwsa poli asxima me tin pethera mou me vrise asxima mou pe logia asxima..pou den mou axizoun..ooi pirane to meros mou o antras m i aderfi tou i sinifada mou xeroun oti exw dikio...oi dikoi mou den gnwrizoun tpt menoun se alli poli kai den thelw na tous stenaxwrisw ase pou tha xoume meta xeirotera an mathoun...prospathoume gia to mwraki mas den exoume apotelesmata stenaxwrieme kai giauto...den xerw irtha sto patriko mou stin poli mou gia merikes meres na iremisw alla exw poli pesmeni psixologia...niwthw xalia..

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσι μου!Σε καταλαβαίνω!Φαντάζωμαι πόσο ασχημα μπορείς να νοιώθεις!Δεν ξέρω τον λόγο που μαλώσατε αλλά λίγο ίσως η ψυχολογία η δικιά σου λίγο αν αυτή δεν καταλαβαίνει αυτό που περνάς,φαντάζομαι δεν θέλει και πολύ....Αλλά αφού είχες δίκιο γιατί άφησες να φτάσουν τα πράγματά εκεί?Κάμια φορά κάνοντας τον χαζό είμαστε καλύτερα στη ζωή μας!Αν ό άντρας σου είναι με το μέρους και καταλαβαίνει μπορεί να της πει ένα,δυο πραγματάκια για να μην ξανασυμβεί όλο αύτο!εσύ κοίτα να ηρεμήσεις και ασχολήσου με το ΄πρόβλήμα σου και αστους όλους!Πρέπει να έχει καλή ψυχόλογία για να πάνε όλα καλά!Τετοιες καταστάσεις δεν βοήθάνε κανέναν!Φιλιά :silly:

Δημοσίευση

ax vre koritsaki o antras mou pernei to meros mou...alla mana tou einai ti na kanei??apla den ginete na eimaste mia xara metaxu mas na mpenei anamesa mas kai na mas kanei mpaxalo...niwthw xeni ekei....oi goneis mou nomizoun oti ola einai telia...pligwthika poli pou me eipe oti apomakrina to paidi tis apo tin oikogenia kai me ftuse ...to dianoise??kai eipe alla posa....oloi aporisan kai exorgistikan giati den tis ekana kati..egw eimai auti pou tou lew na pigenoume kai autos den theli epidi exei katevasmena moutra...ti ithele diladi na minei to paidi tis spiti?mename ekei gia 2 mines provlimata mpikame spiti mas pali provlimata...den antexw auti tin klapsa kai tin katigoria..mou kanei kako...eimai se xeni poli exw mono autous kai mou rxete apelpisia...den xanadinw simasia..na mou pei sugnwmi..den tin ekana tpt....tpt omws wste namou milisei etsi...ton gio tis ton latreuw kai auto einai to euxaristw tis..ti na pw re koritsia..

Δημοσίευση

Το σημαντικο ειναι οτι εχεις η στηριξη του αντρα σου ,αρα και να μην της μιλησεις ξανα τοτε δεν θα εχεις προβλημα αφου ολοι γνωριζουν πως δεν φταις.μπορεις να κανεις και τον μ...κα για λιγο /(το εχω κανει με μεγαλη επιτυχια και εχω κι εγω παρομοια εμπειρια μεσενα αλλα χωρις λογο εγω εφαγα βρησιμο).Λοιπον μην στενοχωριεσαι καθολου και απλα κανε οτι μπορεις για νασαι καλα με τον αντρουλη σου!!!φιλακια πολλααααααααα και καλη υπομονη!!!

Δημοσίευση

δεν φταίς εσύ σε τίποτα για να αισθάνεσαι ασχημα...απλά κάποιες μαμαδες δεν μπορούν να δεχθούν με τίποτα τον αποχωρισμό και καταφεύγουν σε ακραίες συμπεριφορές. Φυσικά θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που μας φερεται και μας μιλάει έτσι πρέπει να λάβει απο μας την ανάλογη συμπεριφορά(ψυχρότητα,απόσταση εννοώ) για να καταλάβει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να φερεται ετσι και πως αν το κανει θα επωμιστεί και τις συνέπειες. Πιστεύω ότι θα το μετανιώσει πικρά αλλά ο εγωισμός καμμια φορά δεν τις αφήνει να ζητήσουν συγνωμη. Κράτα αποστάσεις είναι το καλύτερο!!!

Δημοσίευση

Δεν εχω γνωρισει μεχρι στιγμης μαμα που να μην ειναι 'τρελη' για τον γιο της.Ε,αυτο τις κανεις να φτανουν σε σημειο παρανοιας με τις νυφες τους και να ξεστομιζουν διαφορες κακιες.

Μαλιστα μερικοι γιοι ειναι επισης 'τρελοι' για την μαμα τους και εθελοτυφλουν σε αυτες τις κακιες..Εισαι πολυ τυχερη που ο δικος σου δεν ειναι ενας απο αυτους και σε υποστηριζει.

Μην της δινεις σημασια,συνεχισε προσηλωμενη στο στοχο που εχετε βαλει με τον αντρουλη και αστην να χτυπιεται..

Δημοσίευση

Πω πω... Θυμήστε μου να πάρω τηλέφωνο την πεθερά μου και να της πω ότι είναι μια χαρά φυσιολογικός άνθρωπος. Σε σχέση μ' αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, έχω την τέλεια πεθερά!!!

Κέλυ, όταν λες πήρανε όλοι το μέρος σου, εννοείς ότι εκείνη την ώρα μπροστά της τής φώναξαν και σε υπερασπίστηκαν, ή ήρθαν μετά και σου είπαν ότι είναι μαζί σου; Γιατί έχει διαφορά...

Εγώ στη θέση σου θα αραίωνα αρκετά, τουλάχιστον για ένα διάστημα.

Δημοσίευση

ekei mprosta tis arxisan na tis fwnazoun oloi kai o dikos mou...emena me piasan ligmoi..k o dikos m koritsia den pataei...gia na tis dixei ti prokalese...simera oloi mazi einai sto xwrio kai trwne egw lipw sto patriko mou kai o dikos m o kaimenos monos tou sto spiti..alla an pigene i pethera mou katethian san namin sumvenei tpt kai meta tha lege pali ta idia afou ierthe to paidi m auto meniazei den me niazei gia tin alli...ax vre koritsia giati na min exw mia kali pethera??giati??i dikia mou einai mia anakatostra theli na xonete sta panta dimiourgei entaseis se ola tis ta paidia..alla emena me misei..akougete upervoliko alla me misei...me xeftilise se toso kosmo me katigorouse pisw apo tin plati mou kai mono pou me kitaei ftanei re koritsia...eutixws exw ton antrouli mou pou ton latreuw..ton agapaw oso tpt kai magapaei kai autos..me tin kouniada mou mia xara me tin sunifada to idio ..autinnn teliwse den xanapataw...apostasiii opws lete k seis...

Δημοσίευση

Μα δεν καταλαβαίνω... τι της έχεις κάνει και σου φέρεται έτσι;;; Έχει προηγηθεί κάτι; Ήθελε να παντρέψει το γιο της με καμιά άλλη και της χάλασες τα σχέδια;;; Η κόρη της τι λέει για όλο αυτό;;

Απόσταση και πάλι απόσταση...

Τέτοιοι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν, οπότε προκειμένου να'σαι έτσι συνέχεια, καλύτερα μακριά... Ο άντρας σου αν θέλει να πηγαίνει να την βλέπει οκ, μάνα του είναι... Αλλά εσένα τέτοιου είδους συμπεριφορά δε σου χρειάζεται!

Δημοσίευση

βρε κελυ τι κακό αυτό με τις πεθερές και μετά μου βγάζουν κι εκπομπές με το μια νυφη για το γιο μου...χριστέ μου..

προσπάθησε να μη δίνεις σημασία..ειδικά αν έχεις τη συμπαράσταση του αντρα σου που είναι το πιο σημαντικό..δείξε της επίσης πως δεν πτοήσε..μην πέφτεις στο επίπεδό της..ακου σε έφτυσε!!που ζούμε?τι νομίζει οτι παίζει σε καμια ελληνική ταινία?καμια λαμψη?θα σου έλεγα να κρατήσεις μια απόσταση αλλά και να μείνεις ψύχραιμη και ακλονητη..αυτό που ήθελε αυτή το κατάφερε, να σε κάνει να νιώσεις έτσι..δειξτης ποια είναι η αλήθεια..είσαι η γυναίκα του γιου της..φέρσου σαν αυτό να είναι το φυσιολογικό..δεν θα πάρει το γιο της πίσω επειδή σε φτύνει..χριστε μου δεν παιζει αυτό..και προσπαθείς και για παιδάκι..πως να ρθει κι αυτο αμα νιώθεις έτσι..μην της κυρήξεις πόλεμο..χειρότερο θα είναι για όλους..κράτησε εσύ τις ισορροπίες αλλά ηρεμώντας τον εαυτό σου..όχι καταπιέζοντας τον..σκέψου πόσο δυστυχισμένη είναι αυτή η γυναίκα..που έχει βάλει όλη της την ενέργεια στο γιο της και δεν τη νοιάζει τίποτα..

και σκέψου πόσο καλά είσαι..που έχεις ένα ανθρωπο που σ αγαπάει..και μη νομίζεις το νιώθει και θέλει να χαλάσει αυτην την ευτυχία και ας είναι του παιδιού της...επειδή η ίδια είναι δυστηχής..ας την...

θέσε τα όρια σου και στάσου στο ύψος σου..συγκεντρώσου στη σχέση σου..οσο αυτό είναι δυνατόν και προσοχή μέλλουσες μανούλες που περιμένουν ή έχουν γιο..δε γινεται να συνεχίσουμε αυτό που κανανε αύτες οι γυναίκες..εγώ είμαι στις τυχερές που έχουν μια υπέροχη πεθερά αλλα βλέπω και την αδερφή μου και είδα και τη μαμά μου..δύσκολο..κουράγιο..προσπαθησε να είσαι εσύ καλά..αν την αφήνεις να σε κάνει χάλια..έχει πετύχει το στόχο της..

Δημοσίευση

Δεν υπαρχει εξηγηση.. Απλα ουτε η νυφη γινεται κορη ουτε μανα η πεθερα. Μιλαω εκ πειρας.Το κακο ειναι οτι εισαι στο μερος τηςχωρις τους δικους σου ανθρωπους που σε στιρηζουν διπλα σου.

Δημοσίευση

εύχομαι όλα ναπάνε καλά και να ρθει το μωράκι που τόσο πολύ περιμένεις.Οσο για την πεθερά σου μήν κάθεσαι και σκάς κακό σε σένα κάνεις .Μην της δίνεις τέτοια χαρά.αφού ο άντρας σου είναι με το μέρος σου κοίτα την οικογένεια σου και τίποτα άλλο.Χαλάρωσε γιατί για να ρθει ο πελαργούλης πρέπει η μαμά να ναι καλά .....

Δημοσίευση

cuando έγραψε:

crazy pos kai den eisai sti lista tou poies den perimenoyme?ela ki esi sti lista mas..

:) Σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση!!!

Ο λόγος που δεν έχω μπει στη λίστα είναι γιατί δεν το προσπαθούμε καθόλου... :( :( Ο άντρας μου έχει πολλά προβλήματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως και δε θέλει... :(

Αλλά θα'ρθω να μπω έτσι κι αλλιώς! Μπας και αλλάξει το γούρι! :laugh: :P

Δημοσίευση

να του πεις πως λένε οταν έρχεται το παιδάκι συνήθως φέρνει μαζί του κι αλλες χαρές..πολλοί με τον ερχομό του παιδιού τους τους ανοίχτηκαν δουλειές και πολλά άλλα..θα σε βάλω εγώ στη λίστα..πες απλά πότε δεν περιμενεις..

Κελυ..χαμόγελο στους κακούς ανθρώπους..αυτό θα την κάνει να ανησυχήσει..ασε που το φτύσιμο θα γυρίσει πισω σ αυτήν..

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια, συμφωνώ απόλυτα ότι η νύφη δε γίνεται κόρη και η πεθερά δε γίνεται μάνα, αλλά πρέπει όποια δεν είναι μάνα μας, να μας βρίζει και να μας φτύνει; Δηλαδή, δε γίνεται να έχουν η νύφη και η πεθερά μια τυπική, ευγενική σχέση; Ούτε αυτά τα πολλά κολλητιλίκια μπορώ, αλλά όχι κι αυτό το πράγμα... Με την Τασσώ Καβαδία καμία συγγένεια, έστω και εξ αγχιστείας;

Πάντως, μου θυμίζει την πεθερά μιας φίλης μου. Συνέχεια τη μειώνει μπροστά σέ κόσμο, της λέει ότι πάχυνε, ότι είναι χάλια, ότι ασχήμυνε, κ.λπ., της μαγειρεύει τα φαγητά που την πειράζουν και μετά την ειρωνεύεται ότι είναι αριστοκράτισσα και δεν μπορεί να φάει τα απλά φαγητά που της φτιάχνει, της κάνει συνέχεια σκηνές ότι της απομακρύνει το παιδί της (χμ, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...), και το αποκορύφωμα: της χάλασε το γάμο, επειδή είχε αρρωστήσει ο πατέρας της και είπε ότι είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά για να κάνουν γάμο (όντως ήταν σοβαρά, και ένα μήνα μετά την καθορισμένη ημερομηνία του γάμου, που τελικά δεν έγινε, ο άνθρωπος πέθανε. Αλλά αυτή, όλο έβγαινε, για να ξεσκάσει, όπως έλεγε, και μετά πήγε και διακοπές, Αθήνα και Γερμανία, νομίζω, για να ξεσκάσει κι άλλο). Και τώρα βρίσκει συνέχεια δικαιολογίες για να μη γίνει ο γάμος. Και ο άντρας της φίλης μου, δε λέει τίποτα, τώρα τελευταία άρχισε να ξυπνάει... Πριν, παιδί της μαμάς.

Όσο για την άλλη της νύφη, την έχει στο απέναντι σπίτι, και όλη μέρα βρίζονται, γιατί αυτή τα λέει όλα χύμα, και τώρα που έμεινε έγκυος, η πεθερά την κατηγορεί ότι έμεινε έγκυος επειδή βαριέται να δουλεύει!!!

Δημοσίευση

sas euxaristw vre koritsakia mou gia tin sumparastasi sas...ton antra mou ton exei adunamia kai etsi pou kanei einai les kai ton misei..pote re koritsia den eipe mia kali kouventa gia mena..pote....mallon ithele na parei o gios tis kapia apo to meros tou..100 fores exei pei eseis koritsia afou den mporeite makria apo tous dikous sas as mi pernate antra apo makria..eipe episis stis arxes oti o antras m den eprepe na me valei toso nwris spiti..ekana to lathos na lew to flitzani gia plaka kai alaxe ta flitzania me tin alli tin sumpethera tis kai gw elega kai auti xekardizotan..me xeftilise..kai pali egw eklapsa moni m kai ti sunxwresa..eipe oti irthe spiti mas perimene posi wra den tin edwsa simasia efuge kai itan san na tin ediwxa pou ekana 2 lepta na siderwsw mai maxilarothiki...oi goneis mou mprosta tis sunexeia peneuoun ton antra mou auti pote gia mena kouventa..k auto to exei parapono kai o antras mou..alla o megalos o kavgas re koritsia..ax!!na tsirizei se 10 atoma na me lei paliotheatrina na mou fwnazei skase na mou ormaei na mou lei oti apomakrina ton gio tis kai den ton vlepei kai sto telos sas eipa ...me ftuse..an ta mathenan oi dikoi mou tha ginotan xamos......epeze se dikos tis edafos omws..me enastatwnei re koritsia mou xei kanei para polla kai egw ti tis ekana??otan mename mazi epidi kai tote mas ekane mpaxalo polles fores den katevena katqw na pioume kafe...kai klegotan pantou oti denkatevena na pw kalimera pou 2-3 fres egine kai auto epidi den mporousa na vlepw ta moutra tis katevasmena..to kalokairi skotonotan me tin alli tin nufi tin ekane sto gamos tis k eklege twra ta xei kala mazi tis kai piastike mazi mou...den tin vriskeis pouthena...se ola exei logo 100 na tis poun exeis adiko auti to diko tis..apo egwismo...tin epiase i sunifada mou proxthes k tis lei auto pou kanes itan tragiko..kai lei naiden eprepe na milisw etsi alla den me niazei kai tpt..egw to paidi mou na vlepw kai auti den me niazei..kai tis leei den eise katholou swsti..oso re koritsia kai na xw tina gapi tou antra mou thelw ena isixo perivallon..den ekana tpt kako..alithia koritsia..oute strimeni eimai oute tpt...xristougenna pali me kane k klege protoxronia ta idia...kurastika.....den tin xanadinw simasiaa telos...den me afora to atomo...o antras mou krataei stasi...alla as kanei oti theli mana tou einai..tin ali vdomada exei o antras mou genethlia tha mazeutoume spiti...ekei na dw pws tha niwsei pou den tha patisei...alla ekei kala na pathei...apo makria......egw o antras mou kai autoi pou mas agapane alithina kai theloun to kalo mas oxi to kako mas...thelw na mai iremi mou xriazete gia ton skopo pou exw na minw egguos...o theos einai dipla mou kai mou dinei dunami...sugnwmi an sas kourasa alla ta krataw mesa mou kai den mporw na ta pw pouthena..

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστώ!!! :) :)

Βασικά βάλ'το 20/2 γιατί το τικεράκι μου τα'χει παίξει!!! Δεν ξέρω γιατί αλλά λέει άλλα αντί άλλων!! Πρέπει να μπω να το ξαναφτιάξω κάποια στιγμή... :)

Δημοσίευση

Κέλυ, πρόσεχε μη σας κατέβει απρόσκλητη στα γενέθλια και σας κάνει μπάχαλο!

Αυτό με τον καφέ που λες, που δεν κατέβαινες, μου θυμίζεις τη δικιά μου πεθερά, που σηκωνόμασταν το πρωί και πηγαίνοντας τουαλέτα να πλυθούμε, της λέγαμε "καλημέρα" και πάθαινε κρίση, γιατί λέει, δεν κάνει να λέμε καλημέρα άνιφτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είσαι πολύ παράλογη. Έχεις τέτοια πεθερά μάλαμα και της φέρεσαι έτσι; Αγία είναι η γυναίκα, αγία.

Καλέ, απορώ πώς αντέεις και δεν τη βρίζεις!!!!!! Εγώ που είμαι πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος και θα την είχα σκοτώσει!!!

Δημοσίευση

ma an einai dunaton....ti na pw pia...me pligwne me meiwne kai to zwon pali mama tin fwnaza...akoma k sugnwmi bna mou zitisei...pou den tha to kanei....exei teliwsei gia mena..kai den mou vgenei oute mama oute kan kuria..i mana mou emena magapaeipote den thame pligwne!!

Δημοσίευση

kala kati dolofonikes taseis mou perasan apo to mualo:PP koritsii??fernw ti morfi tis sto mualo mou kai anastatonomai pnigomai thimame ti mou ekane...kai meta klegete apo dw kaiapo kei kai lei em i pethera einai kakia...egw to pa kai stin kori tis to xerw einai kakia alla mesa se ola auta einai i moni pou eipa as mou stile o theos me to kalo paidaki kai tha dei auti ama to vlepei....ekei thakatalavei ti exei katastrepsei..ase pou tha to viwsei kalatwra pou o gios tis apomakrinthikeme auta pou mas ekane..thelei na mas xwrisei einai xekatharo....den tis kanw tin xari ton antra mou ton agapaw...magapaei prospathoume gia to paidaki mas...na faei ta lisaka tis .....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...