Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας ειμαι καινουργιο μελος και θα θελα να πει καποια αν εχει κανει προσφατα σε τετοιο κεντρο εχω κλεισει ραντεβου την τριτη να παω τισ εξετασεις και αν ειναι ολα οκ μου ειπαν ξεκιναω δεν ξερω βεβαια με ποιο πρωτοκολλο :)

ευχομαι σε σας που ειστε εγκυουλες του χρονου τα χριστουγεννα να κανετε τν πιο καλη γιορτη και σε σας που περιμενετε απαντησεις τις μεγαλυτερες χωριακες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΛΙΑ,ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ! :)

• 4 months later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα! Είμαι καινούργια στο φορουμ, πρέπει να κάνω εξωσωματική και εγβ για να αποκτήσω το μωράκι μου, εχεις πληροφορίες για τις φίλες σου που έκαναν τη διαδικασία σε δημόσιο νοσοκομείο? το κόστοσ στισ κλινικές ειναι πολύ μεγάλο..

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, η εμπειρία μου δυστυχώς λέει μακριά απο το Δημόσιο εγώ έκανα στο Ελενα και πλήρωσα 1000€ φακελάκι 400€ εμβρυομεταφορά και 550€ ωοληψία σύνολο περίπου 2000€ γιατί έχω ΙΚΑ η συμπεριφορά του γιατρού ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και πολύ αρπα κόλα, τι να πω εγώ δεν έμεινα και ταλαιπωρήθηκα κιόλας βέβαια άλλες κοπέλες που κάναμε μαζί έμειναν, πάντως η διαφορά με τον ιδιωτικό γιατρό που έκανα τελικά εξωσωματική και έμεινα ήταν λίγη έδωσα 2500€ και μου φέρθηκαν και σαν άνθρωπο. Ρώτα γιατί αν έχεις ΙΚΑ δεν σε συμφέρει το Δημόσιο μετά γεννάς όπου θές. Αντε με το Καλό!

Εύχομαι του χρόνου να κρατάς το παιδάκι σου αγκαλίτσα.

Φιλάκια

Δημοσίευση

Πάντως και η δική μου εμπειρία ήταν τραυματική,πραγματικά με μεταχειρίστηκαν απαράδεκτα...Εύχομαι να μην είναι το ίδιο για σένα.Τουλάχιστον από μένα δεν πήραν φράγκο....Και ειλικρινά το έχω απολαύσει, τώρα είμαι σε ιδιωτικό γιατρό αλλά πολύ φοβάμαι πως είναι πια αργά, γιατί εκεί μέσα εκτοός από όλα τα άλλα μου έφαγαν και πολύ σημαντικό χρόνο για μένα.

Δημοσίευση

labrinip έγραψε:

Καλησπέρα!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου, η εμπειρία μου δυστυχώς λέει μακριά απο το Δημόσιο εγώ έκανα στο Ελενα και πλήρωσα 1000€ φακελάκι 400€ εμβρυομεταφορά και 550€ ωοληψία σύνολο περίπου 2000€ γιατί έχω ΙΚΑ η συμπεριφορά του γιατρού ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και πολύ αρπα κόλα, τι να πω εγώ δεν έμεινα και ταλαιπωρήθηκα κιόλας βέβαια άλλες κοπέλες που κάναμε μαζί έμειναν, πάντως η διαφορά με τον ιδιωτικό γιατρό που έκανα τελικά εξωσωματική και έμεινα ήταν λίγη έδωσα 2500€ και μου φέρθηκαν και σαν άνθρωπο. Ρώτα γιατί αν έχεις ΙΚΑ δεν σε συμφέρει το Δημόσιο μετά γεννάς όπου θές. Αντε με το Καλό!

Εύχομαι του χρόνου να κρατάς το παιδάκι σου αγκαλίτσα.

Φιλάκια

Αυτό το άρπα κόλλα πόσο συμφωνώ μαζί σου πόσο καταλαβαίνω τι λες.

Και ούτε να ρωτήσεις, ούτε να σου πουν, ούτε να έχεις μια ανάγκη να έχεις ένα κινητό.Τίποτα.

Δημοσίευση

Eyeore71 εχω πειστεί να μην παω σε δημόσιο! εμεις χασαμε ενα 8μηνο λογω ενος ασχετου γιατρου που εδωσε θεραπεια βελτίωσης του σπερματος στον αντρα μου και αντι να καλυτερευσει τα σπερματοζωωαρια μειωθηκαν απο 11 εκατ. σε μόλις 2εκατ.! Εχουμε τρελαθει, τωρα εκτος απο το 8μηνο που χασαμε εχουν μειωθει και οι πιθανοτητες επιτυχιας μας γιατι ειναι πολύ λίγα!!! Πιστευω παντως οτι με την επιμονή και υπομονή μας, ασχετα με τα λαθη και τον χρόνο που χασαμε, θα τα καταφερουμε γιατι το θελουμε πολύ!!!!! Αντε να εχουμε καλα αποτελέσματα το συντομοτερο μας ευχομαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...