Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλησπέρα σε όλους!

vevi

Recommended Posts

Διαβάζω εδώ και καιρό τις συνομιλίες σας και ελπίζω να γίνω κι εγώ μέλος της παρέας σας. Διανύω τον πέμπτο μήνα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και περιμένω κοριτσάκι. Λυπάμαι που δεν μπορώ να πω ότι περνάω μια ανέφελη περίοδο αφού τα προβλήματα δεν λείπουν αλλά δεν έχω σκοπό να το βάλω κάτω. Ελπίζω να χαίρεστε όλοι την αγκαλιά των μωρών σας αλλά και για όσες τα περιμένουμε, με το καλό να τα υποδεχτούμε στον κόσμο μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας!

Με το καλό το μπεμπάκι σου

Εύχομαι να ξεπεράσεις σύντομα οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα έχεις και να σκέφτεσαι πως το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία. :)

Όλα μα όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν,ξεπερνιούνται και είναι πολύ...μικρά μπροστά σε αυτό! ;)

Στο λέω εγώ που έχω και είχα πάντα πολλά προβλήματα

Θα χαρώ να τα λέμε! :kiss:

Καλωσήρθες και πάλι...

καλησπερα και σου ευχομαι οτι καλητερο και μην ανουσηχεις πιστευω οτι σε 1 μηνα το πολυ θσ εχεις υρεμηση.σου ευχομαι καλες μερες στο mammy και θα σε βοηθησει πολυ θα το δεις. ;);):):):):kiss::kiss::kiss:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το καλωσόρισμα, την συμπαράσταση και το θάρρος που μου δίνεται. ;)

Έχεις δίκιο hope_89 λέγοντας πως πρώτα από όλα είναι να έχουμε υγεία απλά μερικές φορές χρείαζόμαστε κάποιον να μας το θυμιζει. Ελπιζω και για σένα να αποδειχτούν όλα μικρά και περαστικά. :)

Και φυσικά θα χαρώ κι εγώ πού να τα λέμε. :):):)

Γεια χαρα σου κοριτσακι :) καλως μας βρηκες και με το καλο να δεχτεις το κοριτσακι σου.Ειμαι και εγω μανουλα,νεα μανουλα γεννησα πριν 3μιση μηνες την μπουμπουλα μου.Σου ευχομαι να ξεπερασεις οτι σε στεναχωρει και να μπορεσεις να ζησεις χωρις προβληματισμους το μεγαλειο της μητροτητας.

vevi έγραψε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το καλωσόρισμα, την συμπαράσταση και το θάρρος που μου δίνεται. ;)

Έχεις δίκιο hope_89 λέγοντας πως πρώτα από όλα είναι να έχουμε υγεία απλά μερικές φορές χρείαζόμαστε κάποιον να μας το θυμιζει. Ελπιζω και για σένα να αποδειχτούν όλα μικρά και περαστικά. :)

Και φυσικά θα χαρώ κι εγώ πού να τα λέμε. :):):)

Vevi,πρώτα απο όλους και απο όλα θα σου το θυμίζει το παιδάκι που έχεις μέσα σου.Πάντα η μπουμπού σου θα σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα,να προσπαθείς για κάτι καλύτερο με νύχια και με δόντια και να είσαι χαμογελαστή μόνο και μόνο που υπάρχει στη ζωή σου! :):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...