Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα γλυκουλιτσες μου.

Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα τη γνωμη σας για το που ειναι καλυτερα να κανω την Β' Επιπεδου στην Θεσσαλονικη. Εσεις σε ποιον πηγατε? Ποιον θα μου προτεινατε ως καλο και αξιοπιστα αποτελεσματα?

Φιλακια σε ολες σας και περιμενω τις γνωμες σας.

Δημοσίευση

Εγω πηγα στο Κεντρο Ιατρικης Εμβρυου.

Ημουν παρα πολυ ευχαριστημενη, ηταν δυο ατομα, ο γιατρος ηταν πολυ καλος, και μου φανηκε πολυ καταρτησμενος, μου εξηγουσε διαφορα πραγματα. Πληρωσα 140 ευρω και τα πηρα μετα πισω απο το ΙΚΑ

Δημοσίευση

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ και εγώ στην Ιατρική Εμβρύου πήγα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και εμένα γιατρός με εξέτασε Σωτηριάδης λέγεται, πολύ ευγενικός και επεξηγηματικός, έκανα εκεί και την αυχενική και τον β' επιπέδου, πλήρωσα για την β΄ επιπέδου και εγώ 140€.

Cesilia να σε ρωτήσω κάτι? με ποιο τρόπο τα πήρες πίσω από το ΙΚΑ? ποιά είναι η διαδικασία? Δεν ήξερα ότι μπορούμε να τα πάρουμε πίσω αυτά τα λεφτά... :huh:

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

1) Αθανασιαδης ( ειναι και στο παπαγεωργιου)

2) Ψαρρα

3) Ασημακοπουλος ( ειναι και στο παπαγεωργιου)

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.

Δημοσίευση

οπως λεει κ ο αντρας μου αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο,το ιδιο ισχει κ για το γιατρο ,αμα ολα πανε καλα σε μια εγκυμοσυνη ο γιατρος σου φαινεται τελειος,εαν στραβωσει η δουλεια ειναι αχρηστος,χασαπης κ.α. .....

εμεις την καναμε στο κεντρο ιατρικης εμβρυου,ηταν ενα απο τα τρια τηλ που μου ειχε δωσει η γιατρος μου κ το διαλεξα στην τυχη...τον Αθανασιαδη τον αποκλεισαμε οχι γτ δεν ειναι καλος,αποτι ακουω ειναι αριστος αλλα επειδη οσοι πηγανε μο ειπανε οτι περιμενανε παρα πολυ ωρα κ δεν φημιζομαι γ την υπομονη μου , παντως κ εκει που πηγα εκατσα 4 ωρες γτ η ζουζουνα δεν γυρνουσε!!!

Δημοσίευση

κοριτσια εγω αυτους τους γνωριζω επειδη εκανα ληψη τροφοβλαστη την πρωτη φορα στον Αθανασιαδη ......

και τωρα πρεπει να ξανακανω ...

Αυτην την φορα λοιπον ειμαι αναμεσα στον Αθανασιαδη και στην Ψαρρα απο οτι μου εχει πει ο γυναικολογος μου ειναι οι δυο καλυτεροι στην θεσσαλονικη ..

θα με βοηθουσε ιδιαιτερα αν μου γραφατε τι γνωριζεται για την Ψαρρα,εχω την εντυπωση οτι ειναι στο κεντρο ιατρικης εμβρυου η κανω λαθος ...?

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

κοριτσια εγω αυτους τους γνωριζω επειδη εκανα ληψη τροφοβλαστη την πρωτη φορα στον Αθανασιαδη ......

και τωρα πρεπει να ξανακανω ...

Αυτην την φορα λοιπον ειμαι αναμεσα στον Αθανασιαδη και στην Ψαρρα απο οτι μου εχει πει ο γυναικολογος μου ειναι οι δυο καλυτεροι στην θεσσαλονικη ..

θα με βοηθουσε ιδιαιτερα αν μου γραφατε τι γνωριζεται για την Ψαρρα,εχω την εντυπωση οτι ειναι στο κεντρο ιατρικης εμβρυου η κανω λαθος ...?

Κι εγώ στην Ψαρρά έκανα β'επιπέδου, η οποία είνα στην ιατρική εμβρύου.

Μου την σύστησε ο γιατρός μου ως την καλύτερη και πιο έμπειρη στους υπερήχους β'επιπέδου.Στο ίδιο κέντρο είναι και ένας ακόμη, ο κος

Σωτηριάδης , ο οποίος είνα εξίσου καλός.Τον γνωρίζω γιατί αυτός μου έκανε την αυχενική διαφάνεια στο Ιπποκράτειο όμως.

Απλά η κυρία Ψαρρά δεν ήταν τόσο ομιλιτική όσο θα περίμενα..Ισως όμως φταίω κι εγώ που δεν έκανα και πολλές ερωτήσεις!

Δεν περίμενα σχεδόν καθόλου, κι ας ήταν γεμάτο το σαλόνι!

Δημοσίευση

Εγω έκανα τον υπερηχο στο Παπαγεωργιου στο Κο σωτηριαδη αλλα πρεπει να πας και σε προηγουμενο υπερηχο απλο για να σε γραψουν στην λιστα και πλήρωσα 8€. Αν πας εκει και σου πει εχουμε 2 προβληματα μην ανησυχισεις θα στο λεει ή επειδη πηρες κιλα ή γιατι ο πλακουντας ειναι μπροστα. καταλλα ειναι καλος γιατρος και πολυ σχολαστικος. Εμενα μολις μπηκα μου ειπε αυτο που γραφω παραπανω πηγε η ψυχη μου στην κουλουρι και μετα μου εξηγησε τον λογο και η καημενη μονο 2,5 κιλα ειχα παρει αλλα ειχα κοιλια για 3διμα :P:P

Σορρυ για το μεγαλο κειμενο :blush:

Δημοσίευση

εγω δυο παιδια εκανα και τα δυο στην ψαρα πηγα και ειμαι πολλυ ευχαριστημενη.εγω ακουσα για τον αθανασιαδη ασχημα πραγματα και εμενα και οι δυο εγκυμοσηνες μου ηταν πολλυ δυσκολες.

Δημοσίευση

Μαρακι77 έγραψε:

εγω δυο παιδια εκανα και τα δυο στην ψαρα πηγα και ειμαι πολλυ ευχαριστημενη.εγω ακουσα για τον αθανασιαδη ασχημα πραγματα και εμενα και οι δυο εγκυμοσηνες μου ηταν πολλυ δυσκολες.

Όντως η Ψαρά είναι στην Ιατρική Εμβρύου στην διαγώνιο και όσο για τον Αθανασιάδη έχω ακούσει πολλά καλά και πολλά άσχημα και από την συνυφάδα μου που πήγε εκεί για την αυχενική, καταρχήν περίμενε 2,5 ώρες, όταν μπήκε για την αυχενική αυτός βιαζόταν πολύ και δεν τις μιλούσε σχεδόν... επιπλέον ο μικροβιολόγος τις είπε ότι τα αποτελέσματα αίματος της δεν ταίριαζαν με την αυχενική (υπονοήθηκε ότι την μέτρησε λάθος)... επιπλέον έχω ακούσει πολλές εγκύους ότι τις συμβουλεύει να κάνουν τροφοβλάστη ή παρακέντηση για πιο σίγουρα αποτελέσματα ή τελοσπάντων πάντα κάτι βρήσκει...Τώρα τι να σου πω...είναι υποκειμενική η αξιολόγιση του καθενός... Γενικά είχε πολύ καλή φήμη, είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν στην Θεσ/νίκη αλλά έχει τόσο πολύ κόσμο και δεν είναι οργανωμένος, αν πάρεις τηλέφωνο ας πούμε στην Ιατρική Εμβρύου θα σου πούνε ραντεβού σε ένα μήνα ενώ στον Αθανασιάδη θα πας ας πούμε σε μια βδομάδα και θα περιμένεις...

Ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες σας.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Απο την αρχη απ' οσα ειχα ακουσει εκλεινα προς την Ψαρρα, την πηρα τηλεφωνο και μου εκλεισε ραντεβου σε μια εβδομαδα!!!!!! Μου εκανε εντυπωση μιας και περιμενα να μου κλεισει πολυ πιο αργα λογω του οτι εχει πολυ κοσμο, αλλα ευτυχως σταθηκα τυχερη. Ελπιζω καταρχην να εχουμε πολυ καλα νεα για το μπεμπακι μου, ειναι υγειεστατο και φυσιολογικοτατο και μετα να μεινω ευχαριστημενη, οπως μεινατε ολες εσεις που την επισκευτηκατε.

Να στε καλα γλυκουλες μου, ευχομαι τα καλυτερα για ολες μας και κυριως για τα μωρακια που εχουμε στις κοιλιτσες μας και με το καλο να φουσκωσουν οι κοιλιτσες ολων των κοριτσιων.

Φιλακια

Δημοσίευση

Εγώ πήγα στον Καρυδα στο ιατρείο του και ήταν πολύ καλός και υπομονετικός.Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή της κύησης και κάποια ανεξήγητα από τους γιατρούς γεγονότα που μου είχαν δημιουργήσει πολλά άγχη σχετικά με την υγεία του εμβρύου.

Μου εξήγησε και ασχολήθηκε πολλή ώρα.

Η αδερφή μου πήγε στον Αθανασιάδη και μου είπε ότι ήταν πολύ βιαστικός αλλά θεωρείται πολύ καλός.

Είναι μία σημαντική και πολύ συγκινητική εξέταση γιατί μπορείς να διακρίνεις και μόνη σου πολλά πράγματα ακόμα κι αν είσαι άσχετη.Εμείς με τον άντρα μου διακρίναμε μόνοι μας το φύλο του παιδιού πριν ακόμα μας πει τίποτα.Βέβαια ήταν αγόρι και είναι πιο εύκολο να το δεις.

Γι αυτό απολαύστε αυτή την εμπειρία,ρωτήστε και μην πτοηθείτε από τη βιασύνη του/της γιατρού.Δουλειά τους είναι και πρέπει να τους θυμίζουμε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι 140 ευρώ.

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!

Κοριτσια γτ ετσι για τον Αθανασιαδη...

Τι "κακα" λογια δλδ????

Εγω εμεινα απολυτα ευχαριστημενη!!!!!!

Οκ...Καθυστερει...Αλλα δεν εχω παει ΠΟΤΕ σε γιατρο κ να μπω στην ωρα μου!!!

Και το "λαθος μετρηση" που ανεφερε καποια κοπελα...Σορρυ αλλα ετσι κι αλλιως γι'αυτο το λογο γινονται ΚΑΙ εξετασεις αιματος!!!Γτ η μετρηση γινεται απο ανθρωπο σε εμβρυο μεσα σε κοιλια!!!Κ υπαρχου κ αλλοι παραγοντες!!! ;);)

Σε μενα ο κος Αθανασιαδης ηταν αψογος!

Εχω βιντεο 24λεπτα,αρα η β επιπεδου κρατησε τουλαχιστον μισαωρο!

Μου μιλησε αναλυτικα για τα παντα που βλεπαμε,εκανε χιουμορ για τα 2μετρα ποδια της μπεμπας κλπ!!! :):)

Μην παρεξηγηθω...Δεν τον ξερω προσωπικα!Απλα ηταν μια απ'τις καλυτερες εξετασεις της εγκυμοσυνης μου!!! :)

Δημοσίευση

serene έγραψε:

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ και εγώ στην Ιατρική Εμβρύου πήγα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και εμένα γιατρός με εξέτασε Σωτηριάδης λέγεται, πολύ ευγενικός και επεξηγηματικός, έκανα εκεί και την αυχενική και τον β' επιπέδου, πλήρωσα για την β΄ επιπέδου και εγώ 140€.

Cesilia να σε ρωτήσω κάτι? με ποιο τρόπο τα πήρες πίσω από το ΙΚΑ? ποιά είναι η διαδικασία? Δεν ήξερα ότι μπορούμε να τα πάρουμε πίσω αυτά τα λεφτά... :huh:

θα πρεπει να πας σε γιατρο του ΙΚΑ να σου γραψει παραπεμπτικο, να το εχεις απο πριν- ποσο πριν δεν εχει σημασια.

μετα παιρνεις το παραπεμπτικο, και την αποδειξη απο το κεντρο που εκανερς τον υπερυχο και πας στις παροχες του ΙΚΑ μαζι με ταυτοτητα και βιβλιαριο.

Στην αρχη σου δινουν 8,27- τοσο ειναι λεει η κρατικη διατιμηση- λες θελω να κανω ενσταση, πας στην προισταμενη γραφεις την ενσταση, μετα απο καπιο καιρο σου λενε να περασεις επιτροπη- μπορει να παει και αλλος δεν χρειαζετε να πας εσυ- και μετα σου στελνουν την αποφαση να πας να παραλαβεις επιταγη - να φανταστεις αγω τον Β επιπεδου τον εκανα τον Ιανουαριο και επιτροπη περνουσα την ημερα που γεννουσα- μετα 20 μερες πηρα τα λαυτα.

Περιμενεις βεβαια αλλα δεν το ξερα να χαρισω στο ΙΚΑ 140 ευρω να τα φανε οι υψιλομισθοι υπαλληλοι, καλυτερα να τα φαει το παιδι μου!!!

Δημοσίευση

Cesilia σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες :):), αλλά απ΄ ότι βλέπω πέταξε το πουλάκι για μένα... :( , έπρεπε να τα ξέρω από πριν.

Anastacia μου και εγώ δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, :):) ότι μου είπανε μεταφέρω, δεν έχω προσωπική πείρα εγώ απο τον Αθανασιάδη ούτος ή άλλως...

:kiss::kiss: φιλάκια

Δημοσίευση

Να ρωτησω κατι βρε κοριτσια???

Ο Καρυδας ειναι απλα γυναικολογος που διαθετει στο ιατρειο του και υπερηχο για την εξεταση Β' επιπεδου ή ειναι ολοκληρο "κεντρο" όπως ειναι της Ψαρρα?

Επισης ο Ψαρρας ξεγενναει στο Γεννεσις?

Δημοσίευση

Ο Καρυδας ειναι απλα γυναικολογος που διαθετει στο ιατρειο του και υπερηχο για την εξεταση Β' επιπεδου ή ειναι ολοκληρο "κεντρο" όπως ειναι της Ψαρρα?

Δημοσίευση

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ έγραψε:

Ουπς!!!! Ο Καρυδας ήθελα να πω... Αν συνεργαζεται με το Γενεσις?????

Δημοσίευση

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ έγραψε:

Πριν 3 χρόνια είχε ένα ιατρείο και ξεγεννούσε στο γέννεσις.Τώρα δεν ξέρω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...