Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα στο forum.

Τολμώ επιτέλους να γράψω, μετά από αρκετό καιρό που διάβαζω τις σελίδες σας. Πριν από λίγο καιρό πήρα το πρώτο και -ελπίζω τελευταίο - αρνητικό αποτέλεσμα! Επειδή σκέφτομαι να προσπαθήσω για άλλη μία φορά, θα ήθελα αν μπορείτε, να μου συστήσετε κάποια κέντρα στην Αθήνα, που θεωρείτε ότι έχουν τις πιο πολλές επιτυχίες (γνωρίζω πως δεν είναι Θεοί, απλώς ίσως υπάρχουν και κάποιοι στην αγορά, που δεν σε βλέπουν σαν αντικείμενο!!!). Μετά την πολύ κακή εμπειρία που είχα στο δημόσιο νοσοκομείο που πήγα (σε συστημένο γιατρό), σκέφτομαι να πάω σε ιδιωτικό κέντρο. Ύπάρχει κάποιος καλός γιατρός?? Και ποιο περίπου είναι το κόστος σε ιδιωτικό κέντρο??

Συγνώμη αν σας κούρασα! Καλή συνέχεια σε όλες και εύχομαι αυτό που επιθυμείτε να γίνει σύντομα πραγματικότητα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Καλώς ήρθες στο mammyland! :)

Αν και μας παρακολουθείς καιρό εε;;; Ντροπή σου να μη μπεις να πεις ένα γεια τόσο καιρό!! :P :laugh:

Αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι σε εξωσωματική;;

Ναι, έτσι ακριβώς! Δεν το ανέφερα, συγνώμη!!

Δημοσίευση

Δεν πειράζει, το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα! ;)

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σ'αυτό που ρωτάς γιατί δεν έχω ασχοληθεί με την εξωσωματική. Έχω βέβαια φίλες μου που έχουν σχετικές εμπειρίες, σε πολύ γνωστά "ονόματα" του χώρου... αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσο πιο γνωστός ο γιατρός τόσο πιο ακριβή η διαδικασία, τόσο πιο "εμπορευματοποιημένη" και απρόσωπη η αντιμετώπιση... και γενικώς κάποια πράγματα που τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά ήχησαν πολύ άσχημα.

Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα συνεπάγεται και πολύ καλή γνώμη για ένα τέτοιο κέντρο, αλλά από την άλλη, για το ίδιο κέντρο θα ακούσεις αρνητική γνώμη γιατί δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα..

Τι θέλω να πω;;... Δε θα πάρεις εύκολα ξεκάθαρη γνώμη για τον ένα ή τον άλλο γιατρό ή για το ένα ή το άλλο κέντρο εξωσωματικής.

Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να ψάξεις λίγο τα θέματα των κοριτσιών που προσπαθούν με εξωσωματική - υπάρχουν αρκετά τέτοια στο mammyland και να ζητήσεις γνώμες από κοπέλες που πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως και να'χει, εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και την επόμενη φορά να πάρεις θετικό αποτέλεσμα και να αποκτήσεις ένα γερό παιδάκι! :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ CHRISTINNE . ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...ΕΝΕΣΕΙΣ...ΑΛΛΑΞΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ... ΟΜΩΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Κ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ...ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ .ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΣΜΑΤΙΚΗ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...

Δημοσίευση

voulini έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ CHRISTINNE . ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...ΕΝΕΣΕΙΣ...ΑΛΛΑΞΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ... ΟΜΩΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Κ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ...ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ .ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΣΜΑΤΙΚΗ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια! θα μπορούσες να μου στείλες με pm το όνομά του και ένα τλφ.?

Thanx

Δημοσίευση

voulini αν μπορείς σε παρακαλώ στείλε και σε εμένα σε pm το όνομα του γιατρού σου. Κι εγώ προσπαθώ εδώ και καιρό κι έχω κάνει και 2 σπερματεγχύσεις οπότε τώρα άρχισα να σκέφτομαι την εξωσωματική αλλά θέλω να το ψάξω αρκετά πριν καταλήξω.

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εκανα κι εγω εξωσωματική τον Ιούλιο και δοξα το Θεό έμεινα με την πρώτη!

Δεν πήγα σε κάποιο κέντρο όμως, ούτε σε κάποιο "τρανταχτό" όνομα. Ήμουνα αρνητικη απο την αρχη για κάτι τετοιο.

Σιγουρα οι γιατροί δεν ειναι "Θεοί", και η επιτυχια της εξωσωματικης εξαρταται απο πολλά πράγματα. Εγω ειμαι πολύ ευχαριστημένη απο το γιατρό μου. Και απο τη συμπεριφορά του. Ειναι πολύ καλό παιδί και παντα διαθέσιμος.

Αν σε ενδιαφέρει, στειλε μου μήνυμα να σου στείλω τα στοιχεία του.

Αθηνα μένεις?

Δημοσίευση

αν ενδιαφερεσε ο γυναικολογος μου ειναι ειδικος σ εθεματα γονιμοτητας και εξωσωματικης το σιγουρο ειναι οτι ειναι στο Ιασω δεν ξερω αν ειναι και σ εκαποιο άλλο κεντρο εαν θελεις μπορω να σου στειλωνυνημα .Ονομαζετε Νικος Ππετρογιαννης και ειναι πολυ καλος .

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ την κάθε μία σας ξεχωριστά για το ενδιαφέρον που δείξατε. Με συγκινήσατε πραγματικά με όλα τα pm, δεν έχω λόγια!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι κάθε καλό!!!

Μόλις έχω τα πρώτα νέα, θα τα πούμε!

Πολλά φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...