Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δικαιώματα εγκύων-μητέρων σε Αγροτική Τράπεζα

Recommended Posts

Κορίτσια όσες γνωρίζετε επι του θέματος σας παρακαλώ δώστε μου τα φωτα σας!!!

Διορίζομαι στην Αγροτική Τράπεζα μέσα στον Μάρτιο.

Είμαι έγκυος και όταν με το καλό αρχίσω στην Αγροτική θα είμαι στον 5ο μήνα.

Τι δικαιώματα έχουμε;

Απο αυτά που βρήκα είναι 2 μήνες πριν την ΠΗΤ έχουμε την άδεια κυοφορίας και 2,5 μήνες μετά την ΠΗΤ έχουμε την άδεια λοχείας...Απο εκεί και πέρα μπορούμε να πάρουμε την σωρευτική άδεια για 9 μήνες μετά την άδεια λοχείας...Σωστά;;;

Σε περίπτωση προωρου τοκετού χάνεις την άδεια κυοφορίας ή μπορείς να την πάρεις μαζί με την άδεια λοχείας;

Απο το οικονομικό ξέρετε τι δικαιούμαι πριν την ΠΗΤ και μετ ;

Οσο για την ασφάλεια έμαθα οτι θα έχουμε ένσημα ΙΚΑ αλλά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ΤΥΠΑΤΕ...

Πείτε μου σας παρακαλώ όσα γνωρίζετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου!!!

Δικαιουσαι 2 μηνες πριν την ΠΗΤ και 3 μηνες μετα. Αν γεννησεις νωριτερα οι μερες μετατιθονται μετα, ετσι ωστε η συνολικη αδεια που θα παρεις να ειναι 5 μηνες.

Μπορεις να παρεις αμεσως μετα τους 9 μηνες ανατροφης ή σε οποιο διαστημα θες μεσα στα 2 πρωτα χρονια. Αντι για αυτη την αδεια μπορεις να παρεις (αν θυμαμαι καλα) ενα χρονο μειωμενου ωραριου.

Απο οικονομικο δεν ξερω κ πολλα, απλα οταν θα γεννηθει το μωρακι σου θα παρεις αυτο το τεραστιο επιδομα τεκνου (γυρω στα 30 ή 40 ευρω)

Αντε με το καλο ο διορισμος σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...