Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΜΚΑ ... βρέφους!


Recommended Posts

Χθες κάναμε το πρώτο μας εμβόλο. Η μικρή είναι 2 μηνών κ την εχω ασφαλίσει στο δημόσιο (είμαι εκπαιδευτικός). Οταν λοιπόν πήγα τη συνταγή στο φαρμακείο η φαρμακοποιός μου ζητησε τον ΑΜΚΑ της μικρής. Δεν έχει βαφτιστεί ακόμα. Ξέρετε αν πρέπε να έχει ΑΜΚΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχει σημασία αν έχει βαφτιστεί ή όχι.Το ΑΜΚΑ μπορείς να το βγάλεις απο τα ΚΕΠ,στο δίνουν κατευθείαν.Εμείς το βγάλαμε αφού κάποια στιγμή θα είναι απαραίτητο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα πας στα ΚΕΠ νομίζω με τη ληξιαρχική πράξη γέννησης και το βιβλιάριο υγείας της μικρής (εκεί που είναι ασφαλισμένη) και θα συμπληρώσεις μια αίτηση. Αυτόματα σου δίνουν και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι απαραιτητο...τα δικαιολογητα τα χουν τα κεπ..δε τα θυμαμαι..και οταν το παρεις θα το γραψεισ και στο συνταγολογιο κι στο βιβλιαριο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι απαραιτητο ειναι. Εμας δε μας το εχει ζητησει ακομα κανεις βεβαια αλλα πρεπει να βγει. Το βγαζεις στα ΚΕΠ οπως ακριβως ειπε η Σακουλινα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ,ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΄΄ΑΚΟΜΗ΄΄.

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΤΕ,ΘΑ ΠΑΣ ΛΗΞ.ΠΡΑΞΗ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ

ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Κοριτσακια επαναφερω το θεμα,μηπως υπαρχουν περισσοτερες πληροφοριες καθως μου το ζητουν και εμενα για να μου γραψουν τα γαλατα καθως παιρνουμε υποαλλεργικο λογω αλλεργιας. Πηρα τηλ στο 1500 στο ΚΕΠ δηλ και μου ειπε οτι το βγαζουν στα ΚΕΠ αλλα θελουν πιστοποιητικο οικογ.καταστασης :blink:

Η συγκεκριμενη τηλεφωνητρια ηταν πολυ βλαμμενη, βαριοταν να μου εξηγησει τη διαδικασια και δεν μου εβγαλε και πολυ εμπιστοσυνη.

Γνωριζεται εσεις κατι? Γιατι κι εγω νομιζα πως αρκει το βιβλιαριο υγειας και η ληξιαρχικη πραξη γεννησης για να το βγαλουν....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ οτι εχω καταλαβει το ΑΜΚΑ ειναι απαραιτητο αν νοσηλευτει καποιος σε δημοσιο νοσοκομειο. Επισης πρεπει να επιλεξεις σε ποιον γονεα θα το γραψεις ωστε να επιβαρυνθει με εξτρα ασφαλιστικες χρεωσεις

θελει πιστοποιητικο γεννησης και βαφτισης -αν υπαρχει- τα βιβλιαρια τα δικα σου και του παιδιου, πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης, το δικο σου ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

πας σ ενα ΚΕΠ και κανεις τη σχετικη αιτηση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η πρώτη όψις του ζητήματος είναι ότι με τον ΑΜΚΑ πραγματοποιείται μία μορφή «ηλεκτρονικού φακελλώματος». Κάθε φυσικό πρόσωπο συνδέεται με έναν αριθμό που λέγεται ότι θα τον συνοδεύει σε όλη του την ζωή, θα τον χαρακτηρίζει σε όλες τις συναλλαγές, τις δικαιοπραξίες και σε όλες τις σχέσεις του με τις κρατικές υπηρεσίες. Για αυτή την πλευρά του θέματος η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους είχε διακηρύξει:

«Θεωρεί ακόμη η Ιερά Κοινότης εύλογο την ανησυχία πολλών για τις συνέπειες που μπορεί να έχη στην ελευθερία και αξιοπρέπεια του ανθρώπου το ηλεκτρονικό φακέλλωμα» (Ανακοινωθέν ΕΔΙΣ Αυγούστου 1988).

«Το ηλεκτρονικόν αρχείον, του οποίου η δημιουργία εσχάτως προωθείται και με την εξαγγελθείσαν “ενιαίαν κάρταν ασφαλιζομένου”, είναι βέβαιον ότι θα ανοίξη την είσοδον εις μίαν πράγματι ‘Νέαν’ και εφιαλτικήν εποχήν» (Ανακοίνωσις Ιεράς Κοινότητος, 5/18 Μαρτίου 1993).

«Έχει γίνει πολύς λόγος για το δημοκρατικό έλλειμμα αυτής της σύμβασης [Συνθήκης Σένγκεν] … Με την Σύμβαση και το Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν διευκολύνεται η παραβίαση του προσωπικού απορρήτου και πλήττεται ουσιαστικά το τεκμήριο της αθωότητος του πολίτη… Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους οικονομικά ισχυρούς που θα έχουν νόμιμη πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων να τους εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως» (Ανακοίνωσις Ιεράς Κοινότητος, 11/24 Φεβρουαρίου 1997).

«Μία ενδεχομένη προσπάθεια εφαρμογής της Συμβάσεως του Σένγκεν στη χώρα μας, και μάλιστα με το αναγκαίο επακόλουθό της, την έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και τη χρήση του Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου (Ε.Κ.Α.Μ.), θα έχη ως φυσική συνέπεια να εύρη η Πολιτεία όλους ανεξαιρέτως τους Αγιορείτες αντιμέτωπους ως “αντιρρησίες συνειδήσεως”» (Ανακοίνωση ΕΔΙΣ 20.5/2.6.1997).

«Διακηρύττουμε άλλη μια φορά ότι το θεμελιώδες καθήκον της ομολογίας της πίστεως, αλλά και η πίστις στα όσα ο Παράκλητος παρέδωσε ως προφητεία στην Χριστιανική Εκκλησία, μας υποχρεώνουν να αρνηθούμε να παραλάβουμε κάθε είδος ηλεκτρονικού δελτίου με ΕΚΑΜ, ως προσβάλλοντος την ελευθερία του προσώπου και την χριστιανική μας συνείδησι» (Ανακοίνωσις ΕΔΙΣ 21.8/3.9.1997).

Οι προδιαγραφές του ΕΚΑΜ είχαν αναγκάσει και καταξιωμένους Γέροντες, όπως ο π. Παΐσιος και ο π. Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος, να αντιδράσουν με οξύτατο τρόπο. Ο π. Επιφάνιος μάλιστα έγραψε με πολλή αυστηρότητα για τις τότε υπό έκδοσιν νέες ταυτότητες: «ακόμη και αν έχουν μόνον τον ΕΚΑΜ, άνευ διασφαλίσεως των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του πολίτου, θα είπωμεν ΟΧΙ και πάλιν ΟΧΙ και μυριάκις ΟΧΙ εις τα νέα αυτά δελτία, οτιδήποτε και αν πρόκειται να αντιμετωπίσωμεν».

Ο ΕΚΑΜ δεν δόθηκε ποτέ. Προέκυψαν όμως οι νέες κάρτες ασφαλίσεως, οι οποίες φέρουν τον ΑΜΚΑ και μας προβληματίζουν. Αναμφίβολα, αυτός καθεαυτόν ο αριθμός δεν είναι κακός. Κάθε πολιτεία χρησιμοποιεί όλα τα δυνατά μέσα για να υπηρετήση, τους πολίτες της και να τους προφυλάξη από επικίνδυνους κακοποιούς. Θα ήταν παράλογη η απαίτησις να μη χρησιμοποιούνται τα νεώτερα τεχνολογικά μέσα για καλό σκοπό. Εν τούτοις η σύγχρονη τεχνολογία, ενώ σε μία ευνομούμενη πολιτεία προσφέρει θαυμαστές δυνατότητες εξυπηρετήσεως και προστασίας των πολιτών της, σε τυραννικά καθεστώτα παρέχει τρομακτικές δυνατότητες ελέγχου, παρακολουθήσεως και δυ-ναστεύσεως των ανθρώπων. Υπό την έννοια αυτή το «ηλεκτρονικό αρχείο», ενώ μπορεί να γίνη ευλογημένο εργαλείο στα χέρια τιμίων ανθρώπων για να υπηρετήσουν έντιμους πολίτες, στα χέρια επίδοξων τυράννων ή σε μη ευνομούμενες πολιτείες μπορεί να λειτουργήση ως επικίνδυνο εργαλείο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΜΚΑ=ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ.

ΑΜΚΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΣΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΠ ΣΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΣΤΟ www.amka.gr ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ,ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ.ΑΦΟΡΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΜΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.

ΑΜΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ(ΣΥΝΗΘΩΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ(ΠΑΝΤΑ).ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΕΠ,ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ(ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ Η ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΜΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ(ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΡΙΔΑ.ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΜΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΧ 030173 (ΔΗΛΑΔΗ 03-01-1973 Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΥ)ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ(ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥ).ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΒΑΛΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ.Η ΗΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΡΓΟ.

ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΚΑΡΤΑΣ.ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ Η ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.

ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ(ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ :blink: ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι συμπτωση!!Μολις προχθες βγαλαμε το ΑΜΚΑ της μικρης!!Εμεις το βγαλαμε απο το ΤΕΒΕ γιατι ειμαστε κ οι 2 μας στο οικογενειακο του αντρα μου!Πηγε απο το Τεβε ο αντρας μου κ θελανε μονο τη ληξιαρχικη πραξη της γεννησης που δε την ειχε κ μαζι του κ με πηρε τηλ κ τους εδωσα τα νουμερα που θελανε κ μας το εβγαλαν αμεσως(ηταν ηδη γραμμενη η μικρη στο βιβλιαριο)!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια γεια σας και απο μενα!!! :cheer:

τελικα απ'οτι καταλαβα ειναι ολοι τουβλα και στον καθενα που παει να ρωτησει του λενε και διαφορετικα πραγματα!!! :laugh: :laugh:

εμενα μου ειπανε οτι για να γραψω τη μικρη στο βιβλιαριο μολις γεννηθει πρεπει:

να παω ΠΡΩΤΑ στο ΚΕΠ για να βγαλω ΑΜΚΑ

τα δικαιολογητικα που πρεπει λεει να εχουμε για να βγαλουμε ΑΜΚΑ ειναι:

1) ληξιαρχικη πραξη γεννησης

2) υπευθηνη δηλωση απο εμενα και το αντρα μου οτι το μωρο δεν ειναι ασφαλισμενο πουθενα αλλου και οτι δεν εργαζεται(αν ειναι δυνατον :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

και μετα μολις μας δωσουν το ΑΜΚΑ παμε και την γραφουμε στο βιβλιαριο του αντρα μου (και εγω προστατευομενο μελος του αντρα μου ειμαι στο βιβλιαριο)

Ολη αυτη η διαδικασια ειναι για το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ δηλαδη) τωρα για το ΙΚΑ ή αλλα ταμια μπορει να ειναι διαφορετικη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κικιτσα22 έγραψε:

2) υπευθηνη δηλωση απο εμενα και το αντρα μου οτι το μωρο δεν ειναι ασφαλισμενο πουθενα αλλου και οτι δεν εργαζεται(αν ειναι δυνατον :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

Δλδ Κικίτσα θες να πεις ότι έκανες μωρό και δεν το έβαλες ακόμη στη βιοπάλη; Συγγνώμη, τότε γιατί τα κάνουμε; Εγώ περιμένω πώς και πώς να βγει, να το στρώσω στη δουλειά! Άλλωστε, όπως μου λέει και μια φίλη μου "να τρως καλά, γιατί αν βγει το παιδί ζαβό πώς θα κάνει το καλό το γαλλικό;"

ήμαρτον, τι άλλο θα ακούσουμε από τον κάθε βαρεμένο δημόσιο υπάλληλο!!!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα!!!

δεν εχω γεννησει ακομα τη μπουμπουκα μου, απλα λεω ας μαζευω πληροφοριες σιγα σιγα μην τρεχω σαν τρελη οταν γεννησω γιατι οπως βλεπετε ο καθενας δινει οτι πληροφοριες γουσταρει στις δημοσιες υπηρησιες :laugh: :laugh:

τι να πω ρε κοριτσια ειναι απεχτοι οι τυποι...οταν μου το ειπανε εμεινα...λεω δεν παμε καλα :pinch::pinch:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μενα!!!!

Πηγα στο ΚΕΠ της περιοχης μου και μου βγαλαν ΑΜΚΑ για τη μικρη μονο με ληξιαρχικη πραξη, δε μου ζητησε τιποτα αλλο. Επειδη ειναι αβαπτιστη με ρωτησε πως θα τη βγαλουμε για να το περασει σαν ''ονομα''. Επειδη ομως δεν εχουμε αποφασισει ακομα :dry: το αφησε απλα ως ''αβαπτιστο''.

Και μαλιστα οταν πηγα να μου γραψουν τα γαλατα στο ΙΚΑ ,γιατι γι'αυτο το χρειαζομασταν, μας ειπαν πως δεν χρειαζεται γιατι συνηθως στα αβαπτιστα δεν βγαζουν ΑΜΚΑ :ohmy:

Τελικα οτι να'ναι γινεται παντου! Ειναι σε τι υπαλληλο θα πεσεις μαλλον..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...