Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!


katsaridoula

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!εχουμε νεο θεματακι να ασχολειθουμε παλι.εδω και 3 χρονια μενουμε με τον αρραβωνιαστικο μου σε ενα διαμερισμα νοικιασμενο και σχετικα ημαστε ευχαριστημενοι αλλα τωρα τελευταια εχουμε καποια σχετικα προβληματα.κανουν πολυ φασαρια ολη την ημερα αυτοι που μας το εχουν νοικιασει,χτηπανε πορτες,φωναζουν,κοπανανε πραγματα ειτε μεσημερι ειναι ειτε βραδυ.εχουμε καταλαβει απο καποιες συζητησεις που καταλαθος ακουσαμε επειδη φωναζαν οτι χρειαζοντε το διαμερισμα γιατι η μια η κορη παντρευεται.εννοειτε ο δικο τους ειναι και οταν το χρειαστουν θα φυγουμε αλλα δεν μας το λενε και η κοπελα που παντρευεται δεν μας μιλαει.της μιλαμε και γυρναει το κεφαλι απο την αλλη.εμεις τις φταιμε,ας μας το πει να φυγουμε.τι λετε να κανουμε να κατσουμε μεχρι να μας το πουν η να φηγουμε μονη μας και να τελειωνει το πραγμα γιατι μας εχουν σπασει τα νευρα;

συγνωμη για το μεγαλο post παλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το φτιαξαμε με πολυ αγαπη το σπιτι και εχουμε περασει ωραιες στιγμες εδω μεσα αλλα με ολα αυτα τωρα τελευταια μας την εχουν δωσει λιγο και δεν ξερουμε τι να κανουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

an exete shmboleo einai fysiko na mhn mporoyne na sas dioksoyn kai na yparxei sthn oikogeneia aythn h fagomara oti theloyn to diamerisma gia idiokatoikish alla den mporoune na sas bgaloun .

egw exw na se rwtisw kat .esas oso kai me agaph na to epiplosate sas aresei na menete ekei kai na kserete oti enoxlite mia oikogneia ston melontiko gamo ths korhs kai thn katikia ths .

mhpos einai kalitera na brite ena alo ?

egw protinw na figete eseis afou katalabate oti uparxei problhma .

kai shgoura tha ftiaksete alou thn folia sas kai mporei kai kalitera kai tha niothete kai eseis pio aneta me to spiti .

kai mia simboulh ,to epomeno na mhn exei ton idioktith konta .

exw metakomisei 9 fores se 11 xronia kai mia apo aytes htan otan katalaba oti to thelane gia na mhnei h pethera tous dipla .

den xriastike na perimenw na mou to poune ,to katalaba kai apoxorisa .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο τη μια σκεφτομε αυτο ακριβως οτι τους δυσκολευουμε αλλα απο την αλλη τους ειχαμε πει οτι οποτε το χρειαστουν να μας το πουν και δεν υπαρχει θεμα οποτε καλητερα θα ηταν να μας το ελεγαν και ολα ωραια οχι να μου κραταει μουτρα λες και φταιω εγω.αλλα μαλλον θα αρχισω να ψαχνω για αλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katsaridoula έγραψε:

συγνωμη hope για ποιανου το υφακι λες;

Tης κοπέλας φυσικά.Όπως είπες και εσύ δεν φταίτε εσείς αλλά και να φταίγατε θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ευγενική. :blink::SΣας ξέρει 3 χρόνια και για να μένετε ακόμη εκεί σημαίνει οτι δεν δημιουργείτε προβλήματα,είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας κτλ κτλ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μα πραγματικα αυτο λεμε και εμεις.οτι ειναι να πληρωσουμε,ενοικια και τετοια ολα παντα στην ωρα τους τα δινουμε.δεν υπαρχει μπαμπας μονο μαμα και αδερφος και απο οτι εχουμε καταλαβει θελει να βαλει τον αδελφο της μπροστα επειδη αυτος μας εφερε και το νοικιασαμε αλλα εκεινος δε θελει να μας το πει.ασε μπερδεμα μου φαινοντε τα πραγματα.η μαμα της ειναι μια γυναικα πολυ καλη και παντα μου μιλαει παρα πολυ ευγενικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΥΛΑ!

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΑΡΙΑΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα!Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι καλύτερα να ξεκινήσετε να ψάχνετε κάποιο διαμέρισμα γιατί από τη στάση τους καταλαβαίνω ότι όταν θα φτάσει ο κόμπος στο χτένι και θα σας το πουν μπορεί να μην έχετε το χρόνο και συμβιβαστείτε με ό,τι κι ό,τι. Μη στέκεσαι στο ότι το φτιάξατε με αγάπη. Σημασία έχετε εσείς και όχι οι άψυχοι τοίχοι. Εσείς τους δίνετε ζωή!!

Στο λέω εγώ που τα τελευταία 6 χρόνια μετακομίζουμε κάθε 1,5 χρόνο!!!

Υ.Γ. Άλλωστε η γκρίνια και οι φωνές τους φέρνουν αρνητική ενέργεια!!! :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν συναντησω τη μαμα της θα της πω οτι αν χρειαζονται το σπιτι δεν εχουμε προβλημα να βρουμε αλλο και να το αδιασουμε αλλα ετσι κι αλλιως θα κοιταμε και για κατι αλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου καλημερα κ η δικη μου γνωμη ειναι οτι αφου υπαρχει συμβολαιο κ εσεις ειστε εναξει στις υποχρεωσεις σας δεν μπορουν να σας βγαλουν εξω,κ επισης ακομη κ για ιδιοκατηση να το θελουν εχετε μπροστα σας αν δεν κανω λαθος ενα εξαμηνο,μη ξεχναμε πως ειναι κ χειμωνας κ πως μπορει να δυσκολευτεις λιγο στο να βρεις σπιτι.

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...