Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ομοιοτητες μπαμπα με συζηγο.

Recommended Posts

Ειναι τελικα αληθεια αυτο που λενε οτι ερωτευομαστε τον μπαμπα μας? Εγω παρ ολη την αδυναμια στην μαμα μου τελικα παντρευτηκα αυτον που ειχε τις περισσοτερες ομοιοτητες με τον μπαμπα μου!

- Λεγοντε και οι δυο Παναγιωτηδες!! :silly:

-Εχουν και οι δυο μακρια μαλλια!

-Φορανε γυαλακια

-Ειναι και οι δυο επαγγελματιες μουσικοι!

-Εχουν και οι δυο τρελη αδυναμια σε μενα!! :laugh: :woohoo: Ελπιζω δηλαδη... :dry::blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχαχαχα....Αλήθεια λες???

Εγώ πάλι εξωτερικά τουλάχιστον δε θα έλεγα οτι ο μπαμπάς έχει κάτι κοινό με τον αντρούλη μου...

Στο χαρακτήρα όμως....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...Η ίδια επιμονή,ο ίδιος τσαμπουκάς,η ίδια αξιοπρέπεια,με απίστευτη όρεξη κ δύναμη για δουλειά...

Κ βέβαια κ η απόλυτη λατρεία για μένα αλλα κ για την μικρή μου κούκλα!!!!

Έχουν χαζέψει κ οι 2!!!!!!!

δε νομιζω ρε τρις...στη δικη μας ην περιπτωση παντως..

ο ενας ειναι κοντουλης και με κοιλια(μπαμπας_) και ο αντρας μου ψηλο και αδυνατος..

ο ενας δεν εχει μαλλια και ο αλλος εχει..

ο ενας γελαει αρκετα και ο αντρας μου ειναι πολυ κλειστος χαρακτηρας..

ο ενα ειναι πεισματαρης και ο αλλοσ πιο κουλ..

ο ενας ειναι επιπλοποιος και α αλλος ξενοδ -λος

δε ξερω τι να πω..

ο δικος μου παλι καμμια σχεση...να σου πω καλυτερα διοτι εγω εχω τον χαρακτηρα του μπαμπα μου κ δεν νομιζω να καναμε χωριο!!!!!!!!

Αχ πολυ μαρεσει το θεματακι αυτο...κ το συζηταγα με μια φιλη πριν κανα μηνα!!!Απιστευτο....

Τι να σας πω βρε κοριτσια...απο θεμα χαρακτηρα ΚΑΜΙΑ σχεση....αλλα μου ερχεται κατι στο μυαλο, που αν σας το πω θα γελασετε!!!!

Ανοιγουν κ οι δυο το σπιτι να αεριστει, συνεχεια!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τωρα που το καλοσκεφτομαι..Και οι δυο ειναι μετριου υψους[δεν μπορω τους ψηλους αντρες] και οι δυο σκυλια στη δουλεια. Λες?....

mummydi ευχαριστω για το καρματακι!!!ΣΩΣΩ και δεν χαιρεσαι?? Εγω ελεγα οτι θα παρω το αντιθετο του μπαμπα μου, κι ομως...savropinguinos κι εγω το ιδιο ελεγα. :blink: Konstans :laugh: :laugh: :laugh:

Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιαυτό.

Όλα αυτά είναι κατάλοιπα του παρελθόντος.

Ο ιδανικός σύντροφος στα μάτια ενός παιδιού είναι οι γονείς του.

Είναι το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα που ζουν τα αγοράκια με τη μαμά και το σύνδρομο της Ηλέκτρας που βιώνουν τα κοριτσάκια με το μπαμπά.

Το κακό είναι πως αν ο μπαμπάς-η μαμά ήταν 'κακόι άνθρωποι' το παιδί θα επιλέξει τον ανάλογο σύντροφο.

Kimon έγραψε:

Τωρα που το καλοσκεφτομαι..Και οι δυο ειναι μετριου υψους[δεν μπορω τους ψηλους αντρες] και οι δυο σκυλια στη δουλεια. Λες?....
Για σκεψου το... :P

lovie έγραψε:

Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιαυτό.

Όλα αυτά είναι κατάλοιπα του παρελθόντος.

Ο ιδανικός σύντροφος στα μάτια ενός παιδιού είναι οι γονείς του.

Είναι το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα που ζουν τα αγοράκια με τη μαμά και το σύνδρομο της Ηλέκτρας που βιώνουν τα κοριτσάκια με το μπαμπά.

Το κακό είναι πως αν ο μπαμπάς-η μαμά ήταν 'κακόι άνθρωποι' το παιδί θα επιλέξει τον ανάλογο σύντροφο.

Η αν μια μαμα κακοποιειτε απο τον μπαμπα η κορη θα βρει αντρα που θα την κακοποιει κι ο γιος θα κακοποιει την γυναικα του.. :(:(

ο μπαμπάς μου με των άντρα μου δεν έχουν πολλά κοινά σημεία και στο μόνο που μοιάζουν ειναι στην γενναιοδωρία και στην εντιμοτητα τους .

σε όλα τα άλλα ο άντρας μου με την μαμά μου ειναι ΟΛΟΙΔΙΟΙ !!!

δεν θα επέλεγα ποτέ κάποιον σαν τον μπαμπά μου ,όχι γιατί δεν ειναι καλός ,ειναι παρά πολύ καλός μπαμπάς αλλά γιατί δεν θα τον άντεχα όπως δεν τον αντέχω !!!(με την καλή ένια πάντα)

ο μπαμπάς μου ειναι ψείρας ....

τρως κάτι σου κάνει ανάκριση γιατί το τρως ,πως το τρως έτσι και γιατί αποφάσισες να το φας στο συγκεκριμένο μέρος!!! :woohoo:

ειναι υπερευαίσθητος μέχρι αιδιας!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

παραπονιάρης ,οξύθυμος ,απότομος και αγύριστο κεφάλι .

ειναι παρθένος ...το ακούς Παναγιώτα ???αλλά τον λατρεύω για μπορεί να ειναι όλα αυτά αλλά εχει μια καρδιά μάλαμα .

τώρα η μαμά μου ήταν και ειναι πάντα η πιο "δυνατή" η κολώνα του σπιτιού ,αν δω την μαμά μου να κλαίει γκρεμίζονται τα πάντα γύρο μου (σπάνια την έχω δει).

όταν γνώρισα τον άντρα μου έκανε άμεσος αίσθηση το πόσο έμοιαζε της μαμάς μου ...δεν ειναι κάτι που περιγράφετε εύκολα είναι όλη η εικόνα και αυτό που σου αφήνει .ειναι γεννημένοι με μια μέρα διάφορα (εκτός τα χρόνια :P ) και λέγανε ακόμα και τα ίδια πράγματα .

εχει κάποια πράγματα του πατέρα μου αλλά όλα τα υπόλοιπα μοιάζει στην μαμά μου .

α! και εξωτερικά πάλι δεν μοιάζουν ο μπαμπάς μου ειναι (ήταν) ξανθός με γαλανά μάτια !!!και ο άντρας μου μελαχρινός με άσπρο δέρμα (σαν την μαμά μου) :woohoo:

AFRODITH έγραψε:

ο μπαμπάς μου ειναι ψείρας ....

τρως κάτι σου κάνει ανάκριση γιατί το τρως ,πως το τρως έτσι και γιατί αποφάσισες να το φας στο συγκεκριμένο μέρος!!! :woohoo:

ειναι υπερευαίσθητος μέχρι αιδιας!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

παραπονιάρης ,οξύθυμος ,απότομος και αγύριστο κεφάλι .

Όλα αυτά κι ο δικός μου + προσπαθεί να μην δείχνει τα συναισθήματα του,μας έχει τρελλή αδυναμία(τρελλαίνετε μιλάμε :woohoo: ),γίνεται ''στεγνός'',''άκαρδος'' και ''ψυχρά λογικός''για να μας προστατεύσει απ'ό,τι θεωρεί κίνδυνο

Μήπως να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε???

:whistle::whistle::whistle:

hope_89 έγραψε:

AFRODITH έγραψε:

Όλα αυτά κι ο δικός μου + προσπαθεί να μην δείχνει τα συναισθήματα του,μας έχει τρελλή αδυναμία(τρελλαίνετε μιλάμε :woohoo: ),γίνεται ''στεγνός'',''άκαρδος'' και ''ψυχρά λογικός''για να μας προστατεύσει απ'ό,τι θεωρεί κίνδυνο

Μήπως να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε???

:whistle::whistle::whistle:[/quote:39fkeykw]

λεσ ??? :laugh: :laugh: :laugh:

αυτό που με τρελαίνει πάντως στον μπαμπά μου ειναι ότι κλαίει όταν βλέπει ταινίες ...κορόμηλο το δάκρυ και αν τον κοιτάξω λέει

"σταματά τι με κοιτάς ,αφήστε με ήσυχο

" :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

και γενικά κλαίει ,όταν μιλάμε στο τηλέφωνο (που ημαστε μακριά) όταν βρισκόμαστε και τρώμε μαζί(πάλι που του λυπούμαι ) ....ειναι πολύ συναισθηματικώς αλλά όπως λες και εσύ και πολύ αυστηρός ...για το "καλό" μας.

αχ κοριτσια με τους μπαμπαδες!!!!!!!η αδυναμια μας!!!!!!!

11 μηνων το σκατο κ ηδη ειναι κολλημενη με το μπαμπα της!δεν την αδικω κ εγω το ντενταρο μου τον λατρευω!!

ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΙΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!κ ας μαλωνουμε!

Εμένα πάλι μοιάζει στη μαμά μου :woohoo: :woohoo:

αφου οταν παμε καπου που δεν μας ξέρουν νομίζουν οτί είναι μάνα κ γιός κ γω η νύφη ΕΛΕΟΣ :woohoo: :silly: :woohoo:

hope_89 piga na kanw parathesh kai mperdeutika . :silly:

auto pou eipais gia ton mpampa sou to kanei o antras mou ....rwtaei shnexeia ,mhlaei shnexei ,sxoliazei ta PANTA ,ta spitia ,ta malia ,to oti oloi menoun se biles !!! tsakonomaste giati den me afinei na dw tipota me isixia .

Χαχα,έλεος ε; :laugh:

Κι όμως εγώ όταν είμαι στο σπίτι των γονιών μου και βλέπω tv θέλω κάποιον να τα σχολιάζει :P Η συνήθεια 19 χρόνων βλέπεις... :silly:

Τι άλλο θα ακούσουμε και θα πάθουμε...!!!

Πραγματικά όσο περνάει ο καιρός εντυπωσιάζομαι ολο και περισσότερο απο την ομοιότητά τους! Και να σκεφτείτε οτι με τον άντρα μου είμαστε 12 χρόνια μαζι, αλλα ποτέ δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Απο τότε που παντρευτήκαμε το παρατηρω...και στην παραμικρή λεπτομέρεια είναι ίδιοι!!! Ευτυχώς γιατι ο μπαμπάκας μου είναι τελειος! Ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, μες στον χαβαλε, την αισιοδοξία και το πάθος για τη ζωη και τη δουλειά του. Τα ίδια και ο αντρούλης μου! Εξωτερικά βέβαια καμία σχέση, αν και οι 2 κουκλοι! Πωπω...πολύ τους παίνεψα...Καλέ φτύστε τους μη τους ματιάουμε!!!

Ο δικός μου μπαμπάς δεν έχει κανένα κοινό με τον άντρα μου. Ούτε εξωτερικά, ούτε εσωτερικά. Τους λατρεύω πάντως και τους δύο!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΙ, ΣΩΣΤΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΙΚΡΟΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...