Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια,μολις με κλωτσησε για 1η φορα!!!!!!!

Recommended Posts

:) ειμαι τοσο ευτυχισμενη και συγκινημενη,δε φανταζεστε!!!!!!!!

σημερα ετοιμαζομουν να ανοιξω θεμα σχετικα με το ποτε θα πρεπει να νιωσω το μωρακι μου,γιατι με φαγανε ολες οτι αργησε,και οτι κανονικα θα επρεπε ηδη να κλωτσαει κλπ...και ειχα αρχισει να ανησυχω,και πριν καλα καλα καθισω στον υπολογιστη,το ενιωσα!!δεν ειναι κουφο??????????το μαμμυ φερνει γουρι σε ολα!!!!!

!!σαν φτερουγισματα,σαν παλμους καπως,δεν μπορω να το περιγραψω!!!!!!

στην αρχη δε πολυκαταλαβα τι ειναι αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο και απο εκεινη την ωρα δε εχει σταματησει!!!!!!!ανα διαστηματα το αισθανομαι,κυριως οταν απλωνω την κοιλιτσα πιο αναπαυτικα!!

πηρα τηλ τον αντρα μου,τη μαμα μου,τη γιαγια μου,(μονο την πεθερα μου δεν πηρα χιχιχι!!!!! :evil: )

αλλα αυτη τη στιγμη αγαπαω ολο τον κοσμο,οποτε θα την παρω κι αυτην!!!!

ειναι τρομερο συναισθημα τελικα,ευχομαι να ειναι παντα καλα το αγορακι μου και με το καλο να γεννηθει,να δω τη φατσουλα του!!!

φιλακια σε ολες και ευχομαι ΟΛΑ τα κοριτσια μας που προσπαθουν,να μεινουν εγκυουλες γρηγορα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ωραιο θεμα που ανοιξες γλυκια μου!!!!!!ειδες το μωρακι σου ηθελε να σου δειξει την παρουσια του!!χαχαχαχα!!!οντως το εχω ζησει κ γω κ ηταν απιστευτο συναισθημα!!!!!εκλαιγα κ γαλαγα μαζι απο χαρα κ να φανταστεις ηταν 3 η ωρα το βραδυ που με πρωτοκλωτσησε!!ο αντρας μου ταξιδευε κ ημουν μονη στο σπιτι κ δυστυχως δεν το μοιραστικα μαζι του μιας κ δεν ειχε σημα το κινητο του(ναυτικος βλεπετε) κ πηρα την μαμα μου κ της το πα κ ουρλιαζε απο χαρα!!!!!!σε λιγες μερες θα τα νιωθεις ακομα πιο εντονα !!!ειναι απιστευτο συναιαθημα!!!αντε με εναν πονο κοριτσαρα μου!!!!

alkostaki μου γλυκό,φαντάζομαι τα συναισθηματα σου και εύχομαι να τα νιωσω κι εγω σύντομα!Να μου φιλήσεις την κοιλίτσα σου και να το προσέχεις τον μπέμπη μας (΄΄μας΄΄ γιατι είναι κι αυτό ενα μωράκι της μαμμυλοπαρέας μας!!! :cheer: )

Δεν ξερω γιατι αλλα είσαι η συμπαθεια μου κι ας μην έχουμε μιλήσει ποτε προσωπικά,απλά ένιωσα όλη την ταλαιπωρία σου μέχρι να έρθει στη ζωή σου το αντράκι σου και να σου φερει την ευτυχία.

μακια πολλα! :kiss:

σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια!!!!

αχ ειμαι μονη μου (ειναι στη δουλεια το αγορι μου το μεγαλο!!!) και δε με χωραει το σπιτι!!!!!!απο τη χαρα μου ηθελα να βγω στο μπαλκονι και να το φωναξω,αλλα με εχουν για σοβαρο κοριτσι οι γειτονες,οποτε συγκρατηθηκα!!! :laugh: :laugh:

εχω εσας ομως να μοιραστω τη χαρα μου και μου φτανει!!!

φιλακια,καλλη μου να χαιρεσαι την μπουμπου σου και ειρηνη μου ευχομαι να φουσκωσεις συντομα,ολα να σου πανε καλα!!!

νανα μου τωρα ειδα το μηνυματακι σου,σε ευχαριστω παρα πολυ,σου ευχομαι να μεινεις εγκυουλα συντομα,να μη σε επισκευτει η επομενη περιοδος για 9 μηνες!!!!!

ασε το αγχος μακρια,και θα ερθει πολυ γρηγορα,θα το δεις,κι εμενα ετσι μου ηρθε ο μπεμπης!!!!!τρυπωσε χωρις να το καταλαβω,φιλακια πολλα

ιιιιιιιιιιιιιιιιι :D :D :D :D πω πω φανταζομαι θα ειναι πολυ

συγκηνιτικο εεεεε???????

αντε με το καλο κ οι υπολοιπες κλωτσιες χαχαχαχχαχα :P:D

Aχ κοριτσάκι μου το πόσο με συγκίνησες δε φαντάζεσαι...Δεν είναι υπέροχο συναίσθημα???

Απίστευτα ωραία θα αισθανθείς κ όταν με το καλό αρχίσει να φαίνεται κιόλας απο την κοιλίτσα σου!!Μικρά βουναλάκια θα πηγαινοέρχονται...Ψυχούλα μουουουουου!!!

Καλή αρχή κ ακόμη πιο όμορφη συνέχεια γλυκιά μου!!!

Μπράβο alkostάκι μου!!! Απίστευτο δεν είναι;;; Να πάρεις και την πεθερούλα μωρέ, κρίμα είναι! Χεχεχεχ!!

Εγώ τι να σας πω... Κοντεύω να γεννήσω και ακόμα και τώρα όποτε κουνιέται η μικρή χαίρομαι σαν μικρό παιδί που ανοίγει δώρα! Δεν το χορταίνω με τίποτα!! :laugh: :laugh:

alkost μου καλημερα ειδες τι ομορφα που ειναι να νιωθεις το μωρακι σου; οπως εγραψες κ εσυ κ εγω με ειχαν φαει ποτε θα κλωτσησει κ γιατι δεν το νιωθεις κ δωστου ανχος εγω,για να μη στα πολυλογω μεχρι για καρδιοτοκογραφο με πηγε ο αντρας μου απο το ανχος..εγω τον ενιωσα στην 21 εβδομαδα κ γενικα δεν ηταν πολυ ζωηρος στην κοιλιτσα μου, ο γιατρος ελεγε κατι τον ταιζεις κ κοιμαται... :laugh:

σορυ για το μεγαλο μηνυμα... :)

αχ κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησουλες σας,με εχετε συγκινησει πολυ!!!!!

πηγα για λιγο να δω σε τι φση ειναι το φαγακι μου,και μολις γυρισα ειδα ενα σωρο απαντησουλες!!!!!να ειστε ολες καλα,οσες προσπαθειτε ακομα,να ξανατονισω,ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!!παιζει το σημαντικοτερο ρολο!!!!!ειμαι ολοζωντανο παραδειγμα!!!! :laugh:

οσες πςριμενετε τα αγγελουδια σας,με το καλο και με εναν πονο!!!!!

και οσες εχετε ηδη αγγελουδια,να ειναι παντα γερα και καλοτυχα,να τα καμαρωνετε!!!! :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ....

ΑΑΑΑΑΧ....ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...

ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αlcostaki!!!! Tελεια!!

Παντως οσες αργουμε να το ακουσουμε δεν σημαινει τιποτα

Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου το καταλαβα την 22η εβδομαδα (το μωρο σας πληροφορω στους υπερηχους ηταν μονιμως σε κινηση)

Σε αυτην την εγκυμοσυνη μια φορα μονο την 16η εβδομαδα και απο τοτε τιποτα (Αυτο το μωρο στον υπερηχο φαινεται πολυ πιο ηρεμο)

Alkost μου νιώθω την συγκινησή σου και με συγκινεί και 'μένα!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό το γλυκό σου το μωράκι να γεννηθεί χωρίς κόπο και γεμάτο υγεία!!!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι ότι τώρα θα έχεις ησυχάσει ε; Περιμένω να έρθει και σε μένα αυτή η στιγμή γιατί με τρώει το άγχος συνέχεια με το ένα και το άλλο ότι κάτι δεν πάει καλά,Παναγία μου φύλαγε τα μωράκια μας στην κοιλίτσα μας να είναι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Περιττό να σου πω ότι τρέχουν τα δάκρυα... :blush: :blush: :blush:

Τι τέλειο που πρέπει να'ναι... :) :)

Κοριτσάκι μου με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπεμπάκι σου! :)

μπράβοοοο!!!!!!

ποσο πολύ χαίρομαι!!!!!! αντε και στα δικά μας όσες περιμένουμε αυτό το σκίρτημα για πρώτη φορά!!!!!! και εγώ το περιμένω πως και πως να νιώσω τον μπεμπη μου!!!! μπράβο μπράβο!!! τελικά το μαμμυ είναι πολύ πολυ τυχερό!!! βρε μήπως να κάτσω και εγώ πολύ πολύ μπροστά στον υπολογιστή μήπως και τον ακούσω ???? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Yupi!!!!! :woohoo: :silly: :woohoo: :laugh: :woohoo: :silly:

Δεν είναι τέλειο το συναίσθημα???

Κι εγώ κάθε φορά που νιώθω τον μπεμπούλη μου να κουνιέται μέσα στην κοιλίτσα μου συγκινούμαι!!! :)

Άντε, να τους απολαύσουμε και στα ...γήπεδα :laugh: :silly:

ειστε ολες υπεροχες,δεν εχω λογια!!!!!!

ειναι τελειο το συναισθημα οντως κοριτσια,αλλα ξερετε τι με ανησυχει????αρχιζω και συνειδητοποιω οτι αφου κανω ετσι απο τωρα φανταστειτε οταν γεννησω και μετα,πως θα ειμαι!!!!!!!!!! δε θα μαζευομαι με τιποτα!!!!! :laugh: :laugh:

θα ειμαι μια τρελη μανα!!!!!!!!! :laugh: τρελα ερωτευμενη με τους αντρες της!!!

πω πω!!!!!!την εβαψα!!!!!! :laugh: :laugh:

alkost συγχαρητήρια!!!!! πρέπει να είναι τέλειο συναίσθημα!!!! εγώ είμαι έγγυος με δίδυμα στη 14η εβδομάδα και περιμένω πως και πως αυρή τη στιγμή. με το καλό να φας και άλλεσ πολλές κλοτσιές!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...