Μετάβαση σε περιεχόμενο

HELP! ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ FRISOLAC KATEYΘΕΙΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ FRISOLAC HA ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΙΝΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ FRISOLAC AC ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ.ΤΟ FRISOLAC AC ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ COMFORT. ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΕΝΤΟΝΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΓΡΥΠΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5.00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΛΥΣΗ ΒΡΗΚΑΤΕ

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ!

*Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ AC

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με ξαφνιαζει αυτο που λες γιατι κι εμεις πινοναμε το frisolac comfort και ο λογος ηταν η παλινδρομιση και η δισκοιλιοτητα!!!

με αυτο το γαλα ηρεμισε και εφτιαξε!!!

συγκεκριμενα το comfort μπορει να κανει ακομη και διαροιες.

και επεισης ειναι παχυρευστο κατι το οποιο μου ειχαν πει στο παιδων οπου νοσηλευτικε ο μικρος μου για την παλινδρομηση& την δυσκοιλιοτητα οτι ενδικνειται για αυτες τις περιπτωσεις!!

τωρα οσον αφορα τους κολικους η παιδιατρος μου μου ειχε πει οτι τα γαλατα δεν τους ελαχιστοποιουν απλα η συμβουλη και εκεινης και απο ειδικους στο παιδων ηταν η εξης:το μπιμπερο πρεπει να εχει κλιση προς τα επανω ετσι ωστε η θηλη του να ειναι παντοτε γεματη με γαλα(αυτο το λαθος εκανα εγω και το μωρο μου υπεφερε απο τρομερους κολικους,ρουφαγε αερα!!!)

επεισης¨:τακτικα ρεψιματα του μωρου,κλιση του κρεβατιου,να μην κοιμαται δλδ ευθεια αλλα με το κεφαλακι λιγο υπερυψωμενο και μικρα και συχνα γευματα.

για την δυσκοιλιοτητα μπορεις να κανεις και το εξης:επειδη και σε εμας αργησε λιγο να ενεργησει το comfort βοηθησαμε κι εμεις λιγακι...πως? στο γαλα του εβαζα λιγο χαμομηλακι πχ σε ενα μπουκαλι με 160ml νερο τα 60 ηταν χαμομηλι(το εκανα σε 2 γευματα την ημερα μεχρι που ξεκινησε και εκανε κακακια καθε μερα).

ελπιζω να σε βοηθησα να σου ζησει η μικρουλα σου και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκι μου,το καλύτερο είναι να εμπιστευθείς τον παιδίατρό σου που έχει εξετάσει το μωρό κ ίσως ξέρει καλύτερα!

Είμαι της άποψης οτι οι κολικοί γενικότερα δε μπορούν να ελεγχθούν κ σίγουρα δεν εξαρτώνται απο το γάλα..Η μικρή μου εκείνο το διάστημα θήλαζε κ το μόνο που απλά περιόριζε χρονικά τους κολικούς ήταν το χαμομηλάκι(το οποίο έπινα εγώ σε άφθονες ποσότητες)...

Όσον αφορά τη δυσκοιλιότητα κ τις αναγωγές το δικό μου μωράκι το έσωσε το humana AR το οποίο αρχίσαμε σαν συμπλήρωμα κ όταν χρειάστηκε να σταματήσω τον θηλασμό για βασικό γάλα...Είναι απο τα πιο ακριβά γάλατα στην αγορά αλλα πίστεψέ με,χάρη σ αυτό σταμάτησε να ταλαιπωρείται το μωράκι μου κ μαζί του κ εμείς!!

Φιλιά πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ TO FRISOLAC COMFORT ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΤΟΖΗ ΔΙΟΤΗ ΣΤΟ AC FRISOLAC ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΗΣ MILUPA ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΗ ΠΙΠΙΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JOANNA ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ..ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΝΑΜΕ FRISOLAC ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ..Κ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΟΥΛΙΕΣ.. :(

ΕΙΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΑΝΕΞΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΤΟΖΗ(ΟΧΙ ΓΑΛΑΚΤΟΖΑΙΜΙΑ) Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΑΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ..ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ NATIVA LF

ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Κ ΕΓΩ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!! ;)

ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ..ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ Κ ΤΟ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ..

Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ :blush::blush:ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ...ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΣΙΓΟΥΡΑ..!!

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εκτος του οτι θα ρωτησεις σιγουρα τον παιδιατρο σας τα γαλατα που αφορουν την παλινδρομιση ειναι συγκεκριμενα και αυτο στο λεω εκ πειρας.

απλα πρεπει να δειτε πιο αρεσει στην μικρουλα σου.

πχ. υπαρχει και το almiron pepti(ο δικος μου δεν το επινε με τιποτα!!!)

γιαυτο στο λεω αυτο.

καλα εκανες και πηρες χαμομηλι σε φακελακι ειναι πολυ καλυτερο απο το κιντερτε.

με τους κολικους βοηθανε πολυ και οι ασκησεις.

να της σηκωνεις τα ποδια στην κοιλιτσα ετσι ωστε να φευγουν τα αερια και να της κανεις μασαζακι ατην κοιλιτσα της(την χαλαρωνει και την βοηθαει)

ενα ομως θα σου πω να ξερεις

οι αναγωγες δεν φευγουν αμεσως!!

οτι γαλα και να παρεις,το καλυτερο αντιαναγωγικο να ειναι οι γουλιτσες αργουν να φυγουν, γιαυτο συζητησε με τον γιατρο σας πια γαλατα υπαρχουν γιαυτο το λογο και τοτε δες πιο αρεσει πιο πολυ στην μικρη σου.

δινε της μικρα και συχνα γευματα,τακτικα ρεψιματα μεσα στην διαρκεια του καθε γευματος και να δεις που σιγα σιγα θα σταματησουν οι αναγωγες.

και μαζι με τις ασκησουλες οι κολικοι θα μαλακωσουν γιατι αν λυθει και το θεμα της δυσκοιλιοτητας που τους δυναμωνει τοτε δεν θα εχετε προβλημα και το μωρακι σας θα ειναι πιο ηρεμο.

εγω αυτο καταλαβα απο την εμπειρια μου επειδη ο δικος μου δεν μπορουσε να κανει κακα του οι κολικοι του ηταν φρικτοι.μολις ελυσα το θεμα αυτο αρχισαν και μαλακωναν.οι αναγωγες του σπυρου μου σταματησαν οταν πηγε περιπου 10 μηνων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει κοριτσακι , ΚΑΛΟ 8Α ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗ8ΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ Κ Η ΣΥΝΕΧΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ)

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ALMIRON PEPTI , ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ (ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΔΕΝ ΤΟ 8ΕΛΕΙ) ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ -ΕΙΧΕ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ , ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΝ 30 ΜΟΙΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΕΧΩ(Κ ΤΟ ΡΗΛΑΞ) ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ , 8Α ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΑΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ (Η ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΤΡΟΦΗΣ ,ΚΡΕΜΟΥΛΑ).

Α Κ ΝΤΙΝΟΥΛΑ * ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΛΜΙΡΟΝ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααα ναι παλι καλα που το ειπες juliax τις ειχα εντελως ξεχασει!!!!!!!!!

στους κολικους του εδινα τις σταγονες infacolic(ειναι φυτικες και μου τις ειχαν δωσει στο παιδων)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ki egw sti mikri mou frisolac comfort tis dinw.mas exoun xalarwsei ta ponakia alla to provlima me to na energithei to exoume ki emeis.1 fora ti mera ki auto me boitheia dikia mou.kai tis bgainoun poli sfixta!exei 1 mina twra pou pinei to comfort...avrio tha pame sto paidiatro kai tha doume ti tha mas pei....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...