Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οταν εισαι 7 εβδομαδων και 5 ημερων οπως εγω..σημερα, ο υπερηχος απο εξωτερικα δειχνει αν ολα ειναι Ο.Κ με το μωρο????θα παω σε μια ΒΙΟCARE γιατι εχω αγωνια να δω αν ολα ειναι ενταξει!!δεν θελω ομως να μου κανει ασχετος γιατρος κολπικο υπερηχο?!!!Ραντεβου με το γιατρο μου να ακουσουμε καρδια απο Δευτερα Τριτη εχω!

Δημοσίευση

Το μόνο που θα δείξει ο συγκεκριμένος κολπικός υπέρηχος είναι αν υπάρχει εξωμήτρια κύηση και αν υπάρχει χτύπος καρδιάς! Ουσιαστικά τις πρώτες ενδείξεις ότι ξεκινάει μια καλή εγκυμοσύνη... Τίποτε περισσότερο για το μωρό.. είναι πάρα πολύ μικρό.. ουσιαστικά μόνο κύτταρα.. θα δεις μια κουκίδα! Σπάνια κάνουν εξωτερικό γιατί δεν μπορούν να πάρουν ενδείξεις! Με το καλό σου εύχομαι και μην αγχώνεσαι!

Δημοσίευση

ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΑΚΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΦΙΛΙΑ. :)

Δημοσίευση

sygxarhthria kopela mou!egw twra ema8a pws eisai egkuoula!loipon,egw eixa kanei uperhxos koilias otan hmoun 6 evdomadwn kai 3 hmerwn kai den fanhke tpt apolutws!!!!to apoluto keno!mou ekane o epimelhths gunaikologos kolpiko uperhxo kai eidame to mwroooo mas!!!!!kolpiko kane!8a to deis sigoura..einai polu mikroskopikouli gia na kataferei o uperhxos apo th koilia se toso mikrh egkumosunh na to deiksei.8a deis thn kardoulitsa tou na xtupaei..den 8a to ksexasw pote!!!mia koukkida na palletai grhgora!!!8a klais apo sugkinhsh!!!euxomai ola na sou pane teeeeeleia!!! :):) :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

eyxaristw marvel1984!!!ola kala phgan!kai kardoula akousa kai 15,8χιλ.ειναι το φασολακι μας!!!χιχιχι!αληθεια κοριτσια τωρα το πιστεψα οτι υπαρχει πραγματικα μεσα μου!!Ενα ονειρο που εγινε πραγματικοτητα!Μακαρι ολες οι κοπελες να το νοιωσουν συντομα αυτο το συναισθημα!

Δημοσίευση

an-n Πραγματι κολπικο εκανα!!!και το ειδα φασολακι τοσο δα!!και εγω τη πρωτη φορα εκανα εξωτερικο απλα για να δουμε αν ο σακος ειναι ενδομητριος..και δεν φανηκε τιποτα!!!giayto με ειχε φαει η περιεργια αν ολα ειναι καλα!

Δημοσίευση

Με το καλό Κατρίνα.Να πάνε όλα καλά.Μην αγχώνεσαι..είναι το χειρότερο που μπορεις να κάνεις.Λίγη προσοχή τον πρώτο καίρό και ...απόλαυσε το!! :) Κάνε τις εξετάσεις που σου λέει ο γιατρός σου όχι περιττα πράγματα.Θα μπορούσες να σήμερα να μην ακούσεις καρδούλα (εγώ άκουσα λίγο αργότερα) και να ανησυχίσεις χωρις λόγο!

Ολα καλά!! :):):)

Δημοσίευση

madrid05 se eyxaristw!!!δεν θελω να αγχωνομαι..μονο του μου βγηκε!επειδη εχω περασει καποιες ασχημες καταστασεις..δεν μπορουσα να χαρω πραγματικα!με επιφυλαξη χαιρομουν!τωρα που το ειδα να χτυπαει η καρδουλα του,τωρα ησυχασε και η δικη μου καρδουλα!!με το καλο κοριτσι μου καισυ!!!

Δημοσίευση

chrysoula mou..σε ευχαριστω!τελικα εσωτερικο εκανα!@και ολα καλα μου ειπαν!!δακρυσα απο συγκινηση!!!"γιατρε...μου εφτιαξες τη μερα...."του ειπα..και εκεινος απαντησε..ναι???χαμογελοντας .."καλο και αυτο!!!!"

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...