Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πείτε τα βρε κορίτσια μπας και ταρακουνηθεί η Μαρινιώ!!

Δεν έχει νόημα να το καθυστερεί. Θα είναι ή δεν θα είναι δεν θα αλλάξει κάτι αν κάνει το τεστ. Το μόνο που αλλάζει είναι να μάθει ποιά είναι η αλήθεια -που εμένα μάλλον για ευχάριστη μου φαίνεται Θα δείξει ...........:)

• Απαντήσεις 174
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μην περιμένεις άλλο κοριτσάκι, κάνε το να ηρεμήσεις ;);)

νομίζω είναι καλύτερο να ξέρεις το αποτέλεσμα όποιο και αν είναι αυτό :):)

μακάρι να είσαι εγκυούλα στο ευχομαι μέσα από την καρδιά μου :silly: :silly:

Δημοσίευση

Μαρινιω παλι τα ίδια????

Τι θα γινει βρε κοπελα μου? δεν ειχες πει οτι την επομενη φορα δεν θα περιμενες πολυ καιρο για να μαθεις? αν παθαινεις βιοχημικες μηπως πρεπει νατο ξερεις νωριτερα για να το προλαβεις????

αντε κοπελα μου αυριο πρωι πρωι να κανεις μια χοριακουλα!!!!

Δημοσίευση

Μαρινιω μου δεν μας λυπασαι που ανυσηχουμε τοσο??? Θα γεννησουμε η καημενες απο την αγονια μας πια!!! :ohmy::ohmy::ohmy: Αφου το βλεπεις οτι εχεις ολα τα συμπτωματα κανε το τεστ για να ξεκινησεις σιδηρο ταχυστα γιατι δεν ειναι καλο να ζαληζεσε τοσο!!! :blink::blink: κοιτα να ξεκουραζεσε οσο το δυνατον περισσοτερο! :kiss:

Δημοσίευση

Α ΚΑΛΑΑ.....ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ???

ΤΣ ΤΣ ΤΣ

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ?? :P

ΔΩΣΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ 2 ΦΩΝΗΕΝΤΑ!!!! :woohoo: :blink:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

Α ΚΑΛΑΑ.....ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ???

ΤΣ ΤΣ ΤΣ

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ?? :P

ΔΩΣΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ 2 ΦΩΝΗΕΝΤΑ!!!! :woohoo: :blink:

xxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol:

aston kai auton!!den mporei na me koumantarei!!ta exei paiksei o kaimenos!!! :lol::P:P

Δημοσίευση

Συγνώμη βρε Μαρινιώ μου να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις ήδη καθυστέρηση ή από σήμερα μετράς καθυστέρηση? Νομίζω στη γνωστή λίστα έχεις δώσει τελευταία ημερομηνία 3/2, δηλαδή σήμερα? Το ρωτάω γιατί πραγματικά αγχωθήκαμε!!!

Δημοσίευση

Droseroula έγραψε:

Συγνώμη βρε Μαρινιώ μου να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις ήδη καθυστέρηση ή από σήμερα μετράς καθυστέρηση? Νομίζω στη γνωστή λίστα έχεις δώσει τελευταία ημερομηνία 3/2, δηλαδή σήμερα? Το ρωτάω γιατί πραγματικά αγχωθήκαμε!!!

evala to argotero stin lista ths milinas!!! :P

koritsiaaa ennow 2 meroules meinan gia na kanw xoriaki!!! ;):lol::lol:

pantws pali zalizomai!!! :silly:

Δημοσίευση

μαρινιω έγραψε:

Droseroula έγραψε:

evala to argotero stin lista ths milinas!!! :P

koritsiaaa ennow 2 meroules meinan gia na kanw xoriaki!!! ;):lol::lol:

pantws pali zalizomai!!! :silly:[/quote:1ktsdz8d]

meta apo toses meres akoma zalizesai?kai kaneis emeto?exeis twra ka8usterhsh??ax makari μαρινιω να eisai..!!!alla exe to nou sou kai kammia iwsoula gastrenteritidas!apo aimatokritis pws pame? :blink:

Δημοσίευση

Οπότε μαρινιώ μου θεωρητικά από σήμερα ξεκινάει η καθυστέρηση σου! Άρα καλά το σκέφτηκες να κάνεις χοριακή σε 1-2 μέρες από σήμερα! Λοιπόν σου εύχομαι να είσαι πάρααααα πολυυυυύ έγκυος!!! ;)

Δημοσίευση

Μαρινιω μου εγω στην μπεμπα μου ζαλιζομουν απιστεφτα...μεχρι κ που μπηκα στον 4ο ακομα τα ιδια...δεν μπορουσα να μεινω ορθια...κ 1 ωρα μπορει να κρατουσε η ζαλαδα....αφου θυμαμαι ημουν στην δουλεια μου μιλουσε το αφεντικο κ εγω ημουν ετοιμη να πεσω....

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

Μαρινιω μου εγω στην μπεμπα μου ζαλιζομουν απιστεφτα...μεχρι κ που μπηκα στον 4ο ακομα τα ιδια...δεν μπορουσα να μεινω ορθια...κ 1 ωρα μπορει να κρατουσε η ζαλαδα....αφου θυμαμαι ημουν στην δουλεια μου μιλουσε το αφεντικο κ εγω ημουν ετοιμη να πεσω....

εμενα μουδιαζουν και τα ποδια μου...και ειμαι ετοιμη να πεσωω!!!το ειχεσ και αυτο? :blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...