Μετάβαση σε περιεχόμενο

ειμαι χαλια!!!!Βοηθηστε με σας παρακαλω

Recommended Posts

ΜΑΡΙΝΙΩ,ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ..ΟΠΩΣ ΕΣΥ! ΕΚΑΝΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ...ΕΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...ΕΜΕΤΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 174
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

marvel1984 έγραψε:

ΜΑΡΙΝΙΩ,ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ..ΟΠΩΣ ΕΣΥ! ΕΚΑΝΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ...ΕΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...ΕΜΕΤΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ!

makari na einai mia glikia talepwria o Theos kserei!!!!

egw tha perimenw mpas kai den erthei gia 9 mines!!! ;););)

Μαρινιω μου λες να ειμαστε μαζι εγκυουλες? Αχ μακααααααααααρι!!!!

Στο ευχομαι φιλεναδα!!!! Αν ειναι αυτο που θελουμε δε πειραζει, ας σε ταλαιπωρουν λιγο οι αναγουλες!!! Μακαρι να τα κανει ολα αυτα το σπορακι!!!

mariniw mou xairomai pou sunexizontai oi anagoules mou mono an exeis to sporaki sou mesa sth koilitsa sou!egw anagoules eixa prin thn ka8usterhsh kai dihrkesan mexri kai thn prohgoumenh evdomada me diakopes omws.sunolika na eixa 2-3 evdomades..oxi sunexomena..alla oi kaoures htan para polles!!ka8hmerina kai pwpw!den 8elw na ta skeftomai!perimenoume ta euxarista sou nai??? :):):kiss::kiss:

Μαρινιω,μακαρι να εισαι αλλααααααααααα πρεπει να συγκρατηθεις!!!!καθε μηνα μπορει επειδη το θελεις πολυ ,να βλεπεις διαφορα συμπτωματα.και απο εδω και περα δεν πρεπει να την πατας κατα αυτο τον τροπο!!!υπομονη και κανε τεστ μονο αν εχεις 2-3 μερες καθυστερηση!!!να προσεχεις και καλο κουραγιο!ααα.....και δεν σε ρωτησα???αρραβωνιαστηκες ???στειλε μηνυματακι ,χαθηκαμε!

"""ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...ΜΙΑΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ...ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!!

Κ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΕΤΟ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Κ ΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...

ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ??

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ

Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ..ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ """

ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΕΠΙΛΟΚΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ(ΟΧΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ)ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ...

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ :):)

ΜΑΚΑΡΙ Κ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΤΣΙ ΘΕΤΙΚΑ ;) ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΗ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ :):)

ax ntinaef euxaristwww!!!!!!!!!mou dwses poly kouragioooo!!!

ksereis simera den perimenw!!!

kai xthespiga gimnastirio kai enw prin den masousa kai evgaza to programma mou xthes zalizomoun kai DEN MPORESA na to oloklirwsw!!!eniwthw pws tha pesw katw...!!!! :ohmy::ohmy:

poly periergo kai auto!!! :blink::blink:

kai ann euxaristw!!!

kai ARGIROULA MOU tha ta poume...esena to nini sou kala einai???

cristi makari....

marvel kai esena se euxaristw pou niazese!!! :kiss::kiss:

koukles exw agwniaaa :silly:

καλημερα κοριτσια θελω τη βοηθεια σας .ειμαι στον τριτο μηνα προσπαθειων.τελευται απεριοδοσ 13 ιανουαριου.η κανονικη διαρκεια του κυκλου μου ηταν 31 μερες.τουσ τελευταιουσ 2 μηνεσ ομωσ πηγε στις 27.

αυτο το μηνα αποφασισα να παρω τεστ ωορυξιασ.το ξεκινησα την 11 μερα και μεχρι σημερα δεν χαμογελασε (που ειναι η 18)με βαση τον κυκλο τον 27 ημερων οι γονιμεσ περασαν τι συμβαινει εχετε παρομοια εμπειρία?

Kαλημέρα κι από μένα Μαρινιω!!!Περιμένω τα ευχάριστα νέα σου σύντομα για να επεκταθώ στις ευχές...με έπιασε αγωνία...χιχιχιχιχιχιχι

μαρινιω έγραψε:

ax ntinaef euxaristwww!!!!!!!!!mou dwses poly kouragioooo!!!

ksereis simera den perimenw!!!

kai xthespiga gimnastirio kai enw prin den masousa kai evgaza to programma mou xthes zalizomoun kai DEN MPORESA na to oloklirwsw!!!eniwthw pws tha pesw katw...!!!! :ohmy::ohmy:

poly periergo kai auto!!! :blink::blink:

kai ann euxaristw!!!

kai ARGIROULA MOU tha ta poume...esena to nini sou kala einai???

cristi makari....

marvel kai esena se euxaristw pou niazese!!! :kiss::kiss:

koukles exw agwniaaa :silly:

Μαρινιώ, σου στέλνω την καλημέρα μου και τη συμπαράστασή μου. ;) Είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση-είμαι, δεν είμαι- και περιμένω τη Δευτέρα που θα πάω στη γιατρό μου, να ξετυλίξει το ...κουβάρι... :silly:

Εύχομαι ολόψυχα να μην έρθει η ακατανόμαστη και σε λίγες μέρες να δούμε και τη δική σου ανακοίνωση εγκυμοσύνης!! :cheer::lol: :woohoo: :P

Αχ απ'οτι βλεπω τα συμπτωματα καλα κρατουν.... :) !!!!!!!

Μ'εχει πιασει κ εμενα αγωνια τωρα!!!!

Μαριννιω μου σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις ενα μικρο νινακι στο οποιο οφειλονται ολα αυτα :) !!!!!!!!!

Περιμενουμε νεοτερα!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΕ εγω τωρα το πηρα χαμπαρι το ποστ....

ειδες που σου ειπα οτι θα εισαι το 19??? αν μεχρι Δευτερα δεν εχεις περιοδο να κανεις αμεσως χωριακη και να μην το αφησεις οπως την αλλη φορα. Μακαρι μαρινιω μου μακαρι...

Σου εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου να είσαι τόσο "άρρωστη" που να κρατήσει 9 μήνες!!!

Περιμένουμε νέα σου και σύντομα με ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου ;)

koritsia thelw poly na eimai!!!alla auto ton mina mono 4 fores eixame epafes opote den to kovw na eimai...e????!! :(:(:(:(

mallon iwsi tha einai...!!!! :silly: :silly:

me sigkinite toooosooo poly me to endiaferon sas!!!

magisoula dikia sou h 19 thesi!!!! ;)

Μαρινιώ μου αυτό που λες δεν έχει σημασία!

Καμιά φορά αρκεί και μισή φορά για να μείνεις έγκυος! ;):P

Αρκεί να σου πω ότι και τις δυο φορές που'χω μείνει έγκυος, έτυχε και ήταν με μία επαφή! :)

Σήμερα έχεις συμπτώματα;;;

Όχι ότι έχουν κάποια σημασία γιατί καμιά φορά είναι τυχαία ή τα δημιουργούμε με το μυαλό μας... όπως και να'χει, εγώ σου εύχομαι να'χεις νινάκι στην κοιλίτσα σου!! :) :)

ax vre mariniw mou makari na se egguoula kai na vgeis apo tin lista mas:)xerw tha se xei faei i agwnia..pws eise twra ?ti niwtheis?i sunifada mou emeine me tin prwti me tinmia fora....koritsia na rwtisw kati?exw para polla ugra edw kai 3 meres...kai ponakia stin koilia mou tin proigoumeni vdomada imoun ston giatro an tha ginotan worixia den tha mou to lege...perimenw stis 21/2 ...3 mera periodou to kaname kai 5 kai 6 mera meta...den mporw na katalavw giati exw tosa ugra...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...