Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άλλη μια νέα μαμά στην παρέα σας!!!! είμαι 30 ετών και είμαι έγκυος 6 μηνών στο πρώτο μου μωράκι(ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ)!!! Όλα πάνε πολύ πολύ καλά!!!! το ίδιο ευχομαι για όλες τις μανούλες!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ όσες τα έχετε αγκαλιά ήδη & όσες τα περιμένουμε.....ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Με το καλο marianikolas !!!

Να απολαυσεις ετσι και το υπολοιπο της ομορφης εγκυμοσυνης σου και να εχεις μια πανεμορφη εμπειρια στον τοκετο γεματη συγκινηση και αγαπη!!

Εμεις ειμαστε εδω για οπτι και να χρειαστεις!!!

φιλια πολλα στην κοιλιτσα σου!! :laugh: :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στην παρέα του mammyland!

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τον κορίτσαρό σου!

Είμαι η Αντωνία και έχω και εγώ 2 κορίτσαρους! Η μεγάλη είναι 13 ετών και η μικρή 19 μηνών!

Ελπίζω να τα λέμε συχνά!

Δημοσίευση

καλως ορισες στην παρεουλα μας!!!

σου ευχομαι τα καλυτερα!!! και με το καλο και με εναν πονο να υποδεχτεις τον κοριτσαρο σου

εγω ειμαι η αναστασια 34 χρ και εχω ενα αγορακι 1,5 χρονων

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου.

Είναι η Άσπα και έχω δυο παιδάκια!!! :P

Ξεκουράσου τώρα που είναι ακόμα νωρίς, όταν με το καλό γεννήσεις θα με καταλάβεις.... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ οσο για τις μανουλες που τρεχουν......ΥΠΟΜΟΝΗ ...ειναι γλυκο το τρεξιμο!!!!! :kiss::kiss: :silly: :silly: :silly: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...