Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

και δεν μου λες ;;; γιατι απογοητευτηκες ;;;; εγω προσωπικα καποτε εκανα τεστ και βγηκε θετικο ενω δεν ημουν εγκυος !!! οποτε μην στεναχωριεσαι !! και αν εισαι λιγων εβδομαδων ουτε ο υπερηχος δεν δειχνει καλα καλα για αυτο καλυτερα μια χοριακη που ειναι 100 % εγκυρη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

FOTINI83 έγραψε:

καλησπέρα σε όλες!τελικά δεν κρατήθηκα και έκανα ένα τεστ clear blue το οποίο μαλλον βγήκε αρνητικό γιατί η γραμμή είναι τοσο που ίσα που την διακρίνεις!ο άντρας βεβαία επειδή το θέλει τόσο πολύ το βλέπει σαν να είναι θετικό!πλήρη απογοήτευση κοριτσια αλλά τόσα συμπτώματα τι να πω! :(

ισα που τη διακρίνεις?δηλαδή είναι αχνή?βλέπεις κάτι?μα αν είναι αχνή μάλλον είναι θετικό!!!για ξαναδες το

Αν υπάρχει γραμμή, έστω και αχνή, κάτι γίνεται!

Κι εγώ και η κολλητή μου, με καθυστέρηση είχαμε αρνητικά τεστ!!!

Μη βασίζεσαι στα τεστ!

Να πας για χοριακή για να'σαι σίγουρη!! ;)

Καλά αποτελέσματα!!! :)

ούτως η άλλως αύριο εχω ραντεβού στο γυναικολόγο μου!η γραμμη είναι τόσο αχνή που την διακρίνεις στο φως και επειδή δεν θέλω να εχω φρούδες ελπίδες το εκλαμβάνω ως αρνητικό!μακ'αρι να κάνω λάθος

Πάντως να ξέρεις πως σε αρχικό στάδιο της εγκυμοσύνης δε φαίνονται και πολλά στον υπέρηχο. Εγώ θα σου έλεγα πάντως να του τηλεφωνήσεις απόψε, να του πεις τι συμπτώματα έχεις και για το αχνό? τεστ να δεις τι θα σου πει. Μπορεί να θέλει να πας για χοριακή έτσι κι αλλιώς, για να ξέρει το βράδυ την τιμή. Εγώ αυτό θα έκανα...

Μακάρι να'σαι εγκυούλα! :) Στο εύχομαι!! :)

FOTINI83 έγραψε:

ούτως η άλλως αύριο εχω ραντεβού στο γυναικολόγο μου!η γραμμη είναι τόσο αχνή που την διακρίνεις στο φως και επειδή δεν θέλω να εχω φρούδες ελπίδες το εκλαμβάνω ως αρνητικό!μακ'αρι να κάνω λάθος

Fotini83, εγώ δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά τα τεστ, παρόλαυτά, ξέρω πως ακόμα και αχνή να είναι η γραμμούλα, είναι θετικό. Το λένε άλλωστε και οι οδηγίες χρήσης. Όπως και να χει, αύριο θα ξέρεις σίγουρα, εφόσον θα πας στο γιατρό.

Λοιπόν, ραντεβού αύριο το βράδυ για να ανακοινωσουμε και οι δυο τα ευχάριστα νέα!! :silly: :woohoo: :lol::cheer: :laugh: :P Θετική σκέψη πάνω απ'όλα!

fotini83 emena ta sumptwmata sou mou fainontai gnwrima..opws epishs k to test..akrivws etsi eixe sumvei kai se mena me to test kai omws hmoun!mono sto fws ths hmeras evlepa thn grammoula!mhn apogohteuesai!!eimaste edw na mas peis ta euxaaaaaaaaaaaaarista neakia sou!!! :):):)

κοριτσακια μου μου δινεται μια ελπιδα για να παω στο γιατρο με αλλη ψυχολογια σας ευχαριστω πολυ!ευχομαι σημερα το βραδυ να μπορω να σας πω ευχαριστα!

FOTINI καλημερα πως εισαι; μπορει το τεστ να ειναι αχνο κ να εχεις ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα... :) θα περιμενω νεα σου το απογευμα φιλακια :kiss: κ καρματακι για καλη τυχη... :kiss:

Φωτεινουλα,οπως βλεπεις ολες ζουμε την αγωνια σου...τι ωρα θα πας στο γιατρο;;;και γιατι εισαι τοσο απαισιοδοξη;;;;;;

ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΖΟΥΜΠΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!5 Κ 15 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΛΑΧΤΑΡΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!

Φωτεινή μην εμπιστεύεσαι τα τεστ του εμπορίου.

Είχα κάνει χοριακή Παρασκευή βγαίνει (11η) βγαίνει θετικό 47.

Την Κυριακή κάνω τεστ στο σπιτι ένα δήθεν σούπερ ακριβές και δεν δείχνει τίποτα.

Την Δευτέρα κάνω τεστ 145 χοριακή.

Τώρα είμαι 15η με δίδυμα.

Πάντως πιστεύω ότι εφόσον έδειξε έστω και λίγο μάλλον θετικό είναι.

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΛΙΓΑΚΙ!ΣΟΥΛΑ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GOLDY ΜΑΣ!

οσο αχνο και να ειναι το τεστ,ειναι θετικο!!!!!!!!!!!!

θα σου δωσω απο τωρα συγχαρητηρια,γιατι πιστευω οτι εισαι εγκυος!!!!

φιλακια πολλα

FOTINI83 έγραψε:

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΛΙΓΑΚΙ!ΣΟΥΛΑ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ GOLDY ΜΑΣ!

Fotini ελπίζω να έχεις κάτι καλό να μας ανακοινώσεις εσύ τουλάχιστον, γιατί εγώ δεν έχω. Όλα τα περίεργα συμπτώματα που μου έχουν παρουσιαστεί, ωφείλονται σε μια κύστη που βρήκε η γιατρός στην ωοθήκη.Μου έγραψε διάφορες εξετάσεις, αλλά μου είπε να κάνω και χοριακή άμεσα, για παν ενδεχόμενο, (εξωμήτριο φαντάζομαι...). Οπότε δεν έχει μωράκι αυτό το μήνα. :(

λυπαμαι πολύ goldy μου..αχ μη στενοχωριεσαι κι ολα θα πάνε καλά..γαμωτο πόσο ψυχοφθορο μπορει να ειναι ολο αυτο..θα ερθει όμως..να σαι σιγουρη

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ1ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΕΙ Ο ΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΗΘΗΣΕΙ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΩ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ!GOLDY ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ (ΔΕΝ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

μπράβο στο γιατρό σου κορίτσακι :):) είμαι σίγουρη ότι θα τον πετύχεις τον στόχο σου στους επόμενους δυο μήνες αν συνεχίσεις έτσι δυναμικά!

σου εύχομαι σύντομα να βάλεις θεματάκι στο οποίο θα μας ανακοινώνεις την εγκυμοσύνη σου :woohoo: :woohoo:

fotini μου αγαπη μου λυπαμαι κοριτσι μου αλλα αφου ο γιατρος ειναι θετικος σου ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις την εγκυμοση σου μη μας ξεχασεις ;):)

FOTINI83 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ1ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΕΙ Ο ΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΗΘΗΣΕΙ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΩ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ!GOLDY ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ (ΔΕΝ) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

Καλημέρα Fotini.

Καταλαβαίνω την απογοήτευση.. :( Λυπάμαι που δεν υπήρχε μωράκι, τελικά. Αλλά πού θα πάει, θα τον τσακώσουμε τον πελαργό! ;)

Σπερμοδιάγραμμα θα κάνει και ο δικός μου άντρας την Τρίτη. Όταν του το είπα, ΦΡΙΚΑΡΕ :lol::S ! Ο δικός σου πώς το πήρε?

cuando έγραψε:

λυπαμαι πολύ goldy μου..αχ μη στενοχωριεσαι κι ολα θα πάνε καλά..γαμωτο πόσο ψυχοφθορο μπορει να ειναι ολο αυτο..θα ερθει όμως..να σαι σιγουρη

Κατερινάκι, σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΝΙΝΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ!

GOLDY ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΚΑΙΓΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ!ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΡΙΚΑΡΕ?Ε ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...