Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Recommended Posts

Συγνωμη,δεν ηθελα να φανω αγενης,αλλα εχω μια φιλη απο Σαλαμινα που ειναι 6 μηνων και εχει τον Χριστοφορατο.Εχει ιατρειο εκει.Ευχαριστημενη ειναι λεει, ουτε κρυο ουτε ζεστη.Εγω παντως δεν τον ξερω αλλα εκεινη παει σαυτον πολλα χρονια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Η ΚΟΠΕΛΑ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ!ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ...

ο χριστοφορατος ειναι ο γιατρος μου πολλα χρονια....εχει ιατρειο κ στην αγ.παρασκευή κ στην Σαλαμινα....ειναι οντως στις εξωσωματικες στο Μητερα...ειναι πολυ καλος....τουλαχιστον εδω σαλαμινα εχει πολυ κοσμο κ εγω εκτος απο τα τεστ ΠΑΠ, σε ολη την εγκυμοσυνη μου κ στην γεννα εμεινα κατι παραπανω απο ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....ΕΙΔΗ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ.ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...