Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μια μικρη μανουλα μεγαλωνει!!!!(hope_89)

Recommended Posts

Νελλη μου ! ισα -ισα προλαβαινω να σου ευχηθω ..κοντευει 11.30 και μολις τωρα ειδα το θεματακι...μολις διαβασα για μια μικρη μανουλα ηρθες κατευθειαν στο μυαλο μου !

χρονια σου πολλα λοιπον ! ευτυχισμενα ,με υγεια και πολλα πολλα γερα παιδακια συντομα !!!!

ολα αυτα που περασες τα τελευταια χρονια σε εκαναν σιγουρα πιο ωριμη .δεν επαψες ποτε να επιμενεις και να παλευεις για οτι πραγματικα πιστεψες και δεν βγηκες σιγουρα χαμενη ..τα επομενα χρονια στην ζωη σου σου ευχομαι να ειναι πολυ πιο ομορφα απο ολα τα προηγουμενα ..οι ομορφες στιγμες που θα ζησεις να ειναι πολυ περισσοτερες απο τις δυσαρεστες..και τα μωρακια που θα ερθουν στην αγκαλια σου ( ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ) να ειναι ολα γερα και αισιοδοξα σαν την μαμα τους ..

να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε ...

μα πανω απο οοοοοολους η Αννουλα και ο αντρουλης σου ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααααα τωρα το ειδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

να σε χαιρονται

και να χαιρεσαι

την οικογενεια σου!!!!!!!

Φιλακια στο μωλακι σου την Αννουλα σου!!!!

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ:

ΟΣΑ ΑΣΤΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

ΚΙ Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΧΙΟΝΙΑ

ΤΟΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ :kiss::kiss::kiss:

χρονια πολλα νελλακι μου!σου ευχομαι τα φετινα σου γενεθλια να σου φερουν στην αγκαλια σου οτι πραγματικα ποθεις!!!να σαι πολυχρονη κ ευτυχισμενη μια ζωη με την οικογενεια σου

Αχ μωρε αργησα...τωρα το ειδα το ποστ :(

Νεφελακι μου :):):) πολυχρονη κ ευτυχισμενη!!!!!

Να εισαι παααααααντα τοοοοοοοσσσο γλυκια!!!!!!!!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ αυτοι εσενα κ συντομα να τη μεγαλωσετε κ αλλο ;)

:kiss::kiss::kiss::kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΛΥΚΟ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ....ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.....ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!!!!

Κοριτσάκι Μικρουλάκι Αγαπησιάρικο Νινάκι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρόμαστε όσοι σε αγαπάμε!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Χρονια πολλά Νέλλυ μου..Να τα εκατοστήσεις!!!!!!Να είναι υγιής κι ευτυχισμένη και να σε χαίρονται ο αντρούλης σου και το κοριτσάκι σου!!!!Και φυσικά εμείς!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Και μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι να χαρίσεις σύντομα ένα αδερφάκι στην πριγκίπισσά σου!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

:P:P Νελάκι,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!να σαι πολύχρονη και πολύχρωμη!!!!!!!!

Εύχομαι κάθε ευτυχία, να χαίρεσαι την οικογένεια σου , το παιδάκι σου και ευχή μου ότι επιθυμείς πιο πολύ να πραγματοποιηθεί πολύ πολύ σύντομα....με το καλό να ρθεί και ένα δεύτερο αγγελούδι που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας! :kiss::kiss:

Αχ βρε κοριτσάκια μου,τι γλυκές που είστε!!!

Δεν ξέρω ποιά να πρωτοευχαριτήσω για αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλες:ό,τι ποθείτε και πάντα υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Λοιπόν,χτες οι γονείς μου μού διοργάνωσαν παρτάκι!!! :woohoo: Φυσικά εγώ δεν το ήξερα και όταν με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο να πάω να τους πάρω γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου,δεν φαντάστηκα την έκπληξη που με περίμενε ;)

Έσβησα τα 21 μου κεράκια μαζί με την οικογένεια μου,σε ανοιχτή ακρόαση με τον καλό μου που δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει και τα 'χει βάψει μάυρα και φυσικά αγκαλιά με το κοριτσάκι μου! :P

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές! :kiss:

νελλακι μου χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!!σου ευχομαι πανω απ'ολα υγεια σε σενα κ την ομορφη οικογενεια σου!! :)

επισης να εισαι παντα ευτυχισμενη κ αισιοδοξη κ ολα τα υπεροχα ονειρα σου να γινουν συντομα πραγματικοτητα!!

κ του χρονου φιλεναδιτσα μου!! :kiss::kiss:

Λιγο αργα ηρθα??

οπως και να 'χει

Νελλακι χρονια σου πολλα ο,τι επιθυμεις για την οικογενεια σου.. και απο εδω και μερα μοοονο χαρες...

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...