Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νελλη μου ! ισα -ισα προλαβαινω να σου ευχηθω ..κοντευει 11.30 και μολις τωρα ειδα το θεματακι...μολις διαβασα για μια μικρη μανουλα ηρθες κατευθειαν στο μυαλο μου !

χρονια σου πολλα λοιπον ! ευτυχισμενα ,με υγεια και πολλα πολλα γερα παιδακια συντομα !!!!

ολα αυτα που περασες τα τελευταια χρονια σε εκαναν σιγουρα πιο ωριμη .δεν επαψες ποτε να επιμενεις και να παλευεις για οτι πραγματικα πιστεψες και δεν βγηκες σιγουρα χαμενη ..τα επομενα χρονια στην ζωη σου σου ευχομαι να ειναι πολυ πιο ομορφα απο ολα τα προηγουμενα ..οι ομορφες στιγμες που θα ζησεις να ειναι πολυ περισσοτερες απο τις δυσαρεστες..και τα μωρακια που θα ερθουν στην αγκαλια σου ( ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ) να ειναι ολα γερα και αισιοδοξα σαν την μαμα τους ..

να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε ...

μα πανω απο οοοοοολους η Αννουλα και ο αντρουλης σου ....

Δημοσίευση

Αχ μωρε αργησα...τωρα το ειδα το ποστ :(

Νεφελακι μου :):):) πολυχρονη κ ευτυχισμενη!!!!!

Να εισαι παααααααντα τοοοοοοοσσσο γλυκια!!!!!!!!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ αυτοι εσενα κ συντομα να τη μεγαλωσετε κ αλλο ;)

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΛΥΚΟ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ....ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.....ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

Χρονια πολλά Νέλλυ μου..Να τα εκατοστήσεις!!!!!!Να είναι υγιής κι ευτυχισμένη και να σε χαίρονται ο αντρούλης σου και το κοριτσάκι σου!!!!Και φυσικά εμείς!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Και μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι να χαρίσεις σύντομα ένα αδερφάκι στην πριγκίπισσά σου!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

Δημοσίευση

:P:P Νελάκι,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!να σαι πολύχρονη και πολύχρωμη!!!!!!!!

Εύχομαι κάθε ευτυχία, να χαίρεσαι την οικογένεια σου , το παιδάκι σου και ευχή μου ότι επιθυμείς πιο πολύ να πραγματοποιηθεί πολύ πολύ σύντομα....με το καλό να ρθεί και ένα δεύτερο αγγελούδι που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσάκια μου,τι γλυκές που είστε!!!

Δεν ξέρω ποιά να πρωτοευχαριτήσω για αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλες:ό,τι ποθείτε και πάντα υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Λοιπόν,χτες οι γονείς μου μού διοργάνωσαν παρτάκι!!! :woohoo: Φυσικά εγώ δεν το ήξερα και όταν με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο να πάω να τους πάρω γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου,δεν φαντάστηκα την έκπληξη που με περίμενε ;)

Έσβησα τα 21 μου κεράκια μαζί με την οικογένεια μου,σε ανοιχτή ακρόαση με τον καλό μου που δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει και τα 'χει βάψει μάυρα και φυσικά αγκαλιά με το κοριτσάκι μου! :P

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές! :kiss:

Δημοσίευση

νελλακι μου χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!!σου ευχομαι πανω απ'ολα υγεια σε σενα κ την ομορφη οικογενεια σου!! :)

επισης να εισαι παντα ευτυχισμενη κ αισιοδοξη κ ολα τα υπεροχα ονειρα σου να γινουν συντομα πραγματικοτητα!!

κ του χρονου φιλεναδιτσα μου!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 31 αλλά τα έχω όλα χαμηλά και φεριτίνη και όλα. Μου είπε καλύτερο από το να πάρω δεύτερο σίδηρο, μιας και έχω θέμα με το στομάχι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης, με επιδείνωση τώρα! Πρώτη φορά θα κάνω. Αντε να δούμε. Μου είπε θα κόψω το σίδηρο έως να γεννήσω, καθώς δεν τον χρειάζομαι μετά από αυτό. Αλλά ξέχασα να την ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πάντως έχω ραντεβού στο νοσοκομείο την μεγάλη εβδομάδα, οπότε θα ρωτήσω τον εκεί γιατρό. Πια θα με παρακολουθούν στο νοσοκομείο μιας και φθάσαμε στην 33η εβδομάδα σχεδόν! Κατα τα άλλα νομίζω σχεδόν τα ετοίμασα όλα. Πλυντήρια σίδερο ήθελα και κάποια αναλώσιμα που έκανα παραγγελία και έμειναν μόνο να πάρω κανένα αφρόλουτρο και λαδάκι για το μωρό.   
    • Αυτό με την ώρα στο κομμωτήριο το σκέφτηκα και εγώ. Οπως και μην βγάλω αλλεργία😂 Τελικά κάνουμε πολλές διάφορες κορυφαίες σκέψεις!
    • Ξεκίνησε να μου κοιμάται 11ωρο όταν βάλαμε κ το μεσημεριανό, όπου τρώει περίπου 270 γραμμάρια. Μόνο σε εμένα δεν κοιμάται πάνω μου και το προσπάθησα πάρα πολύ. Να φανταστείς τη μέρα δεν κοιμάται μόνος του όπως το βράδυ. Θέλει λίγο κούνημα. Τον κουνούσα για λίγο με ρυθμικό "σσσσσσ" κ τον φιλάω πάντα δίπλα στο μάτι του για να δω αν όντως κοιμάται. Αν δεν ανοίξει τα μάτια τον ξαπλώνω στο κέντρο του κρεβατιού κ ξαπλώνω δίπλα του κ μου κρατάει το δάχτυλο. Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόταν πάνω από πέντε λεπτά και μετά σιγά σιγά άρχισε να αυξάνει το χρόνο, γιατί συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να τον πάρω αγκαλιά για να κοιμηθεί πάνω μου. Απλά μου μείωσε την ώρα που κοιμάται τη μέρα. Στην αγκαλιά μου κοιμόταν πάνω από ώρα. Κι αν δω ότι πάει να ξυπνήσει ξανά κάνω το ρυθμικό "σσσσσσ" για να κλείσει τα μάτια του κι ένα ελαφρύ χτυπηματακι στον πωπω σαν να κουνιέται λίγο.  Στην αρχή όταν ανεβαίνει το δόντι σπρώχνει και το ούλο μαζί κι αυτό πονάω, πρέπει να βγει το δόντι έξω από το ούλο. Αν βάλεις το δάχτυλό σου στο δόντι θα πρέπει να πιάνεις μυτακι! Δοκίμασέ την να το φάει κρύο. Εγώ κατάλαβα ότι τον ενοχλεί όταν μια μέρα πάλευα να τον ταΐσω το ζεστό φαγητό κι έπρεπε να φύγω για δουλειά. Είχαμε σαράντα λεπτά παλεύαμε κ ήταν η πεθερά μου κ της λέω αφήστε τον κανένα δεκάλεπτο να κρυώσει το φαγητό και δώστε το μετά. Κ μου στέλνει μήνυμα ότι το έφαγε όλο. Έτσι από εκείνη τη μέρα δεν αφήνει τίποτα  Όσο για τον ατμομαγειρα βολεύει μόνο στο ότι γυρνάς έναν διακόπτη και περιμένεις να κλείσει μόνος του στον χρόνο που τον ρυθμισες! Κι ότι μπορω να βάλω στη χύτρα το δικό μας φαγητό.
    • Ναι κορίτσι μο @Sia A έστειλα να ρωτήσω για το ποτε θα πρέπει να το κλείσω είπα ότι βάση εξετάσεων θα μπορούμε από μέσα Ιουνίου και μετά κ αυτοί μου έκλεισαν ραντεβού για 20 Ιουνίου. Μακάρι να μην χρειαστεί αλλά καλύτερα να είμαστε έτοιμοι από τα διαδικαστικά και βλέπουμε!! @melitiniღ @annie! Σας ευχαριστώ κορίτσια άρα όντως γίνεται εξ αποστάσεως καλύτερα έτσι.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...