Μετάβαση σε περιεχόμενο

pseudothiles medela!!!!!


Recommended Posts

kalispera se ola ta koritsia!!!

xreiazomai tin voitheia sas giati exo agxothei pragmatika.gennisa stis 16/01 kai thilazo apokleistika.ixera apo tin arxi oti tha exo thema me tis thiles mu kathos den proexixan kai polu.etsi kai egine...sto maieutirio mu edosan pseudothiles tis medela,apo tote thilazo kanonika me autes xoris kanena provlima.

to mono thema pou exo einai oti exo akousei oti meionoun to gala kai genika den einai kalo gia to moro,mexri stigmis den exei meiothei to gala mou isa isa...exo polu kai polles fore ypofero...milisa me tin maia mou pou xereis kai tis thiles mou kai to megethos tou provlimatos kai mu eipe pos den yparxei kanena thema!anisixo omos giati akouo diafora.thelo polu na thilaso toulaxiston ena 6 mino kai den thelo me tipota na prokaleso ego i idia tin meiosi tou galatos.

sas parakalo opoia xerei apo sas,as me voithisei!!

sas euxaristo polu!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπν θα αφισεις το μωρο να σου βγαλει τις θηλες.

Αυτο θα γινει σταδιακα. Οταν βαζει την ψευτοθηλη και το μωρο αρχηζει να θηλαζει, μετα απο λιγο, βγαλτο απο το στηθος, βγελε την ψευτοθηλη,και ξαναβαλε το μωρο στο στηθος. Θα παιδευτεις μερικες μερες αλλα αξιζει τον κοπο...

Δεν ξερω αν μειωνουν το γαλα η οχι, καλα θα ηταν ομως να τις ξεφορτωθεις για να θηλαζει καλυτερα το μωρακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το μωρακι σου :)

Οσο πιο γρηγορα πεταξεις τις ψευδοθηλες τοσο καλυτερα για σενα για το μωρο σου και για τη γαλουχια σου . Ναι οι θηλές μειωνουν το γαλα και ειναι κατι που γινετε σταδιακα . Ακομα δεν μπορεις να το δεις γιατι ακομα δεν εχεις εδραιωσει τη γαλουχια .

Δεν εχει καμια σημασια που οι θηλες σου δεν προεξέχουν . Θηλάζουν επιτυχως και μητερες με εισέχουσες θηλες χωρις ψευδοθηλες . Το μωρο πιάνει τη θηλαία αλω και οχι τη θηλη οποτε δεν μας ενδιαέρει η μορφολογια της θηλης . Αν υπάρχει ιδιαιτερο θεμα μπορει να χρησιμοποιηθει μια συσκευη που βοηθά τις θηλες να εξέχουν αλλα δεν νομιζω οτι εχεις τετοιο θεμα .

Προσπαθησε σιγα σιγα να θηλάζεις χωρις θηλες και θα δεις ποσο ευκολο και απολαυστικό ειναι :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Ο λόγος που σου έδωσαν τις θηλές είναι πέρα για πέρα κουτός. Αν θες μια συμβουλή από μητέρα που θηλασε δυο παιδιά, το ένα με θηλές Μεντέλα και το άλλο χωρίς, είναι ΠΕΤΑ ΤΙΣ! ΚΑΨΕ ΤΙΣ. ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.

Ναι, μειώνουν το γάλα και το γράφουν και οι οδηγίες.

Εγώ είχα επίπεδες θηλές και πληγές. Μου τις έδωσαν στη πρωτη κόρη και πίστεψέ με δεν ευχαριστήθηκα τον θηλασμό. Να μη μπορώ να βάλω το παιδί στο στήθος όπως όλες οι μητέρες; ΓΙατί;;; Να πρέπει να αποστειρώνω, τα περιμένει το παιδί να τοποθετηθούν σωστά, να γλυστράνε, να... να... να...

6 μήνες θήλασα με ψευδοθηλές. 6 μήνες με αυτά τα παρένθετα στην απόλαυση. Είναι σαν να κάνεις έρωτα με προφυλακτικό. Το είχα καημό να θηλάσω χωρίς αυτές. Το έλεγα και το ξαναέλεγα στην δεύτερη εγκυμοσύνη.

Την δεύτερη φορά οι θηλές μου πληγώθηκαν αμέσως και στο νοσοκομείο μου έβαλαν θηλές. Η απογοήτευσή μου δεν περιγραφόταν. Μεγάλη στεναχώρια...

Στις 3 εβδομάδες έπαθα την πρώτη μου μαστίτιδα και είδα το πολύ γάλα να μειώνεται και να μη χορταίνει το παιδί. Και ναι έφταιγαν οι θηλές. Τι σούπες και τι τσάγια έπινα. Τίποτα.

Τις πέταξα και πέθανα στον πόνο. Αλλά αυτό ήταν η μόνη λύση. Οι πληγές έγιναν πολύ γρήγορα καλά και 2 εβδομάδες μετά, ο πόνος ήταν πιο υποφερτός. Και το γάλα; Άφθονο!

Ένα χρόνο μετα και θηλάζω χωρίς θηλές. Οι θηλές μου δεν είναι πλέον επίπεδες αφού με το πολύ ρούφηγμα τις έχει βγάλει έξω. Και ΚΑΘΕ θηλασμός είναι μια υπέροχη στιγμή. Και το γάλα; Αφθονο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να ξέρω και εγώ που ετοιμάζομαι... καλό θα ήταν να αντισταθούμε στις ψευδοθηλές και να μην χρησιμοποιήσουμε καθόλου όσο και να επιμένουν στο μαιευτήριο, έτσι δεν είναι;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φτου...........

Έγραφα έγραφα και σβήστηκαν όλα...

:(:(:(

Ένα μόνο θα πω και θα επανέλθω αργότερα....

Δεν πρέπει να τρομοκρατούμε την κοπέλα...

Στην παρούσα φάση είναι ο μόνος τρόπο για να δώσει το γαλατάκι της στο μωράκι της.

manm έχω να σου πω πολλά απλά τώρα δεν έχω χρόνο για να γράφω. Το βραδάκι θα επιστρέψω και θα σου πω τα πάντα.

Προς το παρόν να αναφέρω μόνο πως έκοψα τις ψευτοθηλές μετά από 7 μήνες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν την τρομοκρατουμε ! Εσεις που χρησιμοποιήσατε θηλες βοηθήστε την με διαφορα τιπς να της πετάξει .Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεί θηλες !

Mamoli δεν επιμένουν συνήθως αλλα μπορει να σου τυχει καμια κουλή που θα σου λεει οτι δεν εχεις καλες θηλες κλπ . Εχεις επιπεδες θηλες ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω τις ξεφορτωθηκα με τον τροπο που σας εγραψα. Και τοτε ειχα γραχει εδω στο μαμαυ...μου ειχαν πει οι κοπελες να τις ξεφορτοθω..αλλα δεν μπορουσα. Μετα πηρα τηλεφωνο μια συμβουλο θηλασμου...μου ειπε οτι αφου θηλαζω ετσι, να το κανω με αυτον τον τροπο. Εκανε 5 μερες περιπου να πιασει καλα το στηθος, απο τοτε θηλαζουμε ασταματητα. Θα δειτε οτι ακομα και αν τις βαλετε, θελει λιιιιγο υπομονη και επιμονη και θα τις ξεφορτωθειτε, αφιστε τις χαζομαρες με τις εισεχουσες και επιπεδες. Θα σας τισ βγαλει εξω το μωρο σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sas euxaristo gia tis apantiseis sas.

o logos pou evala thiles einai oti sto maieutirio kai mesa se 2 meres evgaza aima kai ponousa frikta.i theia mou pou einai kai paidiatros kai exei thilasei 3 paidia kai einai yper tou thilasmou mu eipe vale thiles giati se tetoies periptoseis ponou kai erethismou eidika meta ton toketo pou ola einai kapos,o egkefalos dinei entoli na stamatisei o thilasmos logo ponou,ormonon..opote gia na min to kopso mu eipe gia ena diastima valtis..apla kapoia stigmi kai siga siga na tis kopso..mu eipe episis oti stin arxi kai eidika ton proto kairo pou i kourasi einai polu ta xenixtia episis polla,na min mpo se tetoiou eidous diadikasia..oses fores exo prospathisei..me dagkonei ma ponaei kai sto telos kataligoume na tsirizei,na neuriazei,kai na stenaxoriemai kai go.

elpizo na ta katafero....!!!!apla den thelo na ta paratiso kai telika na min thilaso..akouo apo pantou..ektos tis mamas mou pou thilase 3 paidia kai mena mexri ta 2 mou,kai mu lene..exeis meinei misi..kai thilazeis kiolas?????kai ta pairno....i alitheia einai oti exasa ola ta kila tis egkimosinis,kai eimai kai pio xamila..alla oxi logo thilasmou..troo san to zoo exo monima tin mama mou spiti kai mu mageireuei ta panta..apla o mikros xipanei ana 2oro..kai otan koimatai olo kai kati kano,,,

auta koritsakia mou!

tha perimeno kai alles na mu peite tin gnomi sas

euxaristo oles!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ημουν απο τις τυχερες και δε χειαστηκα ψευτοθηλες και αλλα παρομοια..ομωςη φιλεναδα μου που τις χρησημοποιησε γιατι ειχε εισερχουσες θηλες ...γιατρεια δεν ειδε ...το γαλα μαζευοταν αναμεσα στη θηλη και στη ψευτοθηλη το μωρο κουραζοταν στο ρουφηγμα οι θηλες παπαριαζαν απο το μουλιασμα και το αποτελεσμα ηταν ξαφνικα ν αανοικουν οι θηλες τις και να τρεχει αιμα.πονουσε πολυ και δεν εβαζε το μωρο οπως θα πρεπε στο στηθος με αποτελεσμα το μωρο να πιρνει και συμπηρωμα και γενικ αδημηουργηθηκε ενας φαυλος κυκλος.

σε καλο δεν την οδηγησαν οι ψευτοθηλες..το μωρο επινε ολο και λιγοτερρο και το αποτελεσμα ...μειωθηκε το γαλα στις 40 μερες και τερματισε αγανακτισμενη το θηλασμο.

Δεν ξερω αν ο λογος ηταν πραγματικα οι ψευτοθηλες...ή ελειψη υπομονης και ανεκτικοτητας στο πονο...αλλα νομιζω οπως καλο θα ηταν με τη βοηθεια μιας εμπειρης και καλης μαιας ν ασου δηξει το σωστο τροπο θηλασμου απο κοντα και με πολλη υπομονη να πεταξεις τις ψευτοθηλες.

ΕΠΙΜΕΝΩ!!!με καποια υποδειξη απευθειας..ειναι κριμα να αγχωνεσαι ...δοκιμασε να βοηθηθεις απο καποιον και τοτε τολμησε να τις πεταξεις.

Εγω απλα σου ειπα την εμπειρια της φιλης μου οπως την εζησα εγω!

Δεν ειμαι ομως η ιδια παθουσα.

φιλακια καλη υπομονη και καλη επιτυχια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία μου καλά έκανες και έβαλες αυτό το θέμα γιατί κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.. δεν έχω ρώγες και σκέφτομαι από τώρα να αγοράσω αυτές τις θηλές και σταδιακά να προσπαθήσω να τις κόψω. Στα λόγια βέβαια όλα είναι καλά, στην πράξη δεν ξέρω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το νινι..

εγω θηλασα με ψευτοθηλες 16 μερες...

στο μαιευτηριο με ειπαν οτι αφου δε πιανει βαλτες.. :blink::angry::angry:

εγω σα ψαρωμενη τι να κανω..εβαζα..

κ το ζωον πηρα με δικη μουλογικη καουτσοθκ οτι ειναι πιο κοντα στη ρογα σε σχεση με τη σιλικονι..

αλλα η καουτσουκ ειναι χοντρες σε σχεση με τη σιλικονι.

κ ναι μπορω να πω οτι ενασ λογοσ που παιδευτηκα στο θηλασμο ειναι αυτος..

μου μειωνοταν το γαλα..

τα λεω τωρα που τα σκεφτομαι με καθαρο μυαλο...

τοτε δε πηγαινε το μυλαο μου..

κ στισ 16 μερες, επεσε κατω στο πατωμα κ βαριομουν να την αποστηρωσω κ λεω δε το βαζω χωρισ?να δω θα πιασει?

ε κε επιασε...κ απο τοτε τισ πεταξα...

απολαυσα κ απολαμβανω θηλασμο. ;)

να κοιμοταν κ λιγο πιο πολυ θα το εκτιμουσα..

αλλα αν εχεισ προβλημα με υπνο ελα στο εξπρες... :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άρα thouli μου καλό είναι να μην βάλουμε καθόλου θηλές κι ας μην έχουμε ρώγα; θα μας την βγάλει το μωρό; ή να βάλουμε για κάποιες μέρες θηλές και στην συνέχεια να τις βγάλουμε;

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιταξε νομιζω οτι βαζεις λαθος το μωρο στο στηθος...για να σε κανει τετοιες πληγες..θα σου πουν και η λαλα και η Βικυ και τα αλλα κοριτσι απου θηλαζουν....

Κοριτσια γεννικα ειναι καλο να θηλαζετε χωρις τις θηλες...ειδικα στην αρχη που χρειαζετε προσπαθεια να "εκπαιρευσετε" το μωρο σας να πιανει σωστα το στηθος και να ενεροποιησει τους αδενες καθοδου του γαλακτος. ΑΛΛΑ σε περιπτωσεις που υπαρχει οντος προβλημα γνωμη μου παντα ειναι να βαλετε θηλεσ και σε πρωτη ευκαιρια να τις ξεφορτωθειτε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nickis έγραψε:

Άρα thouli μου καλό είναι να μην βάλουμε καθόλου θηλές κι ας μην έχουμε ρώγα; θα μας την βγάλει το μωρό; ή να βάλουμε για κάποιες μέρες θηλές και στην συνέχεια να τις βγάλουμε;

Ευχαριστώ

κοιτα εγω ειχα παντα ρωγα...οποτε κακωσ τις ςβαλα... :dry:

αλλα κ να μη εχεισ μια καλη λυση νομιζω ειναι βαλτεσ για ενα λεπτο ισα ισα να σε πεταξει τη ρωγα(γιατι απο το ρουφα ρουφα θα βγουν)κ μετα βγλτε τη ψευτοθηλη κ συνεχιστε θηλασμο...

σωστα τα λεω λαλα????????? :P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επέστρεψα!!!!

Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία σχετικά με το θέμα.

Καταλαβαίνω πως όλα αυτά που διαβάζεις σχετικά με την παραγωγή σου κλπ σε αγχώνουν αλλά μην στέκεσαι μόνο σ'άυτα.

Τις 2 πρώτες μέρες που γέννησα είχα σχετικό πρόβλημα με το θηλασμό. Η μικρή δυσκολεύοταν να πιάσει σωστά το στήθος. Η μαίες μου πλάσαραν τις ψευτοθηλές γιατί δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν μαζί μου. Έτσι λοιπόν από την 3η μέρα θήλαζα κανονικά με τις ψευτοθηλές. Μόλις επέστρεψα σπίτι δεν κατέβαλα καμία προσπάθεια να την κάνω να πιάσει σωστά το στήθος για περίπου ένα μήνα γιατί ήμουν άσχημα ψυχολογικά και δεν είχα το κουράγιο. Το γεγόνος πως είχα καταφέρει να θηλάζω αποκλειστικά έστω και μ'αυτόν τον τρόπο μου ήταν αρκετό. Θεώρησα πως μετά από τόσον καρό είχε μάθει στα εύκολα και δεν υπήρχε άλλη λύση.

Έπειτα κατά καιρούς προσπαθούσα αλλά μάταια. Πότε έπιανε η μικρή και πότε όχι. Εκνευριζόταν και προκειμένου να μην την ταλαιπωρώ τς έδινα αυτό που ήθελε όπως το ήθελε. Όταν πλησίαζε στους 7 μήνες είπα να ξαναξεκινήσω την προσπάθεια. Ξεκίνησα να την ταίζω στον ύπνο της όπου και κατάλαβα πως πιάνει πάντα!!! Αύξανα σιγά σιγά τα γέυματα χωρίς τις θηλές...

Σε μια εβδομάδα μέσα είχα πετάξει τις ψευτοθηλές και η Ειρήνη μου ήταν απολύτως συνεργάσιμη!!! Έτσι εύκολα και απλά!!!

Ο θηλασμός έπειτα έγινε ακόμη πιο εύκολος και γρήγορος.

Να σημειώσω ακόμη πως ΕΓΩ δεν αντιμετώπησα ποτέ πρόβλημα με την παραγώγη μου όσο τις χρησιμοποιούσα.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Για όλα υπάρχει λύση. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις δες το σαν έναν τρόπο για να δίνεις το γάλα σου στο παιδί σου.

Αν πάλι έχεις το κουράγιο και τη θέληση εμείς εδώ είμαστε να σε στηρίξουμε!!!

Προσωπικά έχω όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσω αρκεί να το θέλεις και συ!!!

Είμαι στη διάθεσή σου λοιπόν!!

Αυτάάάά....

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...