Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,ειμαι 48 χρονων,και εχω ινομυωματα στη μητρα διαστασεων απο 19 εως 23 mm.Προσφατα εκανα υπερηχο και βρεθηκε οτι η μια μου ωοθηκη,η αριστερη, ειναι πιο μεγαλη απο το φυσιολογικο.Η δεξια μου ωοθηκη ειναι 20 mm εως 16 mm ΕΝΩ η αριστερη οωθηκη ειναι 55mmΧ 39 mm και εχει οωθυλακιο διαμετρου 22 mm,και βρεθηκε μορφωμα κυστικο με διαυγες περιεγχομενο,διαστασεων 25mm (εικονα κυστικου οωθυλακιου) και ετερο κυστικο με διαυγες περιεχομενο διαμετρου 24 mm,(κυστικο οωθυλακιο).Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε εαν αυτες οι κυστες ειναι ενδειξεις κακοηθειας..;Και επισης για ποιο λογο μια ωοθηκη μπορει να ειναι πιο μεγαλη απο το φυσιολογικο; Να συμπληρωσω μια οτι τελ.φορα αδιαθετησα στις 14-1.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
    • Αχ και γω πεθαίνω με το παραμικρό κουράζομαι με πονάει η μέση μου και σαν μη φτάνουν αυτά σήμερα νόμιζα όταν θα κατουρηθω πάνω μου σαν κάτι να με παταει 🤦
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Κοίτα όμως κι εσύ να είσαι καλά, και ότι έγινε έγινε.. ας το πίσω και συνέχισε τη ζώη σου..!!! Με πολύ αγάπη..!!! 🫶🏻
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...