Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 260
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τα μικρα καλα ειναι καλη μου.κ εγω καλα ειμαι αν εξαιρεσουμε το οτι ειμαι κρυωμενη με πονολαιμο,πονο σε ολο το κρμι ,πονοκεφαλο, κ συναχι :?:?:shock::shock: κατα τ'αλλα δοξα το θεο, μια χαρα!!!!!!!

εσενα τα μικρουλια σου κααλα ειναι??

Δημοσίευση

hello! χαθηκα γιατι εχω προβλημα με τον υπολογιστη.

ελιζα και εγω αρακα εφτιαξα σημερα!

ηλιαννα στειλε καμμια μεριδα , αν εμεινε, :lol: μιαμ και περαστικα !

ρανια θα επρεπε και οι νυφες να αφησουν τους εγωισμους ειδικα τωρα που η γυναικα βρισκεται σε αυτη τη κατασταση , ο Θεος να τις φωτισει .

αυτα! ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα !

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ...ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ...Η ΒΙΟΨΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΩ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΠΙΤΙ...ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ Κ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ...ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ!!!

Δημοσίευση

σιδερενια , ρανια και καλα αποτελεσματα ! εχω και εγω ενα θεματακι με ενα πολυποδα , να δω ποτε θα το παρω αποφαση.

λοιπον ,κοριτσια για πεστε ποτε σας βολευει για βολτιτσα ? Σαβκυρ ή καθημερινη ? τι θα λεγατε για καθημερινη (εκτος τριτης) πρωι ?

Δημοσίευση

Ηλιαννακι καλα ειναι και τα δικα μου!Περαστικα σου!!!

Ρουλα μου και εγω εχω μια κυστη που πρεπει ναα βγαλω και δεν το παιρνω αποφαση :oops:

Ρανια καλα αποτελεσματα!

Κοριτσια και εγω μεσα ειμαι για καφε αλλα να το ξερω πιο νωρις για να κανονισω να αφησω τον μικρο.

Δημοσίευση

μπορουμε να βρουμε μια καθημερινη απο δευτερα ! λοιπον ? τριτη πρωι δεν μπορω γιατι παω λαικη ! θα προτιμουσα πρωινα , που τα παιδια ειναι στο σχολειο και εχω μονο την μικρη . αλλα αν μπορειτε μονο απογευμα , οκ . το συζηταμε.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσάκια!! Και εμεις μεσα ειμαστε για την συναντηση, οποτε θέλετε!! Εμας μας βολευει απο Δευτέρα γιατι θα εχω τα πεθερικα μου εδω απ' αυριο!! Απλα αν κανονιστει για Δευτέρα πρωι, να το ξερω εγκαιρως για να κανονισω να κανει απογευμα το εμβολιο η μικρη μου!!

Ράνια, θα ερθουμε εμεις να σας παρουμε οποια μερα κι αν ειναι!!

γκρρ.. θα την πνιξω την κορη μου, ειναι η τρίτη φορα που βγαζει το παντελονι και τις καλτσες και μου τα φερνει!!!!!!!! Τσιτσιολινα θα μου γινει!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες!!!!!!τι κανετε ?πως ειστε σημερα????? μμμμμμ κατι για συναντηση ακουω,για ποτε λετε???

ρανια μου καλα αποτελεσματα να εχεις καλη μου!!!!!!!!

εμεις ειμαστε χαλια ολοι εκτος απο τον αγγελο( παλι καλα)!!!!η κορη μου εχει δυο μερες πυρετο κ της εχει κλεισει η φωνη της :(:(:(:( !!! αντε να φυγει αυτος ο χειμωνας......!!!!

τι αλλα βρε κοριτσια???

Δημοσίευση

Χθες πηγαμε εκτακτως στον Σαρλη. Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση, κριμμα που ξεγεννάει μονο στο Ερρικος Ντιναν!! Εχω πολλα τραβηγματα, καψιματα και πονους στην τομη μου!! Τελικως ειχα δικιο που ελεγα πως κατι δεν παει καλα ξαφνικα!! Το παχος της μητρας αντι να ειναι παντου 7 χιλ στο μηκος της τομης μου εχει παχος 4,5 χιλ!!Εν ολιγης ξεκουραση και ξανα γιοτοπαρ!!!!!!!!! Μ' αρεσει που ελεγα πως σ'αυτη την εγκυμοσυνη δεν θα παρω ουτροσεστον, ουτε γιουτοπαρ ουτε ακινησια ουτε τιποτα!! Και τελικα τα εχω κανει ολα αυτα συν ενεσεις!!!!! Απογοητευτηκα λιγο αλλα δεν θελω να ειμαι αχαριστη!! Οι κορακλες μου να ειναι καλα και ολα τα αλλα γινοται!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια τι κανετε???????εμεις αρχιζουμε να καλυτερευουμε καπως!!!!!!

μαριαμγκ μου ολα θα πανε καλα κοπελα μου !!!!!!!!

ρανακι μου πω πω τι καιρος ηατν αυτος??? :shock::shock::shock::shock: κ εσυ εισαι μονη ε|???? αχ κ εγω ειμαι μονη με τα παιδια κ με αυτον τον καιρο θελω να κουκουλωνομαι να μην ακουω τιποτα!!! %-(%-(%-(%-(%-(%-( αλλα το επαιζα τρελιτσα στα παιδια οτι κ καλα δεν φοβαμαι αλλα......... x_xx_xx_x

αχ κοριτσια εγω δεν θα μπορεσω να ερθω αυτη τη φορα στη συναντηση,ειμαι που ειμαι ετσι ε να μην μεταφερεται τιποτα κ στα μικρουλια σας!!!!!την επομενη φορα ομως εννοειται πως θα ερθω!!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΗΛΙΑΝΝΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ???????

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!!!!

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ MARIMG....ΧΙΧΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!

ΑΛΛΟ??ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ????Ε???

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!τι κανετε????εμεις ξανα χαλια!!!αυτη τη φορα κ ο μικρος!!!!!!!!α ωραια περασατε πολυ ωραια ρανια μου ε?? μπραβο !!!!!λοιπον να σας το πω κ εδω (αν κ εχω ανοιξει θεματακι), λοιπον κοριτσια μολις χθες εμαθα πως ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!τελικα θα αποκτησω κ τριτο παιδακι!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια!

Ηλιαννα μου συγχαρητηρια και απο δω!!!!!Τελικα αποφασισες σε οιο γιατρο θα πας?

Μαρια να χαιρεσαι την κορουλα σου..

Τι κανετε οι υπολοιπες?πω πωεγω σημερα νυσταζω πολυ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...