Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας!

Θηλάζω (όχι αποκλειστικά) το 3 μηνών κοριτσάκι.

Νομίζω με την πρόφαση του θηλασμού έχω ξεφύγει λίγο στις ποσότητες κι έχω βάλει 2 κιλάκια ήδη.

Ξέρετε καθόλου τι θερμιδικές ανάγκες έχει μία θηλάζουσα μητέρα με καθιστική ζωη?

Θέλω οπωσδήποτε να προσέξω να μη βάλω άλλα, και να χάσω όμως τα κιλάκια που έβαλα!

Δημοσίευση

Kaliopap κι εγω ετσι την πατησα με τον θηλασμο και τωρα ξεκινησα εγκυμοσυνη με 4+.Οποτε στο επομενο θα τρωω διατροφικα.

Δεν θελει γλυκα αναψυκτικα κ.λ.π

Αλλα θελει ποσοτητες.Δηλαδη οταν κανεις διαιτα τρως φαι μονο μεσημερι και το βραδυ τρως σαλατα.Στον θηλασμο θελει μεσημερι βραδυ φαι αλλα π.χ 1 φετα ψωμι και λιγο τυρι.ελπιζω να βοηθησα.Καλα θα ηταν να ειχαμε και εναν διατροφολογο.

Δημοσίευση

Απο τη στιγμη που δεν θηλαζεις αποκλειστικά δεν ισχυουν για σενα αυτα που ισχυουν για τις θηλάζουσες ;) Λογικο !

Γενικα παντως με μια διατροφη 1800-2000 θερμιδων μπορεις να χάσεις βάρος ως αποκλειστικά θηλάζουσα . Ομως μην ξεχνας οτι ο οργανισμος τον πρωτο καιρο εχει αρκετα υγρα και συγκρατεί και λιπος . Συνήθως μετα το 6μηνο φευγουν πιο ευκολα τα κιλά .

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελα μου..

οντως η Λαλα εχει δικιο εγω με αποκλειστικο θηλασμο αν και ετρωγα τον αμπακα μιλαμε γι αποσοτητες και γλυκα και πολυ πολυ ψωμι εχανα...τωρα που εψω φτασει στον 6ο μηνα θηλασμου η πεινα μου μετριαστηκε αλλα προσεχω και περισσοτερο.

Οποτε με σενα που δεν ειναι αποκλειστικα δεν καις τις ιδιες θερμιδες...οποτε προσοχη.

Τρωγε μην μενεις υστικη σε καμια περιπτοση αλλα οχι πολλα γλυκα και ψωμια ...αναστελλουν τις καυσεις..

πολυ πολυ νερο και λαχανικα ωμα και βραστα..οχι πολλα λιπαρα (αλλα οχι και καθολου) κρεατακι κανει πολυ καλο ναι στο ψαρι και στο κοτοπουλο!

Θα σε βοηθησει πολυ να χεις στο μυαλο σου οτι οτι τρως τρωει και το μωρο σου!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ βρε κορίτσια. Θα το παλέψω. Πρέπει οπωσδήποτε να κόψω τα γλυκά. Ουφ, θα προσπαθήσω, είναι δυνατόν να την βγάλαμε καθαρή με τα κιλά της εγκυμοσύνης και να μας μείνουν τα κιλά του θηλασμού? Παραχαλάρωσα μου φαίνεται νομίζοντας ότικάνω καύσεις! αμ δε!

Απλά πρέπει να προσέξω για να μη μειωθεί το γάλα - υπάρχει αυτό ενδεχόμενο νομίζω, σύμφωνα με διάφορες καταχωρήσεις που έχω διαβάσει στο φόρουμ. Έχω να ελπίζω στο 6μηνο ότι θα φύγουν? Θα έχει πιάσει άνοιξη όμως και πάλι δεν θα χωράω στα ρούχα μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...