Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 157
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Ελβιράκι...Με το καλό το μωράκι σου,να έχετε μια υπέροχη αρχή..Μάλλον θα έχεις γεννήσει εώς τώρα!

Παίρνουμε μία μία σειρά από τα Μωράκια Φεβρουαρίου-Μαρτίου...!Πολύ χαίρομαι!

Να είσαι καλά Ελβίρα,να είναι καλά και το λουλουδάκι σου! :kiss:

Δημοσίευση

Λογικά τώρα πρέπει να έχεις την πριγκίπισσά σου στην αγκαλιά σου...Γι'αυτό θα σου ευχηθώ να σου ζήσει και να είναι σε όλη της τη ζωή γερή κι ευτυχισμένη..Κι εσείς να είστε πάντα κοντά της να την καμαρώνετε...

Καλή λοχεία πλέον και με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας...

Φιλάκια!!!!!!!

Δημοσίευση

Ελβίρα μου.... μάλλον τώρα θα έχεις ήδη κοντά σου την μπέμπα σου οπότε να σου ζήσει!!Αν όχι...με το καλό και μ'ένα πόνο! Αχ άλλο ένα μωράκι της παρέας μαςείναι πλέον μαζί μας!!!! Περιμένουμε με αγωνία να μας πεις και τη δική σου εμπειρία,όταν με το καλό γυρίσετε στο σπίτι! Φιλάκια πολλά κουκλίτσα μου!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Με το καλο κοπελα μου!!!πο ποοοοο καλα ε ?πολυ ψυχραιμη σε βλεπω!!!χαχαχχαχα φιλακια πολλα και με το καλο να γυρισεις σπιτι με τη μπεμπα σου!!!με ενα πονο κουκλα μου η και με κανενα πονο!!!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου λογικά τώρα θα είσαι με την μπεμπούλα σου αγκαλίτσα!

Να το χαίρεσαι το μπουμπούκι σου και να το καμαρώσεις όπως ποθείς!!!!!

Μας έκανε η Αγνούλα το "ποδαρικό" και πήραμε φόρα, ε; χαχα!!!!!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Σιγουρα τωρα που τα γραφω αυτα,εχεις αγκαλια την κορακλα!!!!!!Ελπιζω να πηγαν ολα καλα!!!!Περιμενουμε να γυρισετε σπιτακι σας με το καλο κ να μας γραψεις την εμπειρια σου!!!!

Παντως ενα εχω να σου πω.....μπραααααααβο ψυχραιμια!!!!Να σου εχουν σπασει τα νερα κ εσυ να καθεσαι να το γραφεις στις τρελλες φιλες σου!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Θα πρεπει να εισαι πολυ δυνατη!Ειμαι σιγουρη πως θα εισαι η καλυτερη μανουλα!!!!Πολλα φιλια!!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ κοπελαρα μου για το κουραγιο σου να μας γραψεις!!Τωρα που διαβαζεις αυτα θα την εχεις εκει διπλα σου, την μπουμπου σου να τη χαιρεσαι!!!να σας ΖΗΣΕΙ να την καμαρωσετε..και οτι καλυτερο στη ζωη της!CONGRATULATIONS!!!

Δημοσίευση

Ελβίρα μου εύχομαι να έχεις γεννήσει και να είσαι στο κυλικείο του μαιευτηρίου και να πίνεις καφέ!! Τόσο τέλεια εύχομαι να πηγαίνουν όλα!

Περιμένουμε λεπτομέρειες! Αχ! Τί καλά! Πάει και η τρίτη της παρέας!

Δημοσίευση

Elvira, τί να σου πώ γλυκειά μου, από χτές μονοπωλείς τη σκέψη μου και φυσικά και τις συζητήσεις στο φόρουμ μας..είμαι σίγουρη ότι όλα πήγαν θαυμάσια αλλά όταν μπορέσεις, γράψε μας και δυό λέξεις να το επιβεβαιώσεις, εε??? Φιλιά και στις δυό σας!

Δημοσίευση

elviraki mou sigoura 8a exeis parei thn zwoula sou agkalitsa!!elpizw na eixes mia uperoxh empeiria toketou..na sou zhsei h mpempoula sou kai na eiste panta geroi esu kai o antroulhs sou gia na th xaireste k na th megalwnete panta me agaph!perimenoume na kata8eseis thn empeiria sou..zeis tis pio eutuxismenes stigmes ths zwhs sou..euxomai na ths xareis oloklhrwtika! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :cheer::cheer::cheer::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκι λογικά τώρα είσαι στο δωμάτιο με το μπουμπούκι σου!!!!

Τι ευτυχία...Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να έχουν πάει όλα τέλεια...να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να είστε πάντα γερές και δυνατές!!!!!!

Να δώσεις 1 φιλί στη μπουμπού σου από εμάς.... :laugh: :laugh:

Περιμένουμε νέα σας... :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92 τελικα μάθατε τι ηταν αυτο;για να κόλλησε κ ο σύζυγος καμια ιωση λογικα;;περαστικα του κ γρηγορααα!!Τπτ πρόσεχε ιδιαίτερα μεχρι να υποχωρήσουν κ τα δικά του συμπτώματα κ καμια μέρα μετα κ αφου δεν εχεις εμφανισει κατι ήδη θα ειστε σουπερ έτοιμοι να υποδεχτείτε την μπεμπα😊   Εμεις πολυ καλα αν εξαιρεσω οτι απο την Παρασκευή άρχισα να ποναω στην τομη σαν κάψιμο κ σουβλιες σε συγκεκριμένα σημεία,εχει δημιουργηθεί πρήξιμο επάνω απο την τομη κ ποναω ιδιαίτερα αν δεν παρω τα παυσίπονα ακριβώς στην ώρα τους.Σημερα σταμάτησε κ η αντιβίωση κ περιμένουμε να δούμε πως θα παει είπε ο γιατρός.. ψυχολογικά πολυ στα κατω μου με όλο αυτο γιατι δεν χαίρομαι αυτες τις μοναδικές μερες οσο πρέπει.. ο μικρός ειδικά το βραδυ ειναι πιο δύσκολος στο να κοιμηθει,θελει ολο στήθος κ πανω μου κ δεν βολευόμαι ούτε με 5 6 μαξιλάρια , ποναω..Σχεδόν όλη μερα στο κρεβάτι την βγάζω κ ευτυχως εχω την πεθερά μου αυτη την βδομαδα που έπιασε δουλειά ο αντρας μου κ ασχολείται με την Σμαράγδα..Μακάρι να ειναι καλυτερα αύριο..
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ συνεχίζω το μέτρημα, 40+1 σήμερα και είχα μαία και γιατρό. Η μαία με καθησύχασε και μου είπε πως το θεωρεί απίθανο να μπω σε τοκετό με την κατάσταση έτσι στο σπίτι, λόγω στρες και μόλις αναρρώσουν όλοι, τότε θα έρθει. Ωστόσο, μετά με τον γιατρό κάναμε nst και μου είπε πως έχω συχνή δραστηριότητα και δεν πιστεύει ότι θα προλάβω το επόμενο ραντεβού που κλείσαμε για Πέμπτη. Την πέμπτη θα κάνουμε πάλι υπέρηχο και nst και θα ελέγξουμε τον τράχηλο από κάτω, γιατί στενεύουν χρονικά τα περιθώρια λόγω vbac. Το κορίτσι μου έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έχω τον άντρα μου ακόμη άρρωστο και πραγματικά ευελπιστώ να προλάβει να αναρρώσει και να αποδειχθεί ότι δεν έχω κολλήσει και εγώ κάτι και ύστερα με ηρεμία να το απολαύσουμε.  Εσείς πως τα πάτε στο σπίτι με τα παιδάκια σας;; 
    • Όλα καλα κ εγω κορίτσι μου, αργεί ακομα ο επόμενος υπέρηχος μου οποτε υπομονή. Τι σε μπερδεύει για τα ρούχα κ τα νούμερα?
    • Κ εγω τόσα ειχα παρει στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα μετα δεν τα έχασα ποτέ όλα. Κ ξεκίνησα αυτή ήδη παραπάνω κιλα απ το κανονικό μου κ γι αυτό προσπαθώ να μην παρω πολλά αλλα δυσκολεύομαι πολυ πραγματικά ειδικα τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι οτι πεινάω πολυ συχνα κ ακομα κ όταν δεν πεινάω, ολο κατι μου έρχεται οτι θελω να φάω. Προσπαθώ να κρατηθώ με το ζόρι, μερικές φορές τα καταφέρνω αλλα τις περισσότερες αποτυγχανω εντελώς 😂 Κ εμεις ετσι με το βάρος.. το σκεφτομαι καμια φορα λιγο με ανησυχία κ τωρα στον τελευταίο υπέρηχο συγκρινα με τον αντίστοιχο υπέρηχο του μεγάλου μου κ το μωρό τωρα ηταν λιγότερο.. κ ανησύχησα λιγο γιατί λεω ποσο μικρότερο πια? 😛 αλλα θα δούμε εντάξει, έχουμε καιρο ακομα να πάρουν βάρος κ πάντα στα πλαίσια του οτι δε θα ειναι κ κανενα πολυ μεγαλο μωρο
    • Το ρυθμιζες τουλάχιστον με τη διατροφή το ζαχαρο ή χρειαζόταν να κανεις κ ινσουλίνη? Είναι ζόρικο το φαντάζομαι, θέλει προσπάθεια αλλα εντάξει υπομονή, λίγοι μηνες μένουν άλλωστε απ τη στιγμή που κάνουμε την καμπύλη μεχρι τον τοκετό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ για το σπίτι κ κυρίως για τον ύπνο 😂 ειναι ενα παιδι πολυ δυσκολο στον ύπνο. Ειναι 2.5 τωρα κ κοιμάται πλεον καλύτερα αλλα κ παλι οχι τέλεια, γενικα έχουμε 2.5 χρόνια να κοιμηθούμε σαν άνθρωποι κ θα κάνουμε κ πολυ ακομα μαλλον 😂 εσενα ποσο ειναι τα κορίτσια? Δε θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτησει αν πανε κ σχολείο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...