Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γέννησε η Nurse!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Nurse να σου ζήσει το ζουζουνάκι σου!!!!!! Φαντάζομαι τί ευτυχία θα νιώθεις σήμερα!!! Εύχομαι να πήγαν όλα καλά και να επιστρέψεις σπίτι σου αγκαλιά με το μωράκι σου :kiss::kiss: Το φιλώ γλυκά στο μαγουλάκι .... :kiss::kiss:

Περιμένουμε νέα σου ...τώρα μάλλον την Τετάρτη...:kiss::kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 9.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Nurse, να σου ζησει το μωρακι!!! Γρηγορα περιμενουμε νεα σου και φωτο!Με το καλο να πατε σπιτι σας!

Συγαχαρητηρια!!!

Δημοσίευση

Nurse, να σου ζησει το μωρακι!!! Γρηγορα περιμενουμε νεα σου και φωτο!Με το καλο να πατε σπιτι σας!

Συγαχαρητηρια!!!

Δημοσίευση

Συγαχαρητηρια!!!

Δημοσίευση

Συγαχαρητηρια!!!

Δημοσίευση

Νurse μου να σου ζησει το αγγελουδακι σου!!! ελπιζω και ευχομαι να ειστε και οι δυο κουκλες καλα! με το καλο να γυρισεις στο σπιτακι σου αγκαλια με το μωρακι σου και να ζησετε πολυ πολυ ζεστες στιγμες αγαπης και στοργης!!! σιδερενια!

Δημοσίευση

Νurse μου να σου ζησει το αγγελουδακι σου!!! ελπιζω και ευχομαι να ειστε και οι δυο κουκλες καλα! με το καλο να γυρισεις στο σπιτακι σου αγκαλια με το μωρακι σου και να ζησετε πολυ πολυ ζεστες στιγμες αγαπης και στοργης!!! σιδερενια!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Nurse μου να σου ζήσει η μικρή πριγκιπισσά σου. Περιμένουμε τις όμορφες λεπτομέρειες όταν με το καλό επιστρέψεις. πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

Nurse μου να σου ζήσει η μικρή πριγκιπισσά σου. Περιμένουμε τις όμορφες λεπτομέρειες όταν με το καλό επιστρέψεις. πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ ΝURSE MOY!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ ΝURSE MOY!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.