Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας!!!!

Που λετε (εγω λεω αλλα ετσι παει :woohoo: ) το σαβ/κο, ειπα να καθαρισω λιγο τη βιβλιοθηκη.....κ επεσε στα χερια μου ενα βιβλιαρακι...ουτε καν θυμαμαι πως βρεθηκε εκει....ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΑ

Εγω που δεν πιστευω στα hopus pokus κ τα σχετικα, ειπα αρχικα να το πεταξω...ελα ομως που ειμαι περιεργη :whistle::whistle:

Εννοειται λοιπον, πηγα κατευθειαν στη σελιδα των παιδιων....

Το βιβλιο λεει, πως ο αριθμος των παιδιων που θα κανεις, φαινεται απο τις καθετες γραμμουλες αναμεσα στο μικρο το δαχτυλακι κ την παλαμη (μαλλον χουφτα, αφου το δεξι σου χερι σε μουτζωνει :blink: )

Για κοιταξτε καλα βρε κοριτσια, να δουμε αληθευει???

Εγω μετρησα 3....(αυτα που χανεις αραγε τα μετραει???)

ΑΑΑΑΑΑ κ κατι ακομα....αν ειναι λεει η γραμμη μακριουτσικη κ πιο εντονη, θα ειναι αγορι, ειδαλως πιο μικρη κ αχνη, κοριτσι :kiss::kiss::kiss:

Βαζω κ μια φωτο να δειτε...αν τα καταφερω...

post-10193-13873934772302_thumb.jpg

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σου Konstans

εγώ έχω 4 γραμμές η πρώτη είναι σαν το γράμμα "γ", οι άλλες 2 είναι κομμένες στη μέση και η τρίτη είναι καθαρή και λίγο λοξή όπως "/".

Αυτό τι σημαίνει?

Πέρασα ήδη μια αποβολή οπότε μπορούμε να πούμε ότι η αποβολή είναι η πρώτη γραμμή που είναι σαν "γ"?

Δημοσίευση

fatsoula.aik.1981 έγραψε:

γεια σου Konstans

εγώ έχω 4 γραμμές η πρώτη είναι σαν το γράμμα "γ", οι άλλες 2 είναι κομμένες στη μέση και η τρίτη είναι καθαρή και λίγο λοξή όπως "/".

Αυτό τι σημαίνει?

Πέρασα ήδη μια αποβολή οπότε μπορούμε να πούμε ότι η αποβολή είναι η πρώτη γραμμή που είναι σαν "γ"?

Κοριτσαρα μου, μαλλον ναι...η πρωτη πρεπει να ειναι η αποβολη...Η τριτη σιγουρα ειναι παιδι!!!! οι αλλες δυο.....κομμενες στη μεση..... :dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

Παντως κ μενα οι δυο ειναι λοξες!! οπως κ η τριτη η δικη σου!!! Μονο που εμενα η μια ειναι μεγαααααλη κ η αλλη πιο μικρη,...Λες να κανω ενα κ ενα??? Η τριτη γραμμουλα ειναι πολυ μικρουλα...ισως το σπορακι που εχασα...

Ουφ....

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 μεγαλεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S

3 Παιδια?????Εσεις που εχετε παιδακια να μας λετε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

εγω παλι δεν εχω καμια αρα δεν θα κανω παιδια :(:( δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα δεν βλεπω καμια γραμμη..εχω μερικες γενικα του χεριου αλλα πιο εντονες οπως τις δειχνει στην φωτο δεν εχω.βλεπω δυο αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτες :P

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Το λέω γιατί είχα την εντύπωση πως για όλα αυτά κοιτάνε το αριστερό, αλλά εδώ φαίνεται να'ναι το δεξί...

Τπ.. δε βγάζω άκρη σε κανένα... :(

Το βιβλιο αυτο που εχω στα χερια μου, εξεταζει κ τα δυο!!!!! Τα παιδια τα εχει στο δεξι...δεν ξερω...κ εγω τωρα μαθαινω μαζι σας!!!

Αμεσως ομως απαισιοδοξια :angry::angry: κοιτα καλα, παρε μεγενθυντικο φακο!!! Κ εγω μια εβλεπα...μετα αναψα το φως... ;)

Δημοσίευση

marvel1984 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΚΑΘΕΤΑ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΟΙΤΑΜΕ???

Αυτήν την απορία έχω κι εγώ!!!

Το σχέδιο δείχνει κάθετες γραμμές, αλλά εμένα όλες είναι οριζόντιες!!

Και κάποιες πλεγμένες πουλόβερ!! :huh::dry::S

Δημοσίευση

Οσον αφορα κοριτσι αγορι, θα το γραψω ακριβως οπως το λεει στο βιβλιο:

"Οι μεγαλες κ εντονες γραμμες ειναι αυτες που συμβολιζουν ταγορια, ενω οι μικροτερες τα κοριτσια.

Δυο γραμμες που ξεκινουν απο το ιδιο σημειο, φανερωνουν διδυμα.

Η γραμμη που ξεπερναει τις υπολοιπες σε μακρος κ φτανει ως το δαχτυλο του Ερμη(μικρο δαχτυλακι), αποκαλυπτει τη γεννηση ενος παιδιου με λαμπρο μελλον κ πολυ επιτυχημενη ζωη.

Οταν καποια απο τις γραμμες των παιδιων εκτεινεται ως κ τη γραμμη της καρδιας(η πρωτη καθετη στα 4 δαχτυλα) τοτε αυτο το παιδι θα ειναι κ το πιο αγαπημενο του συγκεκριμενου ανθρωπου κ ισως μαλιστα να του παρεχει περισσοτερη αγαπη ακομα κ απο αυτην που παρεχει στον ιδιο του το συντροφο.

Ακομα κ αν υπαρχει υιοθετημενο παιδι, θα φανει στις γραμμες των παιδιων.

Εκεινοι που δε θελησαν ναποκτησουν παιδια, δε θα εχουν καμια απτις παραπανω γραμμες"

Δημοσίευση

Koριτσια εγω βρηκα 3....!!!οι δυο ειναι πιο μικρες και αχνες και ξεκινανε απο το ιδιο σημειο...μαλλον αυτα ειναι τα διδυμακια μου!!!και η τριτη ειναι εντονη και μεγαλη...λετε βρε κοριτσια τα διδυμα μου να ειναι κοριτσακια????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Μαρίτσα μου, δεν ξέρω... και τα δυο μου χέρια είναι γεμάτα γραμμούλες, δε βγάζω άκρη!!! Θύμισε μου άμα βρεθούμε να μου τις δείξεις για να καταλάβω τι κοιτάμε!!! :P


  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...