Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου, Ποσό καιρό προσπαθείτε; ο γυναικολόγος τι σας έχει πει; Αυτές οι ηλικίες δεν είναι για να χάνεται χρόνος που δεν επιστρέφει.. αν προσπαθείτε πάνω από εξάμηνο ίσως θέλει πιο δραστικά μέτρα. Εγώ θα κλείσω 39 τον Σεπτέμβριο κ ο σύζυγος τώρα  41. Η ΑΜΗ μου είναι κάτω από 1 και στον τελευταίο κυκλο είχα αυξημένη FSH. Δυστυχώς στην ηλικία μας η ποιότητα φθηνει. Εμάς ο γιατρός μας έδωσε 3-4 μήνες προσπαθειών πριν αρχισω να ψαχνόμαι με εξετασεις προσπαθουσαμε κανα 4μηνο αλλα με αρίθμηστη TSH. Απο Σεπτέμβριο μεχρι τωρα δεν προέκυψε κατι και ήδη ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική που ούτε εγώ την ήθελα αλλά όταν  βάζεις κάτω τα δεδομένα κ την ηλικία το παίρνεις απόφαση στην περίπτωση μου δεν πρέπει να χάνω χρόνο γιατί δεν ξέρω και όλα αυτά πόσο θα διαρκέσουν και αν θα υπάρχει επιτυχία από την αρχή.  Έχεις πάρει γνώμη από γυναικολόγο εξωσωματικής; Εμάς μας είχε πει εγώ σας δινω 3-4μηνες αλλά την κόκκινη γραμμή θα την βάλετε εσείς όταν το νιώσετε. Και προσωπικά απογοητευομαι κάθε μήνα που δεν έχει αποτέλεσμα.. Υπάρχουν πάντα πιθανότητες φυσικής σύλληψης απλά δεν ξέρεις πότε και αν γίνει..
    • Καλή σας ημέρα , ανοίγω ένα θέμα που αφορά και εμένα άμεσα ίσως και κάποιες άλλες κοπέλες που θέλουν και επιθυμούν να μοιραστούν σκέψεις , αγωνίες , αποφάσεις . Εγώ ξεκίνησα το ταξίδι της εξωσωματικής στα 41 μου μετά από έξι ωοληψίες , 4 εμβρυομεταφορές και οι δύο ιατροί που έχω ο πρώτος από την αρχή της επαφής μας και ο δεύτερος μετά από 3 ωοληψίες  , χρωμοσωμιακό έλεγχο σε όλα τα έμβρυα  και μόνο 1 υγιές έμβρυο από 11 σε σύνολο και στις τρεις ,   το οποίο και μεταφέραμε τον Μάρτιο με αρνητικό για άλλη μια φορά αποτέλεσμα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια ελπίδα να προσπαθήσω μόνη μου και να ταλαιπωρηθώ ψυχικά και οικονομικά άλλο . Είμαι 45 χρονών . Πως παίρνεις την απόφαση , πόσο εύκολο είναι και πως την στηρίζεις μετά ? Απλά ανοίγω το θέμα για να μπορεί η κάθε μια από εμάς που επιθυμεί και είναι  σε αυτή τη θέση να μοιραστεί εμπειρίες και να βοηθήσει κι άλλες ή να βοηθηθούμε όλες μαζί . Ξέρω πως ίσως δεν είναι πολύ εύκολο να μιλήσεις για αυτό , αλλά εδώ ανώνυμα μπορούμε όλες να βοηθήσουμε εμάς που προσπαθούμε για το θαύμα με δύναμη ψυχής .
    • Ακόμα συναχι μωρέ ε; Ελπίζω να περάσει φτάνει! Τέλεια θα το δεις το σποράκι να χει μεγαλώσει κι άλλο! Περιμένουμε τα νέα σου 🌸 Εγώ σιγά σιγά μπαίνω 4ο μήνα, στο ωραίο 2ο τρίμηνο απ' ότι έχω ακούσει 😄 Νιώθω κάπως καλύτερα από θέμα ναυτίας, εκτός αν μυρίσω συγκεκριμένα πράγματα αλλά σίγουρα καλύτερα. Κατά τ' αλλά η κούραση καλά κρατεί, όπως και λίγα τραβηγματα, λογικό κάνει χώρο! Απλά ανυπομονώ να αρχίσω να το νιώθω το μικράκι για να ηρεμώ γιατί και με μειωμένα συμπτώματα και χωρίς να νιώθω κάτι πόσο ψύχραιμη να παραμείνω😅 πρέπει όμως λίγο να χαλάρωσω γιατί πολύ στρες όλο το προηγούμενο διάστημα 
    • Γεια σου κορίτσι μου, κι εμένα πριν από την αυχενική η γιατρός μου είπε ότι αν έχω πιθανότητες υψηλές για προεκλαμψία θα πάρω σαλοσπιρ. Όπως επίσης έπαιρνα και στην αρχή. Τώρα το έκοψα. Γενικά αυτή είναι η οδηγία ότι σε περίπτωση που υπάρχει υψηλό ποσοστό πιθανότητας για προεκλαμψία  παιρνουμε σαλοσπιρ γιατί βοηθάει. 
    • Εγώ συνεχίζω με το συνάχι μου 7η μέρα και κουράστηκα πολύ! Από συμπτώματα συνεχίζουν οι ναυτίες, αν και χθες βράδυ δεν πήρα προγεστερόνη και σήμερα είμαι λιιιγο καλύτερα. Εχω αύριο απόγευμα τον γιατρό και ανυπομονώ όσο τίποτα!  Εσύ κορίτσι μου πως είσαι;; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...