Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες κατοικουμε μονιμα Αιτωλοακαρνανια?

Recommended Posts

Απο το Σαββατο 30/1, θα ειμαι ξανα παλι μονιμος κατοικος επαρχιας, συγκεκριμενα Μεσολογγιου...

Αν και ειναι κατι που το κυνηγησα και πολυ το ηθελα, οσο πλησιαζει η μερα της μετακομισης, τοσο με πιανει ανησυχια... Καταγομαι απο εκει αλλα λειπω πια 12 σχεδον χρονια!

Πως θα ειναι? Θα προσαρμοστω πραγματικα οσο ευκολα νομιζω? Ο αντρας μου δεν ειναι απο εκει και γνωριζει μονο την οικογενεια μου και 2-3 ατομα ακομα? Πως θα ειναι για αυτον η προσαρμογη? Εχει γεννηθει και μεγαλωσει στην Αθηνα... Για το μικρο πιστευω οτι θα ειναι ουτως η αλλως καλυτερα...

Σκεφτομουνα λοιπον αν υπαρχουν αλλα μελη του mammyland που ζουν μονιμα εκει γυρω και θα μπορουσαμε ισως να βρισκομαστε καμια φορα... ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικούλα μου σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!!!!

Εγώ έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Αγρίνιο αλλά όπως σου είπα ο πατερας μου είναι από ένα χωριό του Μεσσολογγίου.

Τώρα μένω Αθήνα αλλά κατεβαίνω αρκέτα κάτω. Παλιά κατέβαινα πιο συχνά αλλά τώρα με τον Νικόλα το αραιωσα.

Αφού δε βρεθηκαμε εδώ ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε κάτω-δυτικά.

Και πάλι σου εύχομαι καλή και δυνατή αρχή. Δε νομίζω να έχουν αλλάξει και πολλά τα τελευταία 12 χρόνια πάντως. Απλώς οι νέοι είναι πιο εξελιγμένοι (Υπολογιστές, μπαράκια , φοιτητές)

Αγγελική μου,δεν είμαι κάτοικος Αιτολοακαρνανίας αλλά πρόσφατα μετακομίσαμε και εμείς.

Μένουμε σε μια πόλη της Γαλλίας την οποία εγώ επισκέπτομαι απο παιδί καθώς κατάγεται η γιαγιά μου απο εδώ.Ο κύκλος γνωστών και φίλων μου είναι αρκετά ικανοποητικός,οπότε δεν μπορώ να πω πως νιώθουμε ξένοι.Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτό στην προσαρμογή σας σε μια άλλη περιοχή,όπως επίσης και το αν έχετε συγγενείς(εγώ έχω την γιαγιά και τον παππού μου).

Ο μικρούλης σου δεν θα καταλάβει τίποτα και σίγουρα θα σε ευγνωμονεί σε λίγα χρόνια που δεν τον άφησες να μεγαλώσει στην Αθήνα

Όσο για το σύζυγο σου...Ο δικός μου έκανε λίγο καιρό να προσαρμοστεί καθώς έπρεπε να εξασκήσει το ήδη υψηλό επίπεδο γαλλικών του,αλλά ουσιαστικά δεν ήξερε τους συγγενείς και τους φίλους μου.

Τελικά προσαρμόστηκε,βρήκε νέα ενδιαφέροντα,έκανε φίλους... :)

Σε λίγους μήνες θα είστε σαν στο σπίτι σας!!!

Καλή αρχή!!! :kiss:

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας και το ενδιαφερον... :):):):):):):)

Panayiota, ξερω σε γενικες γραμμες τι εχει αλλαξει στο Μεσολογγι αυτα τα χρονια που εμενα εδω... τα τελευταια 4-5 πηγαινα αρκετα συχνα, ιδιαιτερα προπερσι το καλοκαιρι εμεινα 3 μηνες. Ολοκληρωσα την πρακτικη μου ασκηση εκει και μεινα μεχρι μεσα Σεπτεμβριου που παντρευονταν ο αδερφος μου... :cheer:

Μαλλον η ανησυχια της αλλαγης με εχει πιασει... :unsure:

Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα και να σου δειξω τα πιο ωραια μερη, οποτε ερθεις προς τα πατρια... Το Πασχα ισως??? :)

Καλημέρα Αγγελική μου.... :) Εγώ είμαι η Νίκη από το Αγρίνιο και θα χαρρώ πολύ να σε συναντήσω στο Μεσολόγγι. Είναι μια όμορφη πόλη έχει κοντά θάλασσα αλλά άν θες να συνδιάσεις και βουνό ξέρεις και εσύ ότι όλα είναι πολύ κοντά... Εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που δεν θα το μετανιώσεις ποτέ σου αν υπάρχει δουλειά που να σε περιμένει εδώ.. :) το ή τα παιδάκι/κια σου θα μεγαλώσουν μέσα στην φύση και δεν έχεις πρόβλημα ούτε απο σχολεία ούτε φροντιστήρια ούτε νοσοκομεία super market κλπ γιατί όλα είναι στα πόδια σου.... όσο για φίλους και γνωστούς όλα θα γίνουν με τον καιρό τους και μετά πιστεύω δεν θα αλλάζεται το Μεσολόγγι με τπτ.... Φιλάκια κοπέλα μου, καλά να πέρνας και όλα θα πάνε τέλεια... :kiss:

Αγγελική μου λογικά το Πάσχα θα είμαι κάτω.

Θα ήθελα πολύ να τα πούμε .Και με την Νίκη φυσικά και όποια άλλη κοπέλα μένει κοντά εκεί.

Φιλάκια πολλά.

Panayiota και niki.g, Αναμεσα απο Μεσολογγι και Αγρινιο ειναι ενα μερος που μου αρεσει πολυ... Ο Λουρος, η παραλια, ειδικα οταν ανοιγει ο καιρος ειναι φοβερα... Ακομα ωραια ειναι να βρεθουμε για καφεδακι ή φαγητο στη Σταμνα... Αυτα για το Πασχα!

Νικη εμεις ελπιζω, μιας και μενεις μονιμα Αγρινιο, να τα πουμε πολυ πιο συντομα καθως κι εμεις, θα περπει να ερχομαστε τακτικα για Λητω, Jumbo... καταλαβαινεις! Οποτε θελεις... φυσικα να ερθεις και στο Μεσολογγι. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... :)

Θα σου στειλω και τα λοιπα στοιχεια για να με βρισκεις με π.μ.

Τελικα Παρασκευή βραδακι θα φυγουμε εμεις απο εδω... Και Σαββατο πρωι θα ερθουν τα πραγματα μας στο καινουριο σπιτι...

• 2 weeks later...

Μμμ... απο οτι καταλαβα απο μελη στο νομο Αιτ/νιας πασχουμε... :unsure:

Στην Πατρα ομως, που ειναι πολυ κοντα μας, μηπως κατοικει καποια κοπελα?

Για να οργανωσουμε καμια συναντησουλα σκεφτομουνα... Καλομαθα απο τις συναντησεις στην Αθηνα και ελεγα μηπως ενδιαφερεται και καποια αλλη... ;);););););)

:kiss:

Αγγελικούλα τι κάνεις;;;

Εγκατασταθήκατε στην πρωτευουσα;;; :):)

Τι κάνει ο Ιασωνας;

Ελπίζω να τα καταφερω το Πάσχα να τα πούμε. :kiss::kiss::kiss:

Panayiota έγραψε:

Αγγελικούλα τι κάνεις;;;

Εγκατασταθήκατε στην πρωτευουσα;;; :):)

Τι κάνει ο Ιασωνας;

Ελπίζω να τα καταφερω το Πάσχα να τα πούμε. :kiss::kiss::kiss:

Μια χαρα... :) Ακομα ενα σπιτι ανω - κατω... :unsure:

Για την ωρα η πρωτευουσα με εχει στενοχωρησει στις γλυκοπατατες και στα αγαπημενα μου μωρομαντηλα... Μαλλον στο Αγρινιο θα βρουμε οτι λειπει απο εδω... ;)

Κοντα ειναι το Πασχα, εφτασαν κιολας οι αποκριες... Θα τα πουμε σιγουρα! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...