Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμός σε ξαπλωτή στάση και ύπνος

Recommended Posts

Δεν νομίζω μωρέ να πάθει τίποτα αν κοιμάστε μαζί. Τον δικό μου δεν τον σήκωνα σχεδόν ποτέ να ρευτεί γιατί ξυπνούσε. Δεν ξέρω αν έκανα καλά άλλα το παιδί μου δεν το βαζα να ρευτεί. Επειδή πάντα θήλαζα ξαπλωτή και ακόμα θηλάζω έτσι κάποιες φορές τον σήκωνα στα ενδιάμεσα του θηλασμού να ρευτεί αλλά μόλις κοιμόταν τον άφηνα χωρίς ρέψιμο και όταν ξυπνούσε ρευόταν τότε από μόνος του. Τους πρώτους 6 μήνες ο άντρας μου είχε μετακομίσει στο σαλόνι και άλλαζα εγώ θέση. Μετά που γύρισε γιατί βαρέθηκε την εξορία απλά έγερνα και έδινα και το άλλο στήθος από την ίδια θέση.

LaLa μου από την αρχή κοιμάται στο πάπλωμα μαζί μου. Είχα το κεφάλι του στο ίδιο ύψος με το δικό μου και επειδή δεν πολυσκεπάζομαιτη νύχτα δεν τον πλάκωσε ποτέ. Δεν το ξερα ότι είναι επικίνδυνο. :blush:

Σημειωτέον ακόμα κοιμόμαστε αγκαλίτσα. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμεις απο την πρωτη μερα θηλαζουμε ξαπλωτες και το εχει

μαθει σε σημειο που θελω να τη θηλασω καμια φορα αγκαλια πχ στον

καναπε και αντιδρα,γινεται τοξο..

Απο οτι διαβασα κανω και γω καποια λαθακια οπως να τη βαζω στη

μεση μερικα βραδια,αλλα τις περισσοτερες φορες επειδη

εχουμε κανει καλη εκπαιδευση 8 μηνες τωρα,θηλαζουμε απο την

ιδια πλευρα και τα 2 στηθη :)

Οσο για το ρεψιμο τα βραδια δεν τη σηκωνω αλλα και τη μερα

επειδη κοιμαται ελαχιστα δηλ 15-20 λεπτα την αφηνω και

μολις ξυπνησει τη σηκωνω και αμεσως ρευεται.Η αληθεια ειναι οτι

λιγο με αγχωνει το οτι κοιμαται χωρις να ρευτει και αυτο γιατι μετα ρευεται αρκετα εντονα,οποτε σκεφτομαι μηπως ζοριζεται..

Επισης σχετικα με τον υπνο τη μερα,οπως ειπε και η snowgirl,υπαρχει

τροπος να σηκωνομαι απο διπλα της και να κοιμαται λιγο παραπανω

απο 15 λεπτα?Την εχω και στο κρεβατι μου και απο τη μια φοβαμαι μην

μου πεσει αλλα απο την αλλη ουτε την αγγιζω γιατι κοιμαται ελαφρια και

ξυπναει με το παραμικρο...ειπα κ γω τον πονο μου... :)

κι εμεις ετσι θηλαζουμε και κοιμομαστε ολοι μαζι! κι εγω λαθος τα κανω ολα και το ηξερα κιολας!Πατως ουτε εγω το σηκωνω για ρεψιμο. Παρατηρησα οτι και να ρευτει παλι θα κανει λιγο εμετο, ασε που πολλες φορες ρευεται και ξαπλα!

Ναι, ξεχασα να αναφερω οτι εγω δεν κοιμαμαι με τον μπαμπα γι αυτο και τον βαζω στην μεση του κρεβατιου και αλλαζω πλευρα. Ολα λαθος τα κανω κι εγω αλλα δεν πειραζει!! :P Δεν μπορω να τα κανω ολα με το πρωτοκολο! :laugh: :laugh: και τωρα ενταξυ 5 μηνων κοντεβουμε. Αμα ηταν θα την ειχα κανει την γκαφα στην αρχη! Φιλακια καλα βυζοξενυχτια σε ολες!!

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Ναι, ξεχασα να αναφερω οτι εγω δεν κοιμαμαι με τον μπαμπα

μηπως να εβαζες την κουνια του μικρου στο δωματιο σας να εβγαζες και το ενα καγκελο κα;ι να το κολλουσες την κουνια διπλα απο το κρεββατι σου στην μερια που κοιμασαι συνηθως και να επιστρεψει και ο μπαμπας στο κρεββατακι σας??????

πως αντεχετε με τον μπαμπα σε αλλο δωματιο?????????????????? :(:(

Τελικά όλες τα ίδια περνάμε!

Εμένα η μικρή κοιμόταν πάνω στο στήθος μου είτε ήμουν καθιστή είτε ξαπλωτή. Ακόμα και τώρα που κοντεύει ενός έτους υπάρχουν βράδυα που αποκοιμιέται στο στήθος μου!

Δεν την έρευα πάντα και μια φορά κόντεψε να μου πνιγεί... :(

Οπότε προσπάθησε να την ρεύεις μην έχεις κανά παρατράγουδο.

ΕλένηΧ έγραψε:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

μηπως να εβαζες την κουνια του μικρου στο δωματιο σας να εβγαζες και το ενα καγκελο κα;ι να το κολλουσες την κουνια διπλα απο το κρεββατι σου στην μερια που κοιμασαι συνηθως και να επιστρεψει και ο μπαμπας στο κρεββατακι σας??????

πως αντεχετε με τον μπαμπα σε αλλο δωματιο?????????????????? :(:([/quote:183nyad1]Ευκολα!! :P Ροχαλιζει πολυ και παντα ειχα προβλημα στον υπνο! Ε ενταξυ αν μου λειπει το σκαω απο το μικρο αντρακι και παω στο κρεβατι του μεγαλου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
    • Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...