Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS!!!!!!!

Recommended Posts

ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ!!ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙΑ !!ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΙΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε λίγο ούτε απ το σπίτι δεν θα βγαίνουμε!!Τι εγκληματικότητα είναι αυτη που έχει πέσει..Εγω μένω επαρχία..αλλά και εδώ..

ΘΟΥΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΟ ΣΟΥ!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! :woohoo:

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΘΟΥΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΟ ΣΟΥ!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! :woohoo:
:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

πλακα κανεις....

καλα στη ψυχρα ετσι???????

τι ζηταν προτοφολι κτλ?

ΟΧΙ ΘΟΥΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ,ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ Να ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑν ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ!!!ΑΣΤΑ!!ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕ Η ΚΑΥΜΕΝΗ!!!

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΟΧΙ ΘΟΥΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ,ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ Να ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑν ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ!!!ΑΣΤΑ!!ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕ Η ΚΑΥΜΕΝΗ!!!
:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

εχω μεινει με ανοιχτο το στομα...

να σαι καλα!!!!!!!!

Δυστυχώς κορίτσια τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ!!! Πολύ κλέψιμο. Είναι λογικό να γίνονται τέτοια στο Cosmos αφού έχει τόοοοοσο πολύ κόσμο... Πάντως όπου και να πηγαίνουμε θέλει να έχουμε τα μάτια μας 14!!! Α!!! Επίσης μην αφήνετε τίποτα στο αυτοκίνητο να είναι ορατό... Για πότε σπάνε το τζάμι και τα μαζεύουν όλα, δε λέγεται... :S

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΝΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥΟΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!ΑΚΟΥΣ;;;;

Χμμμ...τελοσπάντων..Θα το σκεφτώ! (χιχιχιχι...)

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΑ 2 ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

- ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ, ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΨΑΞΙΜΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.

- ΦΙΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΗΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ "ΓΡΙΟΥΛΑ" ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ ΡΗΓΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ "ΓΡΙΟΥΛΑΣ". ΤΡΑΚΑΡΕ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ Η "ΓΡΙΟΥΛΑ" ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Η ΓΡΙΟΥΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΣΑΝΤΑ ΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΑΘΟΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Oι καιροι ειναι επικινδυνοι πολυ !!!Κακα τα ψεμματα!Πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ κ πραγματι δε πιστευω κ εγω πως ειναι καιρος για αγαθοεργιες γιατι δε ξερεις απο που θα σου'ρθει... :dry:

Παντως αυτο με τη γριουλα...το εχω ακουσει κ εγω ακριβως το ιδιο(!!!!) για εδω στην Αθηνα ομως,στου Ψυρρη αλλα στο πορπαγκαζ ειχε βαλει λεει ενα πριονι...μαλλον μυθος ειναι!Μη τρελλαινομαστε κ τελειως!Απλα προσοχη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...