Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπαρχει ακομα αυτη η "φλογα" αναμεσα σας?

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου!

Εκανα αυτο το θεματακι ωστε εαν υπαρχει καποιο προβλημα αναμεσα στο ζευγαρι αναλογα με τις εμπειριες μας να το λυσουμε!Επισης (εμεις οι ακομα ερωτοχτυπημενες) μπορουμε να λεμε "συνταγες" για το πως κραταμε την λεγομενη "φλογα"!!

Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το αντρακι μου...ισα ισα ;)

Λοιπον ακουω!

*Μπορειτε αν θελετε να αναφερετε διαφορα γεγονοτα....

Για να δουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εμείς δεν εχουμε κανένα προβλημα ειμαστε οπως ειμασταν στις αρχες δεν χαλασε η σχεση μας με τον ερχομο του μωρου μας ίσα ίσα φουντωσε γιατι ειχαμε αρχίσει κ πλήτταμε τωρα ειμαστε στα καλυτερα μας δόξα το θεό δεν αφηνούμε να υπάρχει ρουτίνα στη ζώη μας νίωθουμε σαν να ειμαστε 17 κ ας είμαστε 27...

Προσπάθουμε κ οι 2 να κάνουμε πράγματα για να ευχαριστουμε ο ένας τον άλλο κ σαν οικογένοια αλλά κ σαν ζεύγαρι δεν πλήτουμε ποτε να φανταστειτε την τρελα μας παιζουμε κ οι 3 κρυφτό στο σπίτι βέβαια οταν φυλάει ο χάρης κ δεν μας βρίσκει κλαιει κ βγαινουμε κ δεν ειναι δικαιο...

πιστευω οτι η φλογα μας καλα κρατει παρολο τα εμποδια απο τρίτους για να να σβήσει ...δεν θα την αφησουμε ποτέ να σβήσει

δεν ξενερωνουμε ποτε κουφ@@@λα νεκροθάφτη που λεει κ το άσμα...

Χαχαχαχα!!!Ασε κ ο δικος μου ετσι ειναι........ειμαι σε φορουμ για μανουλες κ νομιζει οτι ειμαι για τους μπαμπαδες!!!Χαχα ελεος!!!Για αυτο εγω τον λεω James Bond!

αυτα τα θέματα τα βαζει συνηθως η ΛΙΜΠΕΡΤΙ και μπηκα να την πειραξω... :laugh: :laugh: :laugh:

ΠΟυ εισαι ρε ΛΙΜΠ???????????????????

Κι εμενα ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...ειμαστε λιγα χρονια μαζι 4...

οποτε...εχω ακομα χρονο μεχρι τα 7 που θα με πιασει φαγουρα και θα ξινομαι!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

BIKXAR παντα ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ σας ευχομαι.

ΣΟΦΙΑ να χαιρεσαι τον ΤΖΕΙΜΣ σου!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ απλά ακουμπας μαζί του στο ΤΖΑΚΙ...και ΦΛΕΓΕΣΑΙΙΙΙΙ :laugh:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧ οταν μπορεσεις πες μας πες μας.... :woohoo:

και εγώ zaxarenia νόμιζα πως η liberty άνοιξε το θέμα,χι,χι,καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα :) :laugh:

εγώ τι να σας πω κορίτσια,αν εξαιρέσουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του άντρα μου που μας έχει επηρεάσει πολύ θα έλεγα,σε σημείο να σκέφτομαι την εποχή που ζούσαμε πριν το πρόβλημα και την εποχή τώρα κατά τα άλλα καλά...βράσε ρύζι δηλαδή.Πάντως μετά απο 14 χρόνια που είμαστε μαζί και έχουμε περάσει απο 40 κύματα μπορω να πω ότι δεν ζω χωρίς αυτόν και είναι η κάθε μου σκέψη πάντα και φυσικά τώρα τελευταία προστέθηκε και ο μικρούλης μας να μας δώσει χαρά μπας και ανεβούμε λίγο...

εμας η φλογα ειναι ζωντανη αλλα και η πολυ αγαπη, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα με νευριασει ετσι μην τρελαθουμε δεν ειμαστε ολοι μερα με τα αγαπη μου λατρεια μου χαχα!! παντως ειμαστε 7 χρονια μαζι παμε στα 8 και θα σας πω ενα περιστατικο που τα λεει ολα!! ειχαμε παει την μικρη 2 μηνων να της κανουμε υπερυχο για παλινδρομηση σε ενα κεντρο, εκει περιμενε πολυς κοσμος, οπως την ειχα αγκαλια της χαιδευα τα μαλλια, ο αντρας μου καθοταν διπλα μου ειχε περασει το χερι του στον ωμο μου καιιιι εκει που χαιδευα τα μαλια της μικρης συνηδειτοποιω οτι ο αντρας μου χαιδευε τα δικα μου μαλλια, κοιταζω γυρω μου τους υπολοιπους και σκεφτομαι χριστε μου τι κανει; αφου του το ειπα του λεω καλε μας κοιτανε και τι εγινε μου λεει αφου σε αγαπω, ε μετα δεν γινεσαι λιωμα μετα απο 7 χρονια μαζι να κανει τετοια πραγματα!! τον λατρευωωω

ΜΩΡΕ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...& ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΞΑΝΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ!

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΤΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ...ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ??? :laugh: :laugh: ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΧΑΤΕ ΠΛΑΚΑ...ΑΛΥΣΙΔΑ ΧΕΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! :)

:angry: εγω παντως μετα απο 11 χρονια σχεσης και 9,5 γαμου +4 παιδια +20 κιλα+του οτι ποτε δεν υπηρξα ερωτευμενη με τον ανδρα μου μπορω να πω οτι υπαρχει αγαπη αλλα την οποιαδηποτε φλογα την ψαχνω με τα κυαλια :angry::angry:

Γιατι βρε glayki μου??

Τι συμβαινει???

Προσπαθηστε το....δεν ξερετε τι χανετε! :side::dry:

Μαριαντα μου.....τι γλυκο συμβαν!!Αχου κ εμενα οταν μου κανει κατι τετοια τρελενομαι!!! :woohoo: :blush:

Ζαχαρενια μου ουτε στα 7 θα σε πιασει.........ετσι πιστευω..... ;):):cheer:

Εμεις παλι δεν λεω οτι τσακωνωμαστε αλλα παντα κατι βρησκει ο ατιμος κ με τουμπαρει! Ας πουμε.....χθες επειδη η μικρη ειναι λιγο αρρωστουλα κ κρυωνε κ γενικα κανει κρυο στο σπιτι του λεω αναψε το τζακι...ενταξει....μετα απο μια ωρα....αναψε το τζακι αγαπη μου :angry: ωχου μωρε τωρα........μια, δυο, τρεις......το αναψα μονη μου....(καλα κοριτσια για 1η φορα.....τελεια φωτια!!) κ μετα αφου τελειωσε αυτο που εβλεπε στην τηλεοραση ερχεται κοντα μου κ με κοιταει μεσα στα ματια με ενα αθωο βλεμμα...........πωπω σαν μωρο κανεις του λεω.......κ μου λεει αγγαλιτσα?? :silly: :blush::unsure: ......ε μετα δεν μπορεσα......το βλαμμενο........ :lol: αντε....ολο με ριχνει!! :P:side::angry:

κι εγω ρε συ...ενα αρπαζομαι πολυ ευκολα ειδικα οταν ΔΕΝ κανει κατι που του λεω, με ριχνει πολυ ευκολα με μια ζαχομαριτσα που θα πει!!!

Τα παιρνω ομως στο κρανιο που οταν μαλωνουμε ερχεται να με χουφτωσει (κοινως)! ΔΕΝ περναει με ενα χουφτωμα του λεω!!!

Αχ 1 μεγαλο μωγιοοοοο εχωωωωω!!!

Μικρο μωγιο ποτε θα κααααααανωωωωωωω?

(ασχετο) :silly:

Να......ευχαριστηθεις τον μεγαλο κ θα ρθει κ το μικρο!!

Αλλα αθτο με το χουφτωμα ρε παιδι μου!!!!Αμαν!!!!Ουτε εμενα δεν με ριχνει με ενα χουφτωμα......αλλα σε συνδιασμο με φιλιιι........ε δεν μπορω....... :P

Koριτσια εμεις νομιζω πως ζουμε τον απολυτο ερωτααα...

16 ΧΡΟΝΙΑ μαζι και ακομα τον αγαπαω οσο τοτε, τον λατρεεεεεεευωωωω..ειναι πραγματικα ολη μου η ζωη εκεινος και τα παιδακια μας..

Καλο αυτοοοοο κ πολυ γλυκοοο....!!!!!!Ελπιζω να ειμαι ετσι κ γω με την καψουρα μου μετα απο τοσα χρονακια!!Βασικα ετσι θα ειμαι...τον λατρευω!!Μπραβο πολυ χαρηκα!!!

εμενα μαλλον αυτη η φλογα μου εχει φυγει.. :(:(

τον αγαπαω παρα πολυ,αλλα δεν νιωθω αυτην την ελξη που ενιωθα σωματικα..εξακολουθω να ειμαι ερωτευμενη,να θελω να με βλεπει περιποιημενη,τον κοιταω και νιωθω η πιο τυχερη γυναικα στον κοσμο,τον ζηλευω,κλπ

αλλα....

τωρα με την εγκυμοσυνη δε θελω πολλες αγκαλιες και πολλα χαδια...εχουμε επαφες δε λεω,αλλα ποτε πλεον με δικη μου πρωτοβουλια,και συνεχως σκφτομαι το μωρο και δεν μπορω να.....ολοκληρωσω!!! :blush: σχεδον με ενοχλει οταν εχει ορεξη για ζουζουνιες,εκνευριζομαι και τον αποφευγω!!!και το καταλαβαινει και στεναχωριεται :(

τι συμβαινει???? :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...