Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ....

karolinaki1

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ. :ohmy::ohmy::ohmy:

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΚΛΑΜΑ.... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ(ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ) ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΠΑΡΕΑ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.ΛΕΤΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ? ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑΠΕΡΑΣΕΙ..... :ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρολινακι...το δευτερο θεμα που θα μπεις ειναι το Εξπρες του Βυζονυχτιου Νο 5 !!!

Ναι ξενυχτησσες μαμαδες σαν και εσενα υπαρχουν πολλες...και κλεισαμε 5 δρομολογια!!!!!

Ηρεμησε.............το πιο πιθανο ειναι να βγαζει δοντακια.....αλλιως η γιατρος της θα σας το ειχε ηδη πει...........φαση ειναι.....

Καλησπέρα και από εμένα.

μήπως το παιδί τρώει πολύ νωρίς και εκείνη την ώρα ξυπνάει για να φάει;;

Μηπως ανεβάζει λίγο δέκατα εξαιτίας των δοντιών της;;

Μήπως το παιδί έχει δυσκοιλιότητα;;;

Πιπίλα της δίνεις;;

Αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά να συμβουλευτείς την παιδίατρο για να ανακαλύψετε τί τα προκαλεί όλα αυτά και μετά να δείτε πώς θα το αντιμετωπίσετε.

Μπορεί το παιδί να περνάει απλά μια φάση, μπορεί όμως και κάτι να το ενοχλεί.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα και σύντομα η μπουμπού να κοιμάται όλη νύχτα

Χαλάρωσε !

Ολα είναι φάσεις και περνάνε...

Σίγουρα είναι ανήσυχη και από τα δοντάκια της....

θα σταματήσει , μπορεί και να το ξανακάνει , έτσι είναι τα μωράκια.... ;)

Θέλω να σου πω πως και εμένα που είναι 20 μηνών έχει ένα μήνα που ξυπνάει στις 4 το πρωι...Τι τον κάνω? Τίποτα,κάνω υπομονή...όπως έχω κάνει και τις άλλες φορές.... :)

Αν δεν την θηλάζεις , μην της δίνεις γάλα , δεν νομίζω οτι πεινάει,

εσάς θέλει για να νιώσει ασφαλεια.... ;)

μπορ.ω να σε διαβεβαιώσω μετά απο τα δυο μου μικρα που τωρα ειναι 2,5 χρονων και 1,5 χρονων το αλλο οτι φαση ειναι και θα περασει...

ειδικά ο μικρος οταν εβγαλε τα πρωτα του δοντάκια ολο φασεις ηταν...και οταν ξυπνουσε και τον επαιρνα αγκαλιτσα ξανακοιμοταν και με το που αισθανόταν οτι παω να τον ακουμπησω ξυπνουσε...φυσικα επεμενα και τον αφηνα κατω διοτι ετσι οπως το πηγαινε αυτος...ακομα αγκαλιες θα ηθελε....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΌΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ.... ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.......ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...