Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα νεύρα μου!

Recommended Posts

κοριτσάκια μου ζητάω τη συμβουλή σας! Η αδερφή μου είναι αρραβωνιασμένη και ο γαμπρός μου έχει έναν αδερφό που τυχαίνει να μένει στην απέναντι πολυκατοικία από τη δικιά μας. αυτός που λέτε σχολάει καθημερινές στις 11 το βράδυ και μετά μας παίρνει τηλέφωνο για να δει αν είμαστε σπίτι για να μας έρθει. καταλαβαίνω ότι είναι μόνος του και δεν έχει παρέα αλλά και εμείς τι φταίμε ρε κορίτσια? Του έχω πεί με τρόπο κάποιες φορές ότι δεν μπορούμε απόψε για τον χ ψ λόγο, του δείχνω να καταλάβει ότι ενοχλεί αλλά δεν καταλαβαίνει βρε κορίτσια! αφήστε που είναι πολύ κουραστικός και όλο βλακείες μας λέει, το μόνο θετικό είναι αυτό, πώς όταν φύγει έχουμε να γελάμε. τις προάλλες είχε ξεχάσει το κινητό του στη δουλειά και δεν είχε ξυπνητήρι για το πρωί. Ήρθε χτύπησε το θυροτηλέφωνο και δεν ανοίξαμε! και αν έχει το θεό του ανέβηκε πάνω στον όροφο βρε παιδιά και χτύπησε το κουδούνι! Μας ζήτησε συγνώμη που ήρθε χωρίς να ειδοποιήσει και πως δεν ήθελε να μας ανησυχήσει αλλά είχε ανάγκη από ένα ξυπνητήρι! οκ το καταλαβαίνω! του δώσαμε το ξυπνητήρι αλλά αντί να φύγει στρώθηκε στον καναπέ και λεεί, τι θα παραγγείλουμε να φάμε? νευρίασα ΠΑΡΑ πολύ και την επόμενη μέρα πήρα τηλέφωνο την αδερφή μου και της είπα τι είχε συμβεί, εκείνη μου είπε ότι δεν θέλει να ανακατευτεί γιατί θα έχουμε παρεξηγήσεις και να τον κάνουμε πέρα με τον τρόπο μας. Αλλά αυτός ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνει!!! Αυτή τη στιγμή είναι πάλι εδώ! έχει στρωθεί στον καναπέ και δεν λέει να ξεκουμπιστεί! του είπα με τρόπο ότι θέλω να κάνω μπάνιο γιατί νυστάζω αλλά νιονιό γιοκ! έχει έρθει από τις 11 και είναι μια παρά... ζω ένα δράμα κορίτσια! θέλω να του πω να ξεκουμπιστεί αλλά ο καλός μου ορισμένες φορές τον λυπάται! πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! αφήστε που πιστεύω πως έρχεται για να χρησιμοποιεί το ίντερνετ επειδή δεν έχει σπίτι του! βοήθεια κορίτσια! πώς να τον χειριστώ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρεπει κατα την αποψη μου να μην ανοιγετε και οποτε εχετε κεφι μονο τοτε να απαντατε σε θυροτηλεφωνα και κουδουνια.Επειδη αποτι καταλαβα δεν μπορει να καταλαβει οτι ενοχλει,η θα του το πειτε καταμουτρα,η θα του γνωρισετε καμια κοπελα για να εχει αλλη παρεα και να μην σας ερχεται καθε βραδυ η δεν θα ανοιγετε καποιες φορες για να καταλαβει οτι δεν πρεπει να ερχεται καθε βραδυ!!!εχετε και δουλειες!!ελεεος!!!ευχομαι να λυθει το θεμα σας,και οσο για την αδερφουλα σου καλα κανει και κραταει αποστασεις γιατι θα βρει το μπελα της αμα αναμοιχθει!!!

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ......ΤΙ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ Ε?ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΙ ΑΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ Μ'ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ.ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΠΕΣ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!! :angry::angry:

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ......ΤΙ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ Ε?ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΚΙ ΑΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ Μ'ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ.ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΠΕΣ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!! :angry::angry:

Γ...μω τα παιδιά! Είναι Θεός! :P :laugh: :P :laugh:

Κοίτα σοβαρά τώρα! Δεν σημαίνει οτι το κάνει επίτηδες αλλά εφόσον εσείς νιώθετε μειονεκτικά πρέπει να του μιλήσετε! Με ωραίο τρόπο και απλό! Καλά ξεμπερδέματα! ;)

την επομενη φορα ανοιχτε ημιγυμνη και πες τε σορρυ αλλα ειμαστε ζευγαρι και το βραδυ κανουμε και αλλα πραγματα να περνεις τηλ πριν ερθεις γιατι και εμεις κοβομαστε καθε φορα χαχαχα!!! τωρα σοβαρα παντως αφου δεν καταλαβαινει μονο κανονικα αν το πειτε θα το καταλαβει, απλα την μια φορα που θα ερθει πειτε του οτι θελετε να μεινετε το αντρογυνο μονοι σας, την αλλη οτι κοιμαστε, την αλλη οτι θα βγειτε με παρεα μεχρι να καταλαβει οτι δεν μπορει να ερχετε ετσι καθε μερα , αν δεν πιασει και αυτο δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να το πειτε καταμουτρα και οτι γινει

αυτος στο τελος επειδη ειναι μονος του ειναι ικανος να τους πει πειραζει να ερθω στο κρεββατι να βλεπω χαχαχαχα ελεος ρε δημητρα δεν παιζεται ο ανθρωπος

χαχαχα marianda! Ξέρετε ποιο είναι το θέμα ότι δεν είμαστε παντρεμένοι, είμαστε δυο φοιτητές που συγκατοικούμε και απλά τυχαίνει να έχουμε και σοβαρή σχέση :lol: οπότε και αυτός το βλέπει πιο χαλαρά, "ας πάω στα παιδιά να δούμε ταινία και να χλαπακιάσουμε" :angry: δεν είναι έτσι όμως!

:blink::blink::blink::blink:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μαριάντα!! Έλεος δλδ!!!

Δημητρούλα να ερχόταν σε σένα κάνας τέτοιος να σου 'λεγα εγώ μετά γαμώ α παιδιά!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Δλδ αν κάνεις παιδάκι και θα θες το χρόνο σου και τις προσωπικές σου στιγμές... τι θα κάνει αυτός;; Εκεί θα είναι;; Έλεος!! Εγώ θα σου έλεγα να του το πεις κατάμουτρα αν δεν κατάλαβει με τον πλάγιο τρόπο!

ΜΑNTARINI δεν παιζει ρολο που δεν ειστε παντρεμενοι ειστε ζευγαρι οποτε θελετε και το χρονο σας, τι να πω με αυτους τους ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν τιποτα, δυστιχως υπαρχουν και αφου η αδερφη σου δεν θελει να ανακατευτει πεστε το στα ισια ας τον φορτωθει αυτη που ειναι και κουνιαδος της χαχαχα

έχεις απόλυτο δίκιο marianda μου! Δυστυχώς η αδερφή μου είναι μακριά και έχουν γλιτώσει! γιατί πριν μετακομίσουν τα ίδια έκανε και σε αυτούς! :angry: και η αδερφή μου τον είχε σκυλοβαρεθεί! τους ενοχλούσε συνέχεια, αφού όταν μιλήσαμε και την είπα τι συμβαίνει μου λέει " αρμένικη βίζιτα σας έχει γίνει? :laugh: " θα βρω τον τρόπο που θα πάει :S

με παρεξηγήσατε! Δεν εννοούσα οτι αυτο που κανει ειναι σωστο αλλα εκανα ενα σχολιο απο αυτα που διαβασα λόγω του αυθορμητισμού του! ολοι καποια στιγμη εχουμε συναναστραφεί με τέτοιους ανθρώπους. Γι αυτο ειπα οτι θα πρεπει να του μιλήσετε ευθέως. ;)

Α καλά... μπλέξατε!! :unsure:

Λοιπόν, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές...

Ή μετακομίζετε αλλού ή του βρίσκετε γκόμενα!! :P :laugh:

Επίσης, μπορείτε να χαλάσετε τα κουδούνια σας!!! :woohoo:

Βάλτε συσκευή με αναγνώριση κλήσης αν δεν έχετε κι όταν βλέπετε τον αριθμό του απλά μην απαντάτε.. και αν τυχόν σας έρθει στην πόρτα, ανοίξτε με καθυστέρηση... θα'σαστε τη μια φορά με πυτζάμες, θα χασμουριέστε και θα'χετε το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας :blink::P τάχα ότι σας ξύπνησε και καλά... :P :silly:

Την επόμενη φορά θα κάνετε αυτό που λέει η Μαρίτσα... ημίγυμνοι, με μαλλιά ανακατωμένα και βρεγμένα, ρίξτε και κανά επιτόπιο τροχάδην για να γίνετε και αναψοκοκκινισμένοι!! :P :laugh: Καλά, μπορείτε να το κάνετε και for real! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! ;):lol: Αλλά σιγά μην του ανοίξετε και την πόρτα!! :laugh:

Επίσης, μπορείτε να προσποιηθείτε καυγά μπροστά του.. δε θα ντραπεί και θα φύγει;;; :huh::dry:

Ε τί στο καλό;;; Δε θα πάρει χαμπάρι να κόψει τις συχνές επισκέψεις;;; :dry::dry::huh:

Το να του το πείτε στα ίσια φαντάζομαι θα'ναι λίγο δύσκολο... Αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν πολυχαμπαριάζουν από διπλωματίες.. οπότε αναγκάζεσαι να "κόβεις" με άσχημο τρόπο και φαντάζομαι αυτό δεν το θέλεις...

Τπ... καλή επιτυχία... και καλά ξεμπερδέματα!!!

Ελπίζω να βρει γκόμενα σύντομα, θα 'ναι το καλύτερο για όλους σας!!! ;) Αρκεί να μην κουβαλιούνται και οι δύο μετά από λίγο καιρό!!! :S :laugh:

crazy...ξέχασες να πεις να ξεχάσουν καταλάθος το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό πάνω στον καναπέ!!χχαχα

Mantarini δεν πιστεύω να είναι ακόμα εκει,ε??

vasoula2 έγραψε:

crazy...ξέχασες να πεις να ξεχάσουν καταλάθος το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό πάνω στον καναπέ!!χχαχα

Mantarini δεν πιστεύω να είναι ακόμα εκει,ε??

Χαχαχαχαχα... πολύ καλή σε βρίσκω!!! Σημασία στη λεπτομέρεια!!! :P :laugh: :P :laugh: :silly:

όχι κοριτσάκια μου έφυγε! ευτυχώς! και την σκούπα έβαλα ανάποδα και αλάτι έριξα! όλα τα κάνα! άντε να δούμε! :laugh:

15JUNE έγραψε:

ΣΩΣΤΗ, ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ.........

Καλημέρα!

Καλα έχετε πολύυυυ γέλιο!!!!!

Εγώ το βράδυ θα περιμένω το μανταρινάκι

να δω ποιο τρόπο θα διαλέξει να δοκιμάσει πρώτα :silly: :silly:

Θα χαμπαριάσει ο τύπος????Θα γυρίσει σπίτι του?

Εχω αγωνία όπως καταλάβατε για το επομενο επεισόδιο.... :blink:

Αν και ευχομαι η σκούπα και το αλάτι να πιάσουν για τα καλά

και να μην έχετε τέτοιες επισκέψεις ξανα!!!

Φιλάκια!

Μια τέτοια γειτόνισσα είχα και εγώ και την έκανα εγώ μάγκα.

Αφού το Σαββάτο που της έστειλα για ξεκάρφωμα και μετά από μήνες που έχει να πατήσει στο σπίτι μήνυμα να έρθει να πιούμε καφέ ούτε καν απάντησε!

Αχ!

Η λυση ειναι απλη....αφου ξερεις περιπου τι ωρα ερχετε,αν χτυπησει το κουδουνι,κανε πως δεν ακους....

Τι αλλο να κανεις οταν ο ιδιος δεν το καταλαβαινει;;;Ειναι κ λεπτη η θεση σου,το καταλαβαινω...δεν θες κ να τον προγγιξεις(που λεμε κ στο χωριο μου).

Αυτες τις σκηνες τις ειχα ζησει καποτε...πριν πολλα χρονια η διαφορα ηταν οτι αυτος που χτυπαγε τα κουδουνια οοοοτι ωρα του καπνιζε ηταν ο τοτε πεθερος!!!!!!

Εκει να δειτε δραματα...... :blink::S

IreneValadia έγραψε:

Μια τέτοια γειτόνισσα είχα και εγώ και την έκανα εγώ μάγκα.

Αφού το Σαββάτο που της έστειλα για ξεκάρφωμα και μετά από μήνες που έχει να πατήσει στο σπίτι μήνυμα να έρθει να πιούμε καφέ ούτε καν απάντησε!

Αχ!

Καλε φιλεναδα..;;;;τι της εκανες;;;δωσε καμια συμβουλη,αφου επιασε τοπο!!!! ;)

Αυτή ερχόταν και έχωνε τα μούτρα της στο παράθυρο για να δει αν καθόμαστε στο σαλόνι.

Μια μέρα λοιπόν την είδα να έρχεται και «καβαλάω» το αμόρε που καθόταν στον καναπέ!

Μας είδε και ντράπηκε.

Από τότε άρχισε να παίρνει τηλέφωνο για να έρθει.

Μια δεν απαντούσα, μια της έλεγα μόλις έφευγα …

Σιγά σιγά εξαφανήστηκε!

Το πήρε το μήνυμα!

Εμένα αυτό το πράγμα κάνει ο πεθερός μου.Μια φορά κιόλας επειδή δεν απαντούσαμε στο τηλέφωνο πήρε τα εφεδρικά κλειδιά που του δώσαμε για ώρα ανάγκης και μπήκε στο σπίτι (Κυριακή πρωί παρακαλώ)Εγινε το σώσε αλλά μυαλό δεν βάζει...Τι να κάνω και εγώ τώρα που το σπίτι έχει θυροτηλέφωνο με κάμερα βλέπω ποιος είναι και δεν ανοίγω.Γίνομαι κακιά αλλά πραγματικά δεν τον αντέχω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...