Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το ημερολόγιο μιας μαμάς....

Recommended Posts

Αλήθεια βρε κορίτσια, όσες είστε ήδη μανούλες πως περνάει η μέρα σας?

Ας πούμε πως αρχίζει η δική μου ημέρα:

Το πρωί ξυπνάμε όλοι μαζί (4 στο σύνολο), ετοιμάζω τα γάλατα των παιδιών και τα πίνουν στο κρεβάτι μας βλέποντας τηλεόραση. Ο σύζυγος δίνει στον μικρό τα γάλα και εγώ εκείνη την στιγμή ετοιμάζομαι για την δουλειά, ντύνομαι και παράλληλα ντύνω και τα μικρά.

Μετά έρχεται η γιαγιά για να αναλάβει δράση, :lol:

Όλη μέρα τρέξιμο στην δουλειά και μετά super market, σπίτι, μαγείρεμα για την επόμενη, ένα σχετικό σιγύρισμα, παράλληλα παιχνίδι με τα παιδιά, να κάνεις και το διαιτητή γιατί μαλώνουν πολύ, σίδερο (δεν τελειώνει ποτέ το άτιμο).....και μετά άντε να τα κάνεις μπάνιο, να τους δώσεις το γάλα μπας και κοιμηθούν και ησυχάσεις λίγο.

Και καλά ο γιός είναι βολικός και κοιμάτε εύκολα και μόνος του, η κόρη μου, μου βγάζει την πίστη μέχρι να κοιμηθεί. Αρχίζει όταν την ξαπλώνω..."μαμά νερό, μαμά τσίσα, μαμά σκεπασέ με, μαμά πες μου τραγουδάκι"....και πάει λέγοντας! :angry:

Άντε μετά αφού έχει πάει ήδη 12:00 και νυστάζεις να έχεις και όρεξη για σεξ....το οποίο κοντεύουμε να ξεχάσουμε και πως γίνεται :lol:

Και μετά σου λένε κρίση στον γάμο.... :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χμ... Εμεις ξυπναμε κατα τις 9. Παιζουμε στο κρεβατι γιατι εχουμε κεφια. Ρουφαμε την μαμα και ξανακοιμομαστε μεχρι τις 11.30. Σε εκεινη την ωρα τρεχω πανικοβλητη να μαγειρεψω. Μετα ξυπναει, παμε καμια βολτα και η υπολοιπη μερα μεταξυ θηλασμων και παιχνιδιων κανω δουλειες με το ενα χερι και με το αλλο κραταω τον μπεμπη. Κατα τις 10 αφου εχε3ι τελειωσει και ο πατερας απο την δουλεια κανουμε τον μικρο μπανιο και ΑΝ ειμαστε πολυυυυυυυυυυυυυυυυ τυχεροι βλεπουμε καμια ταινια μεχρι να ξυπνησει. Κι οοοοοοοοοοοοοοοοοολη νυχτα θηλαζουμε!! Συναρπαστηκα ε? :laugh: :laugh: "Θωμα εισαι σπιτι...?"

Τι νομίζεις δεν τα περάσαμε κι εμείς αυτά????????????

Μην κοιτάς τώρα που μεγαλώσαμε.....

Τελικά ισχύει αυτό που λένε "όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, μεγαλώνουν τα προβλήματα και οι ευθύνες". :blink::S:dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...