Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑΣ;

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις κουκλίτσες! :cheer:

Είμαι 37 εβδ + 5 ημερ και ανυπομονώ να κρατήσω στην αγκαλιά μου τον μπεμπάκο μου! :woohoo: :silly: :P

Ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν κάποια "σημάδια" που να σου προαναγγέλουν τον ερχομο του παιδίου, πέραν όμως των γνωστών:

1) ρήξη υμμένων

2) έναρξη ωδυνων

3) ρήξη βλένας

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και με το καλό να κρατήσετε στα χέρια τα μωράκια σας!

Εγω αυτό που ένοιωσα πριν τον ερχομό της μικρής μου ήταν πονάκια χαμηλά σαν πόνους περιόδου.

Ξεκινησαν τα ξημερώματα 4 η ώρα πολύ αμυδρά και συνεχίστηκαν ωσπου γίνονταν πιο έντονα.

Γέννησα το βράδυ στις 9.

Δεν είδα ούτε αίμα ούτε μου έσπασαν τα νερά.

Μην ανησυχείτε κορίτσια όταν έρθει η ώρα σίγουρα θα το καταλάβετε!

Με το καλό!!!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΑΝΤΙ 3 ΑΓΓΕΙΑ ΣΤΟ ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗΠΩΣ ΖΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΞΥΓΩΝΩΘΕΙ ΚΑΛΑ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΩΡΑ. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΕΡΤΗ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΕΦΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ HONDOS (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΙΑ, ΕΝΙΩΘΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ) ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΤΟΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΦΡ.., ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΤΟ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΑΦΡΩΣ ΡΟΖ ΥΓΡΟ. ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ, ΠΑΛΙ ΦΡ.., ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 3 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΑΝ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΨΙΛΑΦΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΟΥΜΕ.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΣΑΣ.

Ναι πείτε μας τις εμπειρίες σας γιατί κι εγώ δεν έχω ιδέα μιας και είναι το πρώτο μου!

Κάπου διαβασα ότι κάποιες γυναίκες έχουν διάρροια τις τελευταίες μερες. Ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ότι έρχεται η ώρα και αρχίζει να αδειάζει το έντερο...

Δεν ξέρω αν ισχύει. Αν έχει συμβεί σε κάποια ας μας πει.

Καλέ κι εγώ νόμιζα ότι όταν σπάνε τα νερά γίνεται χαμός...μπορεί δηλ. να ξεκινήσει σιγά σιγά και μετά αυξάνεται το υγρό που φεύγει;

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!! ΛΕΣ;;;

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ "ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ 22-10-09.

Kαλησπέρα κοριτσάκι!!!

Απο γυναίκα σε γυναίκα τα συμπτώματα διαφέρουν,αυτό το ξέρεις...

Εγώ πάντως είχα έντονο πόνο στη μέση,σαν να μ έκοβε στα 2!!Πήγα για το γνωστό καρδιοτοκογράφημα κ είχα 3 διαστολή(έτσι κ εξήγησε ο γιατρός μου τον πόνο στη μέση)..Κατα τ άλλα δε ξέρω να σου πω κάτι άλλο γιατι παρά τη διαστολή μπήκα να γεννήσω με τεχνητούς πόνους,οπότε δεν έζησα πώς πραγματικά είναι όταν έρχεται η ώρα να γεννήσεις,αφού το προκαλέσαμε!

Όπως κ να χει πάντως το σίγουρο είναι οτι θα το καταλάβεις...!!!!!!!Πίστεψέ με!

Φιλάκια πολλά,με το καλό να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο νινί,όλα να πάνε καλά!!!

Βεβαιως κ υπαρχουν συμπτωματα κοριτσακια μου,απλα ειναι διαφορετικα στην καθεμια μας,οπως συμβαινει κ οταν ξεκιναει μια εγκυμοσυνη.

Εγω ειχα πητ στην κορη μου 28/10.Στις 25/10 το πρωι πηγα στο μητερα,οπως μου ειχε πει ο γιατρος μου,για να με δει....(μεγαλο ψεμα,δεν ηθελε μονο να με δει...).Με εβαλε σε ενα εξεταστηριο κ κατι μου εβαλε απο κατω...κατι με το χερι του εψαχνε...πρωταρα εγω...ουτε καταλαβα τι γινοταν,πονεσα λιγακι αλλα για 10 δευτερολεπτα,οχι τιποτα ιδιαιτερο.Αργοτερα καταλαβα πως προσπαθουσε να μου μαλακωσει τον τραχηλο.

Με το που εφυγα απο εκει κ πηγα σπιτι(μεσημερι πια),ενοιωθα την κοιλια μου να σφιγγει,να σφιγγει,να γινετε σαν πετρα κ μετα να χαλαρωνει.Αυτο ανα τακτα χρονικα διαστηματα,αλλα δεν μετραγα λεπτα γιατι απλουστατα δεν ηξερα τι συνεβενε!!!!Ουτε που πηγε το μυαλο μου οτι αυτες ειναι οι γνωστες συσπασεις!Εγω νομιζα πως γυρναει το μωρο,τοοοοοσο ασχετη!

Εφαγα,επεσα για υπνο κ το απογευμα κατα τις 7 εφτιαξα κ ενα καφεδακι,οι συσπασεις συνεχιζονταν και εγω...στην κοσμαρα μου.

Ομως ολες αυτες τις ωρες,δεν πονουσα,μονο το σφιξιμο ενοιωθα.Εγω πιστευα πως μολις με πιασουν οι πονοι,θα αρχισω να ουρλιαζω κ να βογγαω,απο αυτα που μου ειχαν πει...ετσι νομιζα.

Τελος παντων,πινω το καφεδακι μου,κανω κ το μπανακι μου κ καθομαι να δω τηλεοραση.Εκει που καθομουν..δεν ξερω..κατι σαν ενστικτο...εντελως ξαφνικα,λεω στον εαυτο μου.."ρε,βουρλο,μηπως γεννας;;;;;"

Παιρνω τη μανα μου κ της λεω να κατεβει.Ερχετε,με βλεπει.με ρωταει εισαι καλα;;Της λεω ναι,αλλα..αυτο κ αυτο...Κοριτσια μου δεν προλαβα να τελειωσω κ αρχιζουν τα πονακια,εκει τα καταλαβα για τα καλα.Περνω τηλ.το γιατρο,του λεω τι νοιωθω κ μου λεει ξεκινα σιγα-σιγα,εχουμε χρονο.

Παω να ντυθω κ με πιανει κατουρημα,με το που σκουπιζομαι βλεπω στο χαρτι αιμα 3-4 σταγονες,ροζ εντονο,καθαρο,φωναζω τη μανα μου ,το βλεπει κ εκει αρχιζει ο πανικος...απο τους αλλους δηλ.γιατι εγω ενοιωθα σαν να ειμουν σε νιρβανα...ζαλισμενη,ηρεμη λες κ ειχα παρει ηρεμηστικο.

Τελικα οταν εφτασα στο μαιευτηριο εχα κανει πληρη διαστολη.

Αυτα απο εμενα,τα ειπα αναλυτικα,ελπιζω να μην σας κουρασα.

Αντε ελπιζω να γεννησετε ευκολα κ ολα να πανε καλα!!!

Εγώ έχω ακούσει για ένα σύνδρομο αλλά δεν θυμάμαι πως λέγετε, που ούτε λίγο ούτε πολύ περιγράφει ότι μια - δύο μέρες πριν το τοκετό σε πιάνει μία διάθεση να κάνεις δουλειές, να τακτοποιήσεις το σπίτι και τις εκκρεμότητες.

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως λέγετε αλλά δυστηχώς δεν θυμάμαι. Ίσως κάποιο κορίτσι πιο έμπειρο να μας πει.

eleftheria75 έγραψε:

Εγώ έχω ακούσει για ένα σύνδρομο αλλά δεν θυμάμαι πως λέγετε, που ούτε λίγο ούτε πολύ περιγράφει ότι μια - δύο μέρες πριν το τοκετό σε πιάνει μία διάθεση να κάνεις δουλειές, να τακτοποιήσεις το σπίτι και τις εκκρεμότητες.

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως λέγετε αλλά δυστηχώς δεν θυμάμαι. Ίσως κάποιο κορίτσι πιο έμπειρο να μας πει.

''Συνδρομο φωλιασματος λεγεται''

Εγω παλι δεν ειχα κανενα απολυτος συμπτωμα και μπηκα με προκληση τοκετου στην Π.Η.Τ!!!

Ναι αυτό το είχα διαβάσει κ εγώ αλλα δε μπόρεσα να καταλάβω αν μου συνέβη γιατι μια υστερία με την καθαριότητα με είχε πιάσει έτσι κ αλλιώς κ τους 9 μήνες!!!!

Μαράκι85 να σου ζήσει το κουκλάκι σου!!!Πρόκληση κ εσύ,ε..???

ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΖΟΥΜΠΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΛΕΣ ΔΕ ΛΕΤΕ? ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ 10ΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 3' ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ!!ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ!!!!ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΛΕ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ!ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!ΚΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΙΣΟΝ ΓΕΝΝΑ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΙΟ!!ΗΜΟΥΝ ΜΕ 3' ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑ!ΕΥΤΗΧΩΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΡΟ ΚΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 20ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 33 ΚΑΙ 3 ΣΤΙΣ 27ΜΑΙΟΥ!!ΕΓΙΝΑ ΟΜΩΣ ΕΞΠΕΡ ΣΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!

εγω στο πρωτο μου γιο 3 μερες πριν γεννησω ειχα διαρροιες...και το βραδυ πριν γεννησω ειχα κατι ενοχλησεις και ακεφειες και πηγα για υπνο ξυπνησα μετα απο 4 ωρες με πονους γεννας...

στο δευτερο απλα ειχα το συνδρομο φωλιασματος...αν και μπηκα με προκληση...αλλα οταν πηγα ειχα ουτως η αλλως 4 διαστολη και το πολυ μεχρι την επομενη μερα θα ειχα γεννησει..

με το καλο κορτισια και σας ευχομαι μια ευκολη γεννα :)

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Ξέρετε, είμαι τόσο ανυπόμονη που θέλω να είμαι έτοιμη ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Η βαλίτσα είναι δίπλα στην εξώπορτα και η φωτογραφική μηχανή μόνιμα στην τσάντα μου! :laugh:

Αυτό με την καθαριότητα με έχει πιάσει εδώ και 2 μήνες περίπου αλλά μιλάμε για μανιακή κατάσταση, ε; Πω πω, με βλέπει ο αντρούλης μου και κουνάει το κεφάλι του ... :blink::huh:

Δεν είχα ακούσει ξανά για την διάρροια... θα το τσεκάρω αλλά να δείτε που από την αγωνία μου θα με πιάσει κόψιμο και εγώ θα νομίζω πως γεννάω :laugh: :laugh:

Ευχαριστώ και πάλι τις μανούλες που μου απάντησαν και εύχομαι να χαρείτε τα παιδάκια σας όπως επιθυμείτε!

Όσο για τις μέλλουσες μανούλες εύχομαι μια καλή, εύκολη και αξέχαστη εμπειρία γέννας και πάνω απ'όλα με υγιή μωράκια!!!!

ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΒΙΚΟ ΟΣΤΟ. ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΩ!! :laugh: :laugh: ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ... ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΓΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΕΝΝΑΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! :woohoo: ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ!! ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ... ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!

Υ.Γ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΛΥΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!! ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!!! :laugh: :laugh: ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣΙΑ, ΑΠΟ ΦΟΒΟ!!!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ ΓΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ(ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΛΕΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 3 ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΟΥΣΑ

ελεος κοριτσια μου.εγω ειμαι 2 μερες πριν την πητ και δεν εχω κανενα μα κανενα συμπτωμα και η κοιλια μου ειναι παντα ψηλα.ελεος.....

τσέλνικα δεν γ'εννησες ακόμα;η τελευταία των μοικανών θα έχεις μείνει απο τα κορίτσια του Δεκέμβρη!άντε με το καλό μην αγχώνεσαι!

εγώ κορίτσια είχα τρομερή διάρροια πριν γεννήσω και συγκεκριμένα πριν δω βλέννη.Κάθε 5 λεπτά τουαλέτα και αυτό κράτησε όλο το βράδυ!φρίκη..........

tselinkas έγραψε:

ελεος κοριτσια μου.εγω ειμαι 2 μερες πριν την πητ και δεν εχω κανενα μα κανενα συμπτωμα και η κοιλια μου ειναι παντα ψηλα.ελεος.....

αντε με το καλο κι εσυ! μ'ενα πονο! καλη ελευθερια, καλη γεννα να'χεις!

To sindromo toy foliasmatos exo diabasei ego..Den xero giati to apokaloun foliasma (oti kai kala h mana ftiaxnei thn folia gia to moro ths mallon..)Kanoume oles kai thn teleytea leptomeria prin ton toketo ..

Se mena etsi egine ontos tis teletees 2 meres xepatothika stis doulies!

Alla ego eixa ta klasika simtomata, rixi tis blenas kai arxi ton sispaseon tis mitras alla den fobithika katholou giati ekana mathimata anodinou toketou kai elegxa tous ponous moni mou sto spiti gia 5 ores kai telika piga nosokomio kai mesa se alles 5 ores (me episkliridio) genisa xoris ponous tromerous pou akouo apo alles na perigrafoun.Elpizo kai h epomeni gena mou sto mellon na einai etsi ..

Καλημέρα κορίτσια!!! :lol:

Ευχαριστώ πολύ και τα υπόλοιπα κοριτσάκια που απάντησαν!!!

Τσελιγκα σου εύχομαι με ένα πόνο κορίτσι μου και ένα γερό παιδάκι!!!

filos`ifigen από το Σάββατο κοντέβω να βγάλω το δέρμα μου από το ξύσιμο.... ειδικά στις γάμπες και στην κοιλιά μου. Δεν ήξερα οτι μπορεί να είναι σημάδι γέννας... :blink: επειδή είμαι αλλεργική σε διάφορα (φαγητά, σκόνη, λουλούδια,κλπ) πίστεψα οτι κάτι με πείραξε.

Χθες το πρωί 2 ώρες περίπου μετά το πρωινό μου μπανάκι, πήγα τουαλέτα και είδα (σόρυ για την περιγραφή) κάτι σαν βλέννα αλλά όχι μεγάλη ποσότητα. Ήταν σαν ζελέ με κιτρινοπό χρώμα και είχε και σαν καφέ αίμα μέσα. Δεν ξέρω τι ήταν. Το απόγευμα πάλι είδα το ίδιο αλλά ήταν λίγο περισσότερο. Αυτή είναι η περιβόητη βλέννη;;; :huh: Όλη νύχτα ήμουν πολύ ανήσυχη και είχα πονάκια χαμηλά. Δεν ξέρω αν ήταν συσπάσεις, σαν τραβήγματα ένιωθα... μάλλον είμαι λίγο χαζούλα... πως είναι οι συσπάσεις;;; :blush::blink:

Απ'οτι διάβασα σε ένα βιβλίο, από την στιγμή που δει κανείς την βλέννη από 1 ως 3 μέρες έχει γεννήσει. Αληθεύει;; Μακάρι να γεννήσω πριν το Σαββατοκύριακο....

Kαλημέρα!!!

Νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!

Δεν είναι απαραίτητο όμως να γεννήσεις μέσα σε τρεις μέρες,εξαρτάται...

(μπορεί και νωρίτερα αλλά και αργότερα!)

Εγώ πχ είχα βλέννα αχρωμη και το ίδιο βράδυ γέννησα!!!

Οσο αφορά τις συσπάσεις , οι αρχικές είναι σαν πονάκια περιοδου

ή τραβήγματα.Οι συσπάσεις είναι τεντώματα και χαλαρώματα...

Οπως και να έχει όλα μάλλον παίρνουν το δρόμο τους!!!! :woohoo:

Καλά θα κάνεις να τηλεφωνήσεις το γιατρό σου για να σε καθοδηγίσει

και να είναι ενημερωμένος για την πορεία σου....

Ενα γερό μωρό σου ευχομαι και με ένα πόνο!!!( Σε εμένα η τελευταία ευχή έπιασε!!!!!)

Με το καλό!

Kαλημέρα!!!

Νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!

Δεν είναι απαραίτητο όμως να γεννήσεις μέσα σε τρεις μέρες,εξαρτάται...

(μπορεί και νωρίτερα αλλά και αργότερα!)

Εγώ πχ είχα βλέννα αχρωμη και το ίδιο βράδυ γέννησα!!!

Οσο αφορά τις συσπάσεις , οι αρχικές είναι σαν πονάκια περιοδου

ή τραβήγματα.Οι συσπάσεις είναι τεντώματα και χαλαρώματα...

Οπως και να έχει όλα μάλλον παίρνουν το δρόμο τους!!!! :woohoo:

Καλά θα κάνεις να τηλεφωνήσεις το γιατρό σου για να σε καθοδηγίσει

και να είναι ενημερωμένος για την πορεία σου....

Ενα γερό μωρό σου ευχομαι και με ένα πόνο!!!( Σε εμένα η τελευταία ευχή έπιασε!!!!!)

Με το καλό!

Maryloo μου,σαν παλιοσειρα που ειμαι(χα,χα :laugh: )..πιστευω οτι κοντευεις!Ναι αυτο που ειδες ειναι η περιβοητη βλεννη κ αυτα που νοιωθεις ειναι οι συσπασεις!!!!

Λοιπον αντε με το καλο κ οχι με εναν αλλα με μισο πονο να γεννησεις!!

Αληθεια που θα γεννησεις;;εδω αθηνα εισαι η επαρχια;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...