Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΙΧΝΗ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΩ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΟ ΟΜΑΔΑΣ Β ,ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ¨Η ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ? ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

Μπουμπού δεν έχω ακούσει κάτι πάνω σ'αυτό αλλά αφού σου είπαι ο ίδιος ο γιατρός να μην ανησυχείς και αντιμετωπίζεται με αντιβίωση πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!!!!!!!! Πως βρέθηκε; έκανες την μηνιαία γενική ούρων και έδειξε κάτι; ή άλλη εξε΄ταση ούρων; Είχες κάποια ενόχληση/σύμπτωμα;

Σε ποιο μήνα ή εβδομάδα είσαι; Και πάλι σου λέω απο την στιγμή που βρέθηκε και αντιμετωπίζεται και ο γιατρός σου,σου λέει ότι δεν είναι κα΄τι για να σε τρομάζει,ηρέμησε και όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!! Με το καλό το μωράκι σου να το γεννήσεις και να είναι γερό!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

μπουμπου μου κοιτα το βακτήριο αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο έμβρυο αν υπάρχει την ώρα της γέννας... δεν μας έιπες όμως σε ποια εβδομάδα είσαι! αν κοντευεις τότε η αντιβίωση θα σε καλύψει και δεν θα έχεις προβλημα. αν δεν κοντευεις τότε θα ήταν καλό να έκανες άλλο ένα τεστ λίγο πριν τον τοκετο με μοριακή μεθοδο για να σιγουρευτείς ότι είναι καθαρα.. ασχολούμαι με αυτό το μικροοργανισμό λόγω δουλειας οπότε ότι θές ρώτα με οκ??? επίσης ξέρω και σε ποιο νοσοκομέιο κάνουν αυτήν την εξέταση με μοριακή μέθοδο και μπορώ να σου πω... είναι μια σημαντική εξέταση που οι γιατροί πολλες φορές την αμελούν και είναι κρίμα γιατί μπορεί ένα σημαντικό πρόβλημα του μωρού να προληφθεί!!!! φιλιά πολλά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...