Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Recommended Posts

Κούκλα!!Μπράβο σου!! Είδα το βιντεακι στο internet (περίπου στο 19ο λεπτό για όσες το ψαχνουν).Η Ματινα που είναι μαζί σου ήταν παλιά μου συνάδερφος...μικρός που είναι ο κόσμος με τις εγκυούλες!!! :) :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yolle μου δεν εκανα τιποτα!!σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη μεχρι το τελος κ να φερεις στον κοσμο ενα γερο κ υγιεστατο κοριτσακι!!!να σαι παντα γερη κ σιδερενια κ να καμαρωνεις την καθε στιγμη που ζεις μαζι με την κορακλα σου!!!με εναν πονο σου ευχομαι να φερεις στον κοσμο το θειο αυτο δωρο που σου προσφερε ο Θεος!!!!!!

εγω εκεινη την ωρα που διαβασα το μυνημα μιλαγα στο τηλ. με μια φιλη και της λεω βαλε αντεννα ειναιμια κοπελα απο το mammyland αλλα δνε ηεξρα ποια ειναι ; μετα που μου το γραψατε εμαθα .

ΑΧ καταπληκτικα τα κοριτσακια με τις κοιλιτσες τους!!!θελω κι εγω πισινα να κολυμπησω!!!εχω σπιτι αλλα ειναι με χλωριο.ξερετε κανα μερος θεσσαλονικη να παμε???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...