Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια επισκεφτηκα το απογευμα τη γυναικα του ξαδερφου μου

που γεννησε στο Ιπποκρατειο και θελω να σας πω αυτα που ειδα.

Δεν ειχε ξανατυχει μεχρι σημερα να παω σε μαιευτικη νοσοκομειου

και ισως γι'αυτο στενοχωρηθηκα με την κατασταση.

Μπαινοντας στο διαδρομο που ηταν οι θαλαμοι,εκτος του οτι σχεδον

εσμπρωχνες για να περασεις απο τον πολυ κοσμο,βλεπω ξαφνικα μπροστα νεογεννητα μωρα τυλιγμενα στα κουβερτακια τους να ''περιφερονται''

στο διαδρομο και εξω απο την πορτα του τμηματος νεογνων καμια 20αρια ατομα να περιμενουν...Τι περιμεναν?να παρουν το μωρο τους.

Και οποιοι δεν ηταν οι γονεις αλλα πχ γιαγια παππους εδειχναν ταυτοτητα και επαιρναν το μωρο(αυτα τα πληροφορηθηκα αργοτερα απο τη θεια μου).

Οταν τελικα εφτασα στο δωματιο της νυφης μας που ηταν τρικλινο

βλεπω πανω απο τη μια λεχωνα 5 ατομα απο τη δευτερη 2 και αλλα 2 στη δικη μας.Δηλαδη 12 ατομα σε ενα μικρο δωματιο και τα μωρα τους αγκαλια..

Ρε κοριτσια σφιχτηκε η καρδια μου..

Γιατι πρεπει να συμπιπτει η ωρα του επισκεπτηριου με την ωρα που ειναι τα μωρα με τις μαμαδες τους???

Με τι διαθεση και ποση ηρεμια θα θηλασουν αυτα τα μωρα???

Δεν θα επρεπε να προστατευονται τα νεογεννητα απο ολο αυτον τον κοσμο

και απο ολα αυτα που ενδεχομενως να κουβαλαει ο καθενας??

Στενοχωρηθηκα τοσο με αυτην την εικονα αλλα και αγχωθηκα για λογαριασμο

των μαμαδων που ηταν εκει...δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα ετσι ενιωσα..

Ισως σε αλλα νοσοκομεια να ειναι διαφορετικη η κατασταση.

Δημοσίευση

Δεν το λες σωστα . Θα αλλαξω την ερωτηση και θα πω : Τι δουλεια εχει ολο το σοι να επισκεφτει το νεογεννητο και τη μητέρα στο νοσοκομειο ???

Αυτο το κανουν μονο οι Ελληνες και οι Τουρκοι !!!

Το μωρο απο την πρωτη στιγμη που γεννιεται πρεπει να ειναι διπλα στη μητέρα ! Εκτος απο τον πατέρα του μωρου και 2-3 ατομα ακομα (σε διαφορετικές ωρες) κανεις αλλος δεν χρειαζεται να πηγαινει επισκεψη στη μητέρα και στο μωρο .

Δημοσίευση

Καταρχας το Ιπποκρατειο ειναι απο τα πιο αθλια νοσοκομεια.. Και υποτιθεται οτι ειναι κ το πλεον καταλληλοτερο για οποιο προβλημα προκυψει με καποιο μωρακι. Ολα εκει τα πανε. Οι συνθηκες ειναι αθλιοτατες και απο αποψη υγιεινης αλλα και γενικοτερα και απο αυτο και μονο φαινεται ποση σημασια δινει το κρατος στην υγεια των παιδιων μας. Μεσα στα δωματια της γυναικολογικηςδεν ειναι μονο λεχωνες ειναι κ γιαγιαδες με γυναικολογικα προβληματα γυναικες που εχουν κανει μικροεπεμβασεις..

Και ειλικρινα συμφωνω σε αυτο που λεει η Λαλα:οταν γεννας θελει να ερθει η καθε θειτσα να σε δει, που εχει να σε δει 100 χρονια, ερχονται καποιοι που ουτε θυμασαι το ονομα τους γινεται οτι ναναι! Μονο ερχονται ολοι μπουγιο φωναζουν λενε το ενα το αλλο.. Εγω να σας πω ειχα τοσο κοσμο, μα τοσο κοσμο που ειλικρινα δεν αντεχα ολη αυτη τη φασαρια. Πρεπει νακαταλαβαινουν και αυτοι οτι θες κ εσυ λιγο την ησυχια σου και να ερθουν να σε δουν στο σπιτι οταν μπορεις με το καλο. Αλλη ορεξη δεν εχεις ειδικα καποιες κοπελες που ειχαν δυσκολη γεννα να βλεπεις οποιον ναναι..

Δημοσίευση

το πιο σωστο μου φαινεται ειναι αυτο που εκανα εγω...πληροφορηθηκαν οτι γεννησα την ημερα που εφυγα απο το μαιευτηριο..μονο οι γονεις το ηξεραν...και παρολο που ημουν μονη στο δωματιο ετσι και ειμασταν πανω απο τρια ατομα ηταν αποπνηκτικα...οχι τωρα για 12 ατομα και ειδικα αυτη την εποχη :blink::S:side:

Δημοσίευση

Απο τις 6 η ωρα που πηγα και ειδα την κατασταση δεν

μπορουν να φυγουν οι εικονες αυτες απο το μυαλο μου..

ηταν σχεδον σοκαριστικες..!! 5 λεπτα εμεινα και το σκεφτομαι

τοσες ωρες μετα...

Δημοσίευση

Σε ολα τα νοσοκομεια ετσι ειναι...ακομα και σε ιδιωτηκα οταν εχει ωρες επισκεπτηριου γινετε πανζουρλησμος. Ρυτυχως οταν ειναι να φερουν τα μωρα γαι θηλασμο διωχνουν τους παντες και αφινουν μονο τον πατερα.

Ειμαστε εμεις σαν λαος ετσι μουρλοι ομως

Δημοσίευση

Γι' αυτό γέννησα στην κλινική, σε μονόκλινο, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, το μωρό μου δίπλα μου, και το μπάνιο ολόδικό μου!!!

Προσωπικά δε με χαλούσαν οι επισκέπτες.. Ίσα ίσα χαιρόμουν που ερχόταν κόσμος να με δει, εκτός από συγγενείς και φίλους μου, και φίλοι των γονιών μου! Μόνο που εκείνες τις ώρες πήγαινα το μωρό στην αίθουσα νεογνών και αν ήταν η ώρα να φάει, πήγαινα κι εγώ.

Στο νοσοκομείο δεν έχεις τέτοια επιλογή. Βρέξει χιονίχει το μωρό το έχεις δίπλα σου. Γι' αυτό και κατ εμέ δε θα έπρεπε να επιτρέπονται τα επισκεπτήρια. Μαμά-μπαμπάς και μαμά μαμάς το πολύ!

Δημοσίευση

Αχ δυστυχώς δε γίνονται μόνο στα δημόσια νοσοκομεία αυτά, αλλά και στα ιδιωτικά μαιευτήρια...Κορίτσια, ένα θα σας πω..Κι εμένα με επισκέφθηκε πολύς κόσμος και ήθελα να τουςπλακώσω όλους στο ξύλο..Κι εντάξει για τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους, αλλά κάθε άσχετος;;;;Είναι δυνατόν;;;Εν τω μεταξύ και τις 4 ημέρες που μείναμε στο Ιασώ, κάθε μέρα όόόόλη μέρα είχα εκεί την πεθερά μου και τον πεθερό μου...Και έρχονταν και τα αδέρφια τους άντρα μου, όταν τελείωναν από τις δουλειές τους...Και να σας πω το κορυφαίο;;;;;;

Μου έφερναν το παιδί για να το θηλάσω, έλεγαν οι μαίες βγείτε έξω, εγώ έτρεμα γιατί δεν μπορούσα να θηλάσω (λόγω εισεχουσών θηλων) και έλεγα στον πεθερό μου...Βγείτε έξω όλοι να θηλάσω..Μόνο ο Γιώργος και η Χαρά (η πεθερά μου) να μείνουν..Και η απάντηση που μου έδωσε;;;;"Γιατί θα δούμε τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί;;;;;" :angry::angry::angry::angry::angry: Ακούσατε απάντηση;;;;;Μου ήρθε να σηκωθώ πάνω και να τον πλακώσω στα μπυνίδια τον μ@@@@@@....Είναι δυνατόν;;;;Και έβαλε ο άντρας μου τις φωνές και πήρε τον π......και βγήκε έξω..Με συγχωρείτε για το λεξιλόγιο αλλά και μόνο που το σκέφτομαι, φουντώνω... :angry::angry::angry:

Και την επόμενη μέρα έρχονται οι 2 αδερφές του πεθερού μου, οι οποίες δεν έχουν παιδιά και μου έφεραν το μωρό να το θηλάσω και ήταν πάνω από το βυζί μου..Να δουν αν τρώει το μωρό και να μου κάνουν υποδείξεις πως να το θηλάσω...Να μου κάνουν υποδείξεις γυναίκες που ούτε καν γέννησαν...Και έγινα κακιά, έσταξα δηλητήριο και είπα: "Αφήστε με ήσυχη...Μη μου λέτε τίποτα..Φύγετε από πάνω μου..Θα μου πείτε εσείς που δε γεννήσατε ποτέ και δε θηλάσατε πώς να θηλάσω το μωρό μου;;;" :blush::blush: Ήταν χοντράδα αυτό που είπα, αλλά δεν άντεχα άλλο...

Κορίτσια οι μόνες φορές που θήλαζα τέλεια το παιδάκι μου ήταν τη νύχτα που ήμουν μόνη μου...Μετά στο σπίτι πάλι τα ίδια...

Φύγαμε από μαιευτήριο με την μπέμπα και τον άντρα μου, φτάσαμε σπίτι και μετά από 5 λεπτά ήρθαν πεθερικά και κουνιάδια... :angry::angry::angry:

Και επειδή μπορεί αν νομίζετε ότι μιλάω έτσι επειδή είναι πεθερικά, σας πληροφρορώ ότι οι γονείς μου, οι οποίοι μένουν επαρχία (1 ώρα από Αθήνα) ήρθαν 2 μέρες από 1-1,5 ώρα...Και την επόμενη μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο...

Την επόμενη φορά θα βάλω βέτο και θα σπάσω σε όλους τα μούτρα..Ούτε στον άντρα μου δε θα πω ότι γεννάω... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εγω ειχα επιβαλει επιστεψεις με προγραμμα, εναλλαξ, και ελεγα στην μανα μου να απαγορεχει στο σοι να ερχετε. Εκτος απο τα αδελφια μας, τους γονεις μας και μονο μια θεια μου που υπεραγαπαω κανενα αλλος δεν ηρθε.

Και στο σπιτι αρχησαν τις επισκεχερις μετα το τριμηνο

Δημοσίευση

Πείτε τα ρε κορίτσια!!!

Δηλαδή αν είναι δυνατόν.....Έχεις το ζόρι σου,πονάς,δε μπορείς να σταθεις καλά καλά απο την αδυναμία,έχεις κ ένα μωράκι που-ιδίως όταν είναι πρώτο-δε ξέρεις καλά καλά ούτε πώς να το πιάσεις,φοβάσαι ακόμη κ για το πώς κοιμάται κ έχεις κ τον κάθε έναν πάνω απ το κεφάλι σου...

Αχ κοριτσάκια μου πώς να ξεχάσω που (παρόλο που γένησα σε κλινική κ ήμουν μόνη στο δωμάτιο κ το μωρό μαζί μου) είχε μόλις 3 ώρες που είχα γεννήσει,δε μπορούσα ούτε να σηκωθώ να καθίσω,πονούσα,το μωράκι μου ήταν τόσο μικρούλι κ απροστάτευτο κ προσπαθούσα να μάθω να τη θηλάζω,έπρεπε επίσης να κάνω κ τσίσα γιατι διαφορετικά θα μου βάζαν καθετήρα...Κ πώς ν ανταπεξέλθω με 16 άτομα επισκέψεις?????

Απο τότε ορκίστηκα να μη ξαναπάω σε λεχώνα σε νοσοκομείο ή κλινική ποτέ!!!

Κ επίσκεψη στο σπίτι μετά απο -τουλάχιστον- 1 μήνα!!!

Δημοσίευση

Εγώ που γέννησα στο Ιπποκράτειο δεν το αλλαζώ με τίποτα.

Τα δωμάτια βέβαια είναι χάλια αλλα ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε.

Ο γιατρός και η μαίες αν και ήταν της εφημερίας και όχι ο προσωπικός μου γιατρός μου φέρθηκαν πολύ καλά και επειδη το μωρό είχε καποιο πρόβλημα δοξάζω το θεό που γέννησα εκεί και όλα πήγαν καλά.

Όταν με το καλό ξαναμείνω έγκυος εκεί θα ήθελα να γεννήσω.

Όσο για τα δωμάτια λίγες μέρες είναι.

Ευτυχώς δεν είμαι από τις περίεργες που όλα τους ενοχλούν.

Δημοσίευση

Εγώ μόνο 2 φορές έχω επισκφθεί λεχώνα στο μαιευτήριο...Μια φορά την πρώτη ξαδέρφη του άντρα μου με την οποία είναι σαν αδέρφια..Και τη 2η μια πολύ καλή μου φίλη, η οποία μου το ζήτησε να πάω...Επίσης, επειδή το Ιασώ, όπου γέννησαν, ήταν δίπλα από τη δουλειά μου, μου έλεγαν να πηγαίνω κάθε μέρα πριν τη δουλειά να τους κάνω παρέα..Πήγαινα, αλλά δεν ανέβαινα πάνω..Τους έλεγα να κατέβουν στην καφετρέρια γιατί δεν ήθελα να λένε ότι πηγα΄πινω για το μωρό κι όχι γι'αυτές...

Δημοσίευση

Τον πρωτο μου γιο τον γεννησα σε ιδιωτικη κλινικη και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Τον δευτερο τον γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο και ημουν σε δικλινο.

Οφειλω να πω οτι η διπλανη μου ειχε αρκετους επισκεπτες αλλα καθοταν μονο κανενα δεκαλεπτο.

Το κακο ηταν με τον πατερα της που ηθελα να θηλασω κι αυτος εμενε εκει!

Ενταξυ δεν εχω προβλημα θηλαζω και στον πατερα μου μπροστα και στον πεθερο αλλα ενας αγνωστος τωρα και σε τετοια φαση που ημασταν συνεχεια με το βυζι εξω καπως μου καθοταν!

Γενικως δεν αφηναν πολλα επισκεπτηρια λογω γριπης και μεχρι και τον αντρα μου διωξαν.

Οι δικοι μου ειχαν ειδοποιησει φιλους και συγγενεις οτι δεν επιτρεπαν κι ετσι ημουν ησυχη!

Δημοσίευση

αχ κορίτσια θίγεται ένα θέμα που με ενόχλησε πάαααααρα πολύ όσο ήμουν στο μαιευτήριο.Είχα ναι μεν το μωρό μου συνέχεια δίπλα μου απο την πρώτη μέρα αλλά την ώρα του επισκεπτηρίου γινόταν χαμός!ήμουν σε τρίκλινο και εκτό του ότι μαζευόταν όλο το σόι των άλλων κοριτσιών μια μέρα ο πεθερός μου κουβάλησε όλο του το σόι στο επισκεπτήριο!τα πήρα τόσο πολύ και μέσα σε όλα αυτά να προσπαθώ να θηλάσω μέσα σε τόσο κόσμο,το μωρό να κλαίει και να ωρίεται απο την τόση φασαρία και να μην μπορώ να το κάνω καλά με τίποτα και να μην έχω και που να πάω,κάπου που να έχει λίγη ησυχία.Και οι συγγενείς να λένε δεν ξέρεις να θηλάσεις γι'αυτό κλαίει το μωρό :angry::angry: είχα κάτι νεύρα!και όλο αυτό να το περνάω μόνη μου γιατί ο άντρας μου απο την ημέρα που γέννησα ήταν στο νοσοκομείο για να τους βάλει στην θέση τους και έτσι εγώ μο΄νη μου τι να τους πώ....μου ήρθε να τους πετάξω όλους έξω και η κουνιάδα μου να μου λέει δεν έχεις γάλα το ίδιο και ο πεθερός μου και να με προτρέπουν να δώσω ξένο :angry::angry: ευτυχώς που ήξερα τι μου συμβαίνει γιατί αλλιώς.......

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ(ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑ...Α).ΑΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΙΠΠΟΠΚΡΑΤΕΙΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ 4-6 ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΑΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΝΩ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ,ΤΣΙΓΓΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΟΙ ΤΟΥΣ,ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΙΣΧΡΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ 12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΕΛΕΟΣ)ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.ΑΧ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. :P

Δημοσίευση

εσεισ να δινεται στην ιδιωτικη κλινικη που γεννησα στη κρητη..1 θα σας πω...δεν εχει ωρες επισκεπτηριου..εμεισ πηγαμε να επισκεφτουμε περσυ 1 λεχωνα στις 11 παρα τη νυχτα και δε μας ειπαν τιποτα..και επισης σε αυτην την κλινικη εχεις το μωρο μαζι σου στο δωματιο..

Δημοσίευση

εσεισ να δινεται στην ιδιωτικη κλινικη που γεννησα στη κρητη..1 θα σας πω...δεν εχει ωρες επισκεπτηριου..εμεισ πηγαμε να επισκεφτουμε περσυ 1 λεχωνα στις 11 παρα τη νυχτα και δε μας ειπαν τιποτα..και επισης σε αυτην την κλινικη εχεις το μωρο μαζι σου στο δωματιο..

έλεος τι να πω πια;και εσείς βρε παιδί μου 11 η ώρα την νύχτα επισκεπτήριο;;;; :blink:

Δημοσίευση

Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό και σε καταλαβαίνω.Οι ιατρικές παροχές και η κατάσταση της παιδείας είναι η εικόνα μιας χώρας και δυστυχώς η εικόνα της χώρας μας δεν είναι καλή. Το Ιπποκράτειο δεν είναι αρκετό για να εξυπηρετηθεί τόσο μεγάλος πληθυσμός και η νοοτροπία μας δεν είναι η καλύτερη. Έπρεπε το δημόσιο μαιευτήριο να είναι παροχή για κάθε έγκυο για να μην αναγκαζόμαστε να απευθυνόμαστε σε ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες ώστε έτσι αντιμετωπιζόμαστε ανθρώπινα.Το ίδιο ισχύει και για το ιατρικό προσωπικό.Φανταστείτε να εργάζεστε σε ένα τόσο αφιλόξενο εργασ. περιβάλλον. Σε αντίθεση του Ιπποκράτειου Γ.Ν είναι το Παπαγεωργίου που φυσικά υπάρχουν και ιδιωτικά κεφάλαια μέσα, ίσως για αυτό να λειτουργεί καλά. Το Παπαγεωργίου είναι διαμάντι στη Θεσ/νικη. Έτυχε να επισκεφτώ λεχώνα εκεί και ήταν πολύ αυστηροί και τυπικοί.Φυσικά το περιβάλλον ήταν πολύ ωραίο ίσως γιατί είναι καινούριο νοσοκομείο.

Η νοοτροπία μας επίσης είναι απαράδεκτη.Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείται η μαμά και το μωρό τις 4 μέρες της παραμονής στο μαιευτήριο.Τέτοια νοοτροπία έχουμε εμείς οι Έλληνες,οι Τουρκοι και οι Αθίγγανοι.

Δημοσίευση

Έχω πεισκεφθεί κι εγώ λεχώνα στο Ιπποκράτειο θεσ/νικης και έχω χειρότερη εμπειρία να σου πω. Επείδη δεν είχε γιατρό (την ξέγέννησε ο γιατρός της βάρδιας) την είχαν(παρόλο) που υπήρχε θάλαμος, στο διάδρομο δίπλα στις τουαλέτες, όπου μπαινόβαινε ένα σωρό κόσμος. Άσε που ήταν και καλοκαίρι και δεν ύπήρχε ούτε ένα παράθυρο να αναπνεύσεις. Όσο για την κατάστση σε άλλα νοσοκομεία δεν είναι καλύτερη, εδώ στα Γιάννενα δεν σου άλλαζαν ούτε τα σεντόνια, έπρεπε να τις παρακαλέσεις, επίσης δεν υπάρχει επισκεπτήριο, έρχεται ο άλλος όποτε θέλει και επίσης τα μωρά τα έχεις όλο το 24ωρο μαζί σου. Μην μου πεις πολιτισμός!!!

Δημοσίευση

κι εγω εδω γεννησα.οταν πηγα στο δωματιο μου με παρατησε ο τραυματιοφορεας εκει χωρις να μου πει τιποτα.εγω μεσα στα αιματα.το δωματιο μια χαρα.3κλινο.ομορφουλικο.παω στην τουαλετα και βλεπω τα μουτρα μου μεσα στο σπυρι.σαν να χω ιλαρα.αργοτερα μου παν οτι ηταν η απ ο το σφιξιμο της εξωθησης η αλλεργια στο φαρμακο που μου βαλανε στον ορο να χω πιο πολλους πονους.ηταν [αρασκευη.δεν ηρθε κανεις.τακτοποιηθηκα μονη μου.ξαπλωσα.περιμενα να παει 5 και μιση να παρω το μωρο μου.τα μωρα τα παιρνεις εσυ με ταυτοτητα 4 φορες την μερα απο μια ωρα την καθε φορα.9-10,1-2,5 μιση-6 μιση και 9 με 10 τοπ βραδυ.πας εξω απο τον θαλαμο των μωρων που ευτυχως εγω τον ειχα απεναντι μου και περιμενεις να ανοιξουν την πορτα οι αγενεστατες νοσοκομες και να παρεις το μωρο σου.σου επιβαλλουν να παρεις και ενα μπιμπερο γαλα μαζι σου να το ταισεις.την πρωτη νυχτα μαλωσα μαζι τους γιατι δεν του δωσα μπιμπερο και οτι μετα θα τουα εκλαιγε και πρεπει να το ταισουν αυτες.λεω εγω θελω να το θηλασω και λενε αυτες εδω δεν γινεται.δεν μπορουμε το βραδυ να σας δωσουμε τα μωρα.κι εγω λεω δεν μπορω να του δωσω μπιμπερο.και ας τσιριζετε οσο θελετε.φυσικα τον ταιζανε γιατι οποτε τον επαιρνα ο μικροςοχι μονο δεν ετρωγε βυζακι αλλα εκανε και εμετο.λεω τελοσπαντων 3 μερες ειναι θα περασουν.μεσολαβησε σαββατοκυριακο και δεν περασε ουτε ενας γιατρος .μονο νοσοκομες πολυ γλυκες που με ειχαν θεοποιησει στις αλλες κοπελες λογω του οτι θηλασα την μπουμπου μου 2 χρονια και οτι μαλώσα με τις χαζες για τα μπιμπερο.ετσι μου λεγανε.μονο στηθος.αυτες μονο μας δωσανε ντεπον και σιδηρο.α και θερμοκρασια.το φαγητο αισχος.ευτυχως μαγειρευε η οπεθερα μου και μου φερναν.οι τουαλετες ειχαν αιματα και καθαριστρια περνουσε μια φορα τη μερα.χαρτι υγειας δεν ειχε.δευτερα πρωι για ποτε καθαρισαν 10 φορες,ηρθαν γιατροι,ολα στην εντελεια.ειναι δυνατον απο παρασκευη μεχρι δευτερα να μην μας δει κανενας γιατρος τα ραμματα,τα κοριτσια με τιςε καισαρικες,τιποτα?πηρα το μωρακι μυ και δρομο.οπου φυγει φυγει.α και το επισκεπτηριο ειναι 4-6 και ολη μερα εοχαν επισκεψεις και δεν ειχαμε ησυχια.αυτη η διπλανη μου ελεος πια.ολη μερα κοσμο και παιδακια που και καλα απογορευονται.τα βαζε στην ζουλα μεσα και τα κρυβε.ο αντρας της και οι φιλοι της σε καθε μου θηλασμο μπροστα μην χεσω.αυτα.

Δημοσίευση

α ξεχασα να σασ πω το πιο σημαντικο.παει ενας μπαμπας να παρει το μωρο και λεει στο γαλα εχει μια κατσαριδα.ε καλα λεει η νοσοκομα.αστο και παρε αλλο ,με απαθεια.και μια γιαγια που ηταν εκει ρελαθηκε με την σταση της και φωναζε θα κανω καταγγελια.και οι αλλοι τα πηραν αυτα τα γαλατα να δωσουν στα μωρα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεος.και απο πλευρα νοσοκομας και απο πλευρα μαμαδων που δωσαν αυτα τα γαλατα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...