Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kορίτσια έχω φτάσει στα όριά μου...

Recommended Posts

Δεν αντέχω άλλο με το μικρό..τα νεύρα μου..δε φταίει το παιδί το ξέρω..εγώ δεν έχω αποθέματα υπομονής...δεν μπορώ..λεπτό δε σταματά να ανοιγει ντουλάπια, ψυγεία, παιχνίδια, ρουχα...ο κατάλογος δε σταματά..θέλω ηρεμια, χαλάρωση και δεν την έχω...κοντευω να τρελαθω!!!Πως θα τα καταφέρω με δυο παιδιά..φοβάμαι ότι θα το χάσω το μυαλό μου...φοβάμαι...δε θέλω να γεννήσω αυτή τη στιγμή...δεν το αντέχω...θα βάλω τα κλάμματα...!!!Πνιγομαι!!!!! :unsure::( Και το περνάω μονη μου...ολομόναχη...όλη μέρα με το μικρό...δε θέλω άλλο να είμαι μαμά..θέλω ένα διάλειμμα...πως θα τα καταφέρω με δυο παιδιά;;; θα με πιάσουν τα νευρα μου...το βλέπω..αυτή τη στιγμή κρατάει τον κουμπαρά μου μου μιλάει επιμονα χωρίς να σταματάει, θέλει να τον αδειάσει..εγώ δεν μπορώ να του μιλήσω..δεν μπορώ..θα φωνάξω χωρίς λόγο...προσπαθώ να πάρω ανάσα και να του μιλήσω αλλά επιμένει...τι θα κάνω..ευτυχώς σε λίγο φευγω θα πάω γυμναστήριο...μια ωρίτσα να ξεσπάσω...δεν αντέχω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 143
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και μολις άδειασε ένα μπουκάλι νερό στο πάτωμα..........πόση υπομονή πιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!11

Δεν είναι αυτό..δεν τον αντέχω άλλο ..όλα...την γκρίνια,τις αταξίες..όλα...θέλω να χαλαρώσω μονη μου, να ηρεμήσω..να γεμισω μπαταρίες..

Δεν είναι αυτό..δεν τον αντέχω άλλο ..όλα...την γκρίνια,τις αταξίες..όλα...θέλω να χαλαρώσω μονη μου, να ηρεμήσω..να γεμισω μπαταρίες..

αχ!!!!!!!!ποσο σε καταλαβαινω....ομως χωρις να θελω να σε απογοητευσω δεν υπαρχει λυση...τα ιδια περναω και εγω...μονο υπομονη θελει...αυτο κανω...δεν εχω και βοηθεια οποτε καταλαβαινεις τι γινεται...ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

κοπελα μου καταλαβαινω πως νιωθεις...ειδικα τωρα με την εγκυμοσυνη τα εχουν παιξει και οι ορμονες μας και δεν ειμαστε με τα καλα μας...!!!προσπαθησε αν μπορεις να τον αφησεις για λιγες ωριτσες στην μαμα σου η στην πεθερα σου και κατσε να ηρεμισεις...ουτως η αλλως το χρειαζομαστε ολες στην εγκυμοσυνη αυτο..!!!ηρεμισε και ολα θα πανε καλα...και θα τα καταφερεις αψογα..φιλακια..!!!

Αααααααααχ,φιλεναδιτσα μου,αυτη ειναι η αλλη πλευρα της μητροτητας κ αυτη ειναι κ η αληθινη!!!!!

Ποσες φορες ενοιωσα ετσι οταν την ειχα εγω μικρη τη δικια μου,κ τι νομιζεις;;οτι τωρα που ειναι 6,ειναι καλυτερα;;;μπααααααα...η δουλεια της μανας ποτε δεν τελειωνει...Να σου δωσω συμβουλη;;;;δεν εχω......

Καλα κανεις κ τα γραφεις μεσα εδω,να ξεσπας τουλαχιστον,να το συζητας...

Ποσα μου θυμισες τωρα...κ εγω ετσι μονη κ ερημη ολη μερα με ενα μωρο....δεν παταγε κ κανενας σπιτι...εκει φαινονται κ οι φιλες...

Κανε υπομονη γιατι οταν ερθει το μωρο θα ειναι ακομα πιο δυσκολο....δεν μου λες;;δουλευεις;;;Αν οχι,οταν με το καλο γεννησεις κ χρονισει το μωρο να πας για δουλεια...βοηθαει παρα πολυ,εγω αυτο εκανα.

Η μανα μου δεν την κραταγε για να δουλεψω,την εβαλα κ εγω σε παιδικο κ βρηκα τον εαυτο μου...αστα ειχα περασει κ ψιλοκαταθλιψη.

Ψαξε να βρεις τι θα σε βοηθησει,τωρα εισαι εγκυος δεν μπορεις να κανεις πολλα,μην ξεχνας ομως οτι σε λιγο καιρο...θα μπορεις!

Ελα βρε φιλεναδα,παρε τα πανω σου...εισαι ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ!

ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΗΡΕΜΩ!

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ!

:) :) :)

ελα ρε τυρογαριδακι...δε μπορω να σε καταλαβω γιατι δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια..αλλα κανε κρατει μεχρι να γεννησεις..υπομονη..τι να πω..

΄Κορίτσια ευχαριστω για την ανταπόκριση..ειλικρινά σήμερα ήταν μια από τις χειρότερες μέρες...τον χτύπησα..του έδωσα σφαλιάρα..και όχι μονο μια..δυο τρεις..δεν είμαι περήφανη γι αυτό..όμως ένιωσα ότι ήθελα να το κανω..ώρες ώρες νιώθω να με τυραννάει..με έλουσε με νερό, γκρέμισε το σπιτι, άδειασε 2 μπουκάλια νερό στο πάτωμα και στο χαλί...κ άλλα πολλά...τα χέρια του δε σταματάνε..ειναι η ηλικία το ξέρω όμως κι εγώ τι φταίω;;; Εχω διαμορφώσει το σπίτι έτσιώστε να μην του λέω συνέχεια μη και ν μην είναι επικίνδυνο γι αυτον όμως παρόλα αυτά συνεχίζει και καταστρέφει..πως θα τα καταφέρω με δυο παιδιά...έχωαγχωθεί...δενξέρω καν σε τι κατάσταση θα είμαι μετάτη γέννα...σωματικά, ψυχολογικά...από όλα...πως θα τα βγάλω πέρα;; Δεν μπορώ να με φανταστω...δε θα τα καταφέρω..κάτι δε θά κάνω σωστά..φοβάμαι...

Fanoula mou ti na pw..ypomonh kopela mou.

Opws les kai esy einai h hlikia tetoia kai

oso kai na tou milas aytos tha kanei to diko tou.

Edw egw koritsi exw kai me fernei sta oria mou

apo twra.Prospathise na hremiseis giati ksereis

oti den kanei na eksorgizese sthn katastash sou.

Kai mhn niwtheis enoxes kai typseis pou ton xtyphses.

Apla thn epomenh fora pou elpizo na mhn yparksei,

rixtou mono ston popo.

Oloi mas fagame apo kamia-dyo mikroi.Den pathame

tipota.

Den mporoun na ton krathsoun oi dikoi sou ena S/K na

hremhseis? kai se aytous etsi ferete?

Kai mhn peis ksana pws den tha ta katafereis! Mia xara

tha ta katefereis ola.Mporei me ton erxomo tou mwrou na

hremhsei kai o Dhmhtrakhs.Tha einai kai ligo pio megalos

kai isos katalavei kapoia pragmata.

φανη κουραγιο στα ορια μου βρισκομαι κι εγω τωρα τελευταια με τον δικο μου!!!

του εχω ριξει αμετρητες φορες στον πισινο και στα μπουτακια και μετα σκυλομετανιωνω και κλαιω αλλα με φερνει εκτος εαυτου ποιος???? ενα μικρο παιδι!!!!

σημερα πηγαμε στο παιδων και ηταν η χειροτερη μου μερα.

για πρωτη φορα,ισως επειδη ποναγε,εκλαιγε και ουρλιαζε σπαρακτικα χωρις να ηρεμει ουτε με περπατημα,ουτε με το καροτσι,ουτε αγγαλια.

τον πηρα αγγαλια και εφαγα το ξυλο της χρονιας μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ναι καλα ακους το ξυλο που μου εδωσε!!! με βαραγε στα μουτρα,στο κεφαλι,μου τραβαγε τα μαλια....θεαμα γιναμε και ειναι μονο 18 μηνων!!!!!!

ζημιες ακομη δεν μου κανει αλλα αν του πεις οχι η μη..........γινεται η μαχη του δραμαλη

Aχ βρε Λενάκι..υποτίθεται ότι είμαι της άποψης όχι ξύλο..είμαι κατα του ξύλου..μιλάω, μιλάω, εξηγώ, καταπίνω θυμο και μετά..αναγκαστικά έτσι όπως τα καταπίνω πρέπει να ξεσπάσω..τονδίνω στους δικους μου μια-δυο ωρίσες μέχρι να πάω γυμναστική και να ρθω ..τι να το κάνεις..να ηρεμήσω θέλω..να χαλαρωσω σαν άνθρωπος σε απολυτη ησυχία....είναι καλουλης ομως..όταν έχω υπομονη και αντοχές είναι απο τα καλύτερα παιδάκια..είναι λιγο ζωηρουλης αλλά καλό πάιδακι..αν τον καλοπιάσεις είναι του χεριου σου..:)

Μπεμπουλης το έχω βιώσει και αυτό ..σε ΄τέτοιες περιπτώσεις δεν κάνεις τίποτα, απλως προσπαθείς να το ηρεμήσεις..αν και το κάνει ακόμη και όταν απλώς εκνευριστεί από το οτιδήποτε..αν με χτυπήσει του λέω με αυστηρό τόνο <<τι έκανες στη μανουλα;; δώσε φιλάκι και κάνε την ποπο που πονεσε..>>χεχεχε..αααχχ..για γελια καιγια κλάματα είναι ώρες ώρες η κατάσταση!

μια χαρα θα τα καταφερεις..θα δεις..τοσες ασχετες τα καταφεραν εσυ θα μεινεισ απεξω;;ολα θα γινουν..θελει χρονο..να τα λες παντως να ξεσπας..ειναι καλο να ξεδινεισ..

Βρε κοριτσια ολες πανω κατω στην ιδια φαση ειμαστε... κι'εγω στην αρχη ειχα απογοητευτει... ολα μεσα στη μεση και το σπιτι ανω κατω... βρηκα τη λυση ομως... δεν τον αφηνω να μπαινει σε καποια δωματια του σπιτιου καθολου (γραφειο, μπανιο κτλ) και εχω βαλει παντου προστατευτικα και εχω κλεισει ολα τα ντουλαπια και τα συρταρια με τα ειδικα αυτοκολλητα που πηρα απο το jumbo... μονο καποια παιχνιδια τον αφηνω να σκορπισει που μαζευονται ευκολα και τελειωσε το θεμα... ουτε νευρα ουτε φωνες... και το ψηγειο σφραγισμενο το εχω... και τιποτα που να μπορει να το φτασει και να το σπασει... τι να κανουμε... για πολυ πολυ καιρο ακομα θα ζουμε ετσι... τα μωρακια μας να ειναι καλα και ολα τ'αλλα γινονται...!!! :)

αχ μαρινακι τωρα που ειναι μικρος καλα εισαι ετσι, ελα ρωτα και εμενα που ο σωκρατης απο 3 χρονων ανοιγε και αυτα τα προστατευτηκα του τζαμπο!!!!!!!!

Χαχαχαχα... Μαριτσα καρφωμα... :P ενταξει 3 ετων καταλαβαινει πολλα πραγματα... αλλα και παλι καποιος τροπος θα βρεθει... δεν υπαρχει λογος να σκαμε για τετοια θεματα... !!!

Μια φορα μου τραβηξε το τραπεζομαντιλο και εσπασε ενα πιατο και ενα φλιτζανι... απο τοτε τερμα τα τραπεζομαντιλα...!!!

Το σπιτι δεν ειναι ωραια στολισμενο οπως θα ηθελα... υπομονη... ειναι μια φαση που καποτε θα περασει...!!! :)

Aχ κορίτσια ..απορώ πως τα καταφέρνετε με 2 και με 3 παιδιά....νιώθω ότι οι αντοχές μου έχουν πέσει...δε θέλω να ακουω ή να βλέπω Δημητράκη ώρες ώρες όπως τώρα δηλαδή...έχω έναν πόνο στο στήθος από το άγχος είναι..από τις αντοχές μου που εξαντλήθηκαν είναι..δεν ξέρω πάντως και μονο στην ιδέα οτι θα ξυπνήσει σε λίγο κοντεύουν να με πιάσουν τα κλάματα...θέλω να ηρεμήσω..να ξέρω ότι έχω άπλετο χρόνο μπροστά μου...που να σκεφτώ ότι σε 4 μήνες θα είναι και δύο..να βρω γκρεμο να πέσω..και δεν υπρβάλω..νιώθω ότι είναι πέρα από τις δυνάμεις μου..ότι δεν μπορώ..νιώθω ένα ΄τίποτα μπροστά σε εκείνες τις μαμάδες όπως η γιαγιά μου που όχι μονο μεγάλωσε 5 παιδιά αλλά παράλληλα φρόντιζε για το φαγητό τους, έφτιαχνε σαπουνι, έπλενε ρουχα στο χέρι κτλ κτλ τκλ...και εγώ με βοηθεια κάθε Σαββατο κλαίγομαι με ένα παιδάκι και τρομάζω στην ιδέα του 2ου..μα αυτή είναι η αλήθεια..δεν είμαι ικανή για μαμά εγώ..δεν έχω αντοχές και υπομονή...δεν μπορώ να τα μεγαλώσω και τα δυο..τωρα θα μου πείτε..ε ωραία..ας μην τα έκανες!!!Τι σου φταίμε τώρα εμείς και μας κλαίγεσαι;;...Ελα ντε.δύναμη ψάχνω να βρω μπας και αλλάξω οπτική..μπας και τα δω με άλλο μάτι..κι αν κάποιες λέτε θυμίσου τις κλωτσίτσες που σου έδινε όταν ήταν στην κοιλίτσα σου και θα σου περάσει..θασας πω το εξής..και που να ξερα τότε η έρμη τι με περίμενε!!!Τώρα ξέρω!!Και σε κάθε κλοτσιά του άλλο του μουτρου που έρχεται τρέμει η καρδουλα μου!!!!

Tirogaridaki μου σε αυτη την ηλικια τα παιδια ειναι ασπροι σιφουνες αμονιαζολ!Ζημιες εμετους και κλαμα. Ολα αυτα τα περασα κι εγω χωρις καμια βοηθεια.Θελει νευρα ατσαλινα!Σουρχετε να τα λιανισεις στο ξυλο και μετα εχεις ενοχες και καθεσαι και κλαις.Γιαυτο πηγε ο γιος μου 6 για να αποφασισω για δευτερο!

Και πολύ καλά έκανες!! Σκέψου το καλά για 2ο μονο αυτό σου λέω!!Βάλε τα όλα αυτά που πέρασες από την αρχή..θες να τα ξαναπεράσεις;;; χεχεχεχε..δεν ξέρω αν θα μπορουσα..πες μου σε παρακαλώ..πότε καλυτερεύουν τα πράγματα;;; Να αρχίσω να παίρνω τα πάνω μου!!

Αχ τι σου κάνουν βρε Φανή αυτές οι ορμόνες!!! :P

Καλέ τι λες;;;

Μια χαρά μανούλα είσαι,ιδιαίτερα σκεπτόμενο και προβληματισμένο άτομο!Μακάρι να ήταν όλες οι μαμάδες σαν εσένα.

Δεν μπορούμε να είμαστε σούπερ σε όλα.Δηλαδή και ένα πεντακάθαρο σπίτι,και ένα φαγητό αλά Βέφα,και ένα επιδόρπιο αλά Μαμαλάκη,και ένα ήσυχο μωρό που δεν λερώνεται,δεν κάνει φασαρία και δεν γκρινιάζει,και εμείς φρέσκιες και ξεκούραστες!!! :) Λίγες το καταφέρνουν αυτό και τους βγάζω το καπέλο :cheer:

Μην αγχωνεσαι κοριτσάκι μου!!!

Χαλάρωσε με το σπίτι.Δεν τρέχει κάτι αν έχεις μια στοίβα με ασιδέρωτα στο σαλόνι ή αν φάτε 1-2 μεσημέρια της εβδομάδας κάτι απ'έξω.

Η ηλικία του Δημητράκη είναι πολύ όμορφη,πίστεψε με ! :)

Ανακαλύπτει τον κόσμο το παιδάκι σου.Μαθαίνει τι είναι σωστό και τι λάθος.Θέλει να παίξει,να τρέξει,να κάνει ζημειές.Δεν είναι κακό...Μια φάση είναι και θα περάσει! ;)

Δεν ξέρω πόσο χρόνο περνάς μαζί του αλλά πιστεύω οτι τώρα σε έχει περισσότερο ανάγκη.Κάτσε λοιπόν μαζί του και απασχόλησε τον.Θα κάνει αταξίες και τότε;

Κατά την ταπεινή μου άποψη τα κάνει όλα αυτά για να σε δοκιμάσει.Να δει τι θα πεις και τι θα κάνεις.

Αχ κορίτσια,είναι η ομορφότερη ηλικία των παιδιών αυτή.Εγώ όταν με το καλό φτάσει το κοριτσάκι μου,θα προσπαθώ κάθε στιγμή να βλέπω μόνο τα θετικά :) Τι νομίζετε...όσο μεγαλώνουν θα φεύγουν απο δίπλα μας.Θα κάνουν τις παρέες τους,θα θέλουν να βγαίνουν με τους φίλους τους,θα τρέχουν σε σχολεία-φροντιστήρια...Και τότε θα αναπολούμε την εποχή που μας έκαναν το σπίτι μπάχαλο :dry:

Υπομονή,υπομονή,υπομονή!Είναι όμορφο να είσαι μαμά και να ανακαλύπτεις τον κόσμο μαζί με το παιδάκι σου.Πρέπει να τα απασχολούμε με κάτι συνέχεια,όσο δύσκολο και αν είναι.

Φιλιά σε όλες :kiss:

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!!!!

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.....ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ....ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ....ΔΙΑΒΑΣΕΤΟΥ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ....ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ...ΑΠΟΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ!!!!!!!ΔΙΕΘΕΤΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΣ...ΤΩΡΑ Η ΜΑΜΑ ΘΑ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ "ΦΤΑΣΕΙ"...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ.....Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !!!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ....ΤΙΜΩΡΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

.....ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΘΣΑΙ....Π ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???

ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!

Κ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ Κ ΕΙΜΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

ΜΟΥ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Κ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕ 2 Κ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΓΩ.

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ

ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ??? ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΜΟΝΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ

Κ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΝ.ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ??? ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

ΣΚΟΥΠΙΖΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΜΜΑΤΑ

ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ..

ΠΡΕΠΕΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ....

ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΩ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ

ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ

ΠΡΩΙ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΘΗΣΑ Κ ΗΡΕΜΗΣΑ!!!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΄΄ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ΄΄ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΟ

ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...