Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ραγάδες!!!

Recommended Posts

Εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν έβαζα τίποτα, γύρω στον 6ο αν θυμάμαι ξεκίνησα με fissan mama(για λίγο),μετά βαζελίνη της fissan και τέλος μια της Cicco (όταν θυμόμουν έβαζα γενικά), δεν έβγαλα ούτε μια ραγάδα, όταν γέννησα μετά από λίγες μέρες είδα δύο(μικρές φυσικά),θέλω να καταλήξω στο ότι σ' όλη την εγκυμοσύνη τίποτα και εμφανίστηκαν μετά,(πληροφοριακά έβαλα 9κιλά και τα έχασα κατευθείαν σε λίγες μέρες, δεν έτρωγα τίποτα, γιατί απλά δεν είχα όρεξη για τίποτα) και μάλλον αυτό έφταιγε, η απότομη μειώσει των κιλών. Επίσης και εγώ είμαι της άποψης ότι παίζει ρόλο το δέρμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι καλησπέρα!!!

Εγώ είχα ρωτήσει τον γιατρό μου κ μου είπε να μη ρωτάω χαζομαρίτσες...Ότι είναι να περάσει στο μωρό,περνάει απο τον λώρο(δηλ πρέπει να προσέχουμε τη διατροφή κ τί εισπνέουμε)..

Κ έτσι,πήγα στα hondos κ μου πρότειναν τα κορίτσια μια απίστευτη κρέμα τησ biotherm υποαλλεργική κ χωρίς αλκοόλ,η οποία μοσχοβολούσε κ δεν εμφάνισα ραγάδα ούτε για δείγμα!!!Βέβαια είχα βάλει κ 8 κιλά,αλλα παρόλα αυτά η κοιλίτσα είχε τεντώσει για τα καλά!!!Κ ειμαι κ ξανθιά κ κάποτε που έχασα μαζεμένα 7-8 κιλάκια(απο φαγητό,περιττά)είχα βγάλει κάτι λίγες ψηλά στα μπουτάκια μου-ευτυχώς εντελώς ανεπαίσθητες..

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι εμένα το δέρμα μου τείνει να είναι ευαίσθητο σε ραγάδες,οπότε η κρεμούλα μου έκανε εξαιρετική δουλειά!!!

Φιλάκια γλυκιά μου,καλή συνέχεια!!!

Εγω χρησιμοποιουσα εναλλαξ τη salba mama, που μου την ειχε συστησει ο γιατρος και το λαδι της weleda που το ειχα βρει ψαχνοντας μονη μου..το λαδι εχει απιστευτα ωραια μυρωδια και υφη..δεν εβγαλα καμια ραγαδα παροτι εκανα τελικα μεγαλη κοιλια...το χρησιμοποιω ακομα και τα αντιστοιχα και στο μωρο..

αν το δερμα σου πάντως ειναι λιπαρο γενικα δυσκολα θα βγαλεις ραγαδες..

Εγω βαζω τη Mustella , ειμαι 37 εβδομάδων και αρχισα να τη βάζω απο την 26 εβδομάδα περίπου. όλα καλά αλλα τις τελευταίες εβδομάδες είχα ξεχαστει λίγο κα προχθες αντίκρυσα τις πρώτες ραγαδες στην δεξια πλευρά της κοιλιάς,

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ 8 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΔΙΔΥΜΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΑΔΥΝΑΤΗ!!ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ NATURALS ΤΗΣ JOHNSONS, ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΖΕΛ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΕΡΜ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ!ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ!ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ, ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΙΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΡΑΓΑΔΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ!!!!!1

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ 39+2ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6,5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΑΝ ΝΥΧΙΕΣ ΒΛΠΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΕΧΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΣΙΤΩΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

thalia7 έγραψε:

γεια σας κοριτσια!

Με το καλο σας ευχομαι!

εγω εβαζα της Galenic ενα πρασινο σωληναριο ειναι,φυτικη,απο το φαρμακειο φυσικα,ειχα παρει 2, 3 μαζι! κ ολημερις δωστου κ πασαλοιβομουν 3 , 4 φορες την ημερα εβαζα ανελλειπως ! :P

α κ δεν εχει paraben

παντως ραγαδες δεν εχω καθολου,ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι θεμα δερματος παντως

και εγω αυτην πηρα εβαζα απο τον 2ο μηνα και δεν εχω τιποτα.πολυ καλη.την πηρα απο τα hondos center 2 μαζι σε 1 πακετο 33Ε.ειναι ειδικη για εγκυμοσηνη,δοκιμασε την.

μετά από προσωπική εμπειρία πιστεύω οτι είναι στο δέρμα αν θα βγάλεις η όχι αλλά όπως και να χει πρέπει να το προστατέψεις όσο μπορείς, εγώ έβαζα από την αρχή της εγκυμοσύνης μου την κρέμα της frezyderm πρωι και βράδυ ενελλιπώς σε κοιλιά, μοιρούς και στήθος και στον τελευταίο μήνα έβαζα και αμυγδαλέλαιο κατα την διάρκεια της ημέρας γιατί είχα κάνει μια τεράστια κοιλιά παρόλο που δεν πήρα πάρα πολλά κιλά (16 περίπου) ακόμα και πριν μπω στην αίθουσα τοκετού έβαλα κρέμα!

το αποτέλεσμα ήταν ενώ δεν είχα κάνει ούτε μια ραγάδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έκανα κατά την διάρκεια του τοκετού προφανώς απο τις συσπάσεις, ε τι να πώ ό,τι μπορούσα έκανα και πάλι δεν τις γλίτωσα, ευτυχώς τώρα φαίνονται ελάχιστα, μετά που γέννησα έβαζα κελοσοφτ (που είναι επουλωτική και χρησιμοποιείται κυρίως για τα σημάδια από τομές εγχειρήσεων) και είδα αποτέλεσμα, τια απάλυνε πολύ σύντομα.

γεια σας κορίτσια και από μένα!

ήθελα να ρωτήσω, οι ραγάδες όταν εμφανίζονται κάνουν φαγούρα?

είναι σαν σειρά απο σπυράκια κόκκινα? πως είναι????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...